Şimdi Ara

Meslek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Denq bende öyle yapayım
  • Hocam bi kanal açarsanız youtube da marangozlukla alakalı köşeyi dönebilirsiniz (ama İngilizce olmalı yoksa hiç bi Türk izlemez)
  • ben hep enstrüman dükkanım olsun istemişimdir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 120205044

İşkurun ve belediyelerin kursları var. Aslında oralarda Marangozluk da olabilir. MEB in de var galiba.

Alıntıları Göster

Bir lastikci var konustum 500-600 liraya yakin para lazim dedi. Dukkan tuttun makineleri pahali balansi lifti alet edavatlari sonra tek basina yapamazsin eleman alman lazim. Lastik fiyatlari pahali depoya dizmen lazim toptancidan alacaksin zamaninda parayi basacaksin. Vadeli alirsan zararli cikarsin cash olursa iskonto yaptirirsin dedi.

Calisan eleman olmak istiyorum dersen 3500 4000 lira anca verirlermis. Usta olman icin 3-4 yil ancak pisersin dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Avatarım Ağır Çekim kullanıcısına yanıt
    Oda çok güzel ya hem el işi olarak güzel enstrüman dükkanı olduğu için de çalarsın da okumak iş değil cidden içim almıyor dersleri mdksk
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Bir lastikci var konustum 500-600 liraya yakin para lazim dedi. Dukkan tuttun makineleri pahali balansi lifti alet edavatlari sonra tek basina yapamazsin eleman alman lazim. Lastik fiyatlari pahali depoya dizmen lazim toptancidan alacaksin zamaninda parayi basacaksin. Vadeli alirsan zararli cikarsin cash olursa iskonto yaptirirsin dedi.

Calisan eleman olmak istiyorum dersen 3500 4000 lira anca verirlermis. Usta olman icin 3-4 yil ancak pisersin dedi.

Alıntıları Göster

İşin açıkçası ben kendi okuduğum bölümle ilgili bir iş yapamazsam bir seçenek olarak lastikçilik düşünüyorum.

En ucuz şekilde derme çatma bir dükkan kurulur sanıyorum 50-100k ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 120205044 kullanıcısına yanıt
    Risk almak önemli ya geri durmamak gerek geri durunca yerinde sayıyorsun ya dibe batacan yada yoluna koyacan
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.