Şimdi Ara

Meşhur Bozkır Tahini, - 2020 Foruma özel kampanya- +3kg kargo ücretsiz (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
50
Favori
34.475
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çiğ veya beyaz tahin dedikleri kavrulmamış susamdan yapılan tahin varmı sizde???

kalaycıoğlu satıyor bir kez almıştım ama sitede bir yerde kavrulmamış susamdan yapılıyor yazıyor, sitenın başka yerinde az kavrulmuş susamdan yapılıyor diye yazmışlar mesaj attım hangisi doğru diye cevap vermediler.

Neden çiğ tahin??? derseniz duşündüğümde bitkisel yağların ısı ile muamelesinde hem fayda yok oluyor hemde zararlı bileşikler cıkıyor...mesela palm yağı , soğuk sıkım olmayan zeytinyağı gibi..sonuçta tahinde susam yağı ezmeden önce kavurduğunuzda soğuk sıkım özelliğini kaybediyor olmuyormu???

• Sipariş geçiliyor mu?Göktepe kullanıyoruz hem goktepenin kendisinden hemde başka sitelerden alıyordum. Göktepe lezzet olarak benim daha çok hoşuma gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadastan hem göktepe hem çavuşoğlu artı köpük helvası aldım.Daha önceden çavuşoğlu tahini tüketiyordum.göktepe pekte beklediğim kalitede degildi.Çavuşoğlu daha çok damak zevkime hitap ettiğinden olsa gerek..Ayrıca arkadas çok ilgili gerek fiyatlar gerekse teslimat konusunda.Alışveriş yapmanızı tavsiye ederim.ürün olarak çavuşoğlu diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk mesajda 3kg resimlerde siteden heralde 2kg ücretsiz kargo yazıyor. 2kg bile fazla bencede bi düşünürdüm. yerli susam değilse almıyoruz bizde. bize uymadı, hayırlı işler..

• İki kg göktepe siparişi verdim gelince bende yorum yaparım umarım güzel olur 🙏🏻

• Merhaba deneyen arkadaşların yorumu güzel iki kilo tahin siparişi vermek istiyorum. Fakat nasıl vereceğim telefon ile mi iletişime geçmem gerekiyor

• Arkadaşlar Yoğun ilginiz için teşekkür ederim

Hakkımdaki yazdığınız güzel mesajlar içinde ayrıca teşekkür etmeyi borç biliyorum, eski dostlara.

Siparişlerde yaşadığımız kargo sorunları nedeniyle geçici süreliğine kampanyayı sonlardırmak mecburiyetinde kaldım.

Daha güzel alt yapı hazırlanıp KARGO gönderilmesinde sorun yaşanmayacağına kanaat getirdiğim zaman , daha fazla ürün çeşidi ile tekrar konu açmayı düşünüyorum.

Her hangi sorunu olan 5376351433 numarasından iletişime geçebilirsiniz,

whatsapp dan sipariş almaya devam ediyorum.

• alipalaz95 kullanıcısına yanıt
    Bende sipariş vermek için girmiştim 😥
  • Daha yakınlarda Göktepe'den 5 kg sipariş verdim, sitesinde 175 TL yazıyor ancak 150 TL havale yapmamı istediler + 9 TL kargo ücreti ödedim. O bölgedeki çoğu tahini denedim; bence en iyisi Göktepe. Ayrıca susamı yerli.

• 2-3 senedir severek ailecek kullanıyoruz. Hem kahvaltıda hem tatlılarda. Özellikle reflüm olduğu için sabahları aç karnına bir kaşık beyaz tahin tükettim bir süre ve çok iyi geldi. Arada sırada toplu paket kampanyaları oluyor. Kaliteli firma tavsiye ederim

• Göktepe'de 1 KG Kepeksiz Bozkır Tahini yok mu? Ben mi bulamadım? İlk defa alacağım normalde marketten alıp tüketiyordum tahin-pekmez ama Göktepe çok övüldüğü için alıp denemek istiyorum. Hangisinden almalıyım?

• Göktepe'nin Whatsapp hattından sordum ama vatandaşın cevaplamaya niyeti olmadığından bir de buradaki tecrübeli arkadaşlara sorayım dedim.

1 kiloluk tahinlerden almayı düşünüyorum. Teneke kutu ile plastik kavanoz arasından hangisini tercih etmeliyim?

• Sefa kullanıcısına yanıt

Var hocam trendyoldaki mağazalardan alabilirsiniz. Kargo bedava 40-45 arası fiyatlara geliyor. Bende ilk başta korkarak kepeksiz aldım. Sonraki alışverişlerimde denemek için 1 kg kepekli aldim. O günden sonra hep kepekli aldım. Damak tadinizda ağır tatları seviyorsaniz kepekli tavsiye ederim. Biraz daha yoğun bir tat bırakıyor. Ilk başta hafif acımtırak mi diye düşünüyorsunuz ama sonrası damakta bıraktığı lezzet ve koku muhteşem. Tavsiyem kepeklidir.

• Bu başlık altındaki övgülerden sonra göktepenin sitesinden merak ederek 3kg kepekli tahin siparişi verdim. Daha öncesinde de Bozkır tahinlerinden farklı bir marka kullanmaktaydım. Göktepe tahinin tadı güzel ancak tahin çok akışkan yani nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama sudan biraz daha az akışkan diyeyim. Bugüne kadar gerek market markalarından gerekse Bozkır tahinlerinden birçok tahin kullandım bu kadar akışkan cıvık bir tahin yemedim yani masada tahin tabağından dökmeden almanız mümkün değil. Tadın güzel mi güzel ancak kıvamsız akışkan bir tahin (belki de en hakiki tahin bu şekildedir de ben hiç denk gelmemişimdir bilemiyorum) bir daha alırmıyım, hayır
  • Göktepe alacakken , geçen bursadan arzum helva fabrikasından pekmez ve tahin aldım, birde atışerinden sipariş etmişim o da geldi artık onlar bitene kadar yeni kampanya başlar  

• Kampanya devam ediyor mu ?

• sadi_33 S kullanıcısına yanıt
    Göktepe tahinini trendyol dan 3 kg aldım
    Hayatımda yediğim en leş tahin hala bitiremedim torku koskaya geri geçtim siz neyini beğeniyorsunuz şaka gibi geliyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberti2

Göktepe tahinini trendyol dan 3 kg aldım
    Hayatımda yediğim en leş tahin hala bitiremedim torku koskaya geri geçtim siz neyini beğeniyorsunuz şaka gibi geliyor bana

Ilk defa bu kadar olumsuz yorum gordum bozkır tahinle ilgili yakin zamanda korona geçirmiş olabilirsiniz sanirim tat alma duyunuz gitmis:)

• dobruca D kullanıcısına yanıt

Goktepe aldgim diger bozkır markalarına gore daha akiskan taze tahin daha akışkan oluyor ama biraz bekleyince daha koyu kıvama ulaşıyor.

• liberti2 L kullanıcısına yanıt

Tahini genel olarak sevmeseniz tamam da koska ile kıyaslayıp göktepeye leş demek biraz abartılı düşünüyorum. size gelen kötüydü diycem ama ürün bozulması zor üç aşağı beş yukarı her kutuda benzer tadı olan bir ürün.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.