Şimdi Ara

Meslek Araştırması Yapıyorum! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
16
Favori
6.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harita Teknikeri . Özel Maaşım= 1500 + Araç + Yemek
    Devletteki arkadaşlarım= (Kpss Zor) . Maaş = 2500 + ARazi tazminatı yaklaşık 3000
    Şantiyedeki Arkadaşlar . Yol havaalanı Vs = 2000-3500+ yeme içme -lojman vs

Bu 2 yıllığı mühendisliği tabi daha iyi şartlar ve maaşlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u9ur10 -- 15 Temmuz 2016; 13:58:23 >
  • Merhabalar hocam benim sorum biraz farklı olacak ama ben üniversite sınavına girecek bir kardeşinizim ancak aklımda hiçbir gelecek planım yok çok şükür puan durumlarım iyi ancak dediğim gibi ne olmalıyım hiçbir fikrim yok önerebileceğin çalışma/maaş oranı güzel olan bir meslek var mıdır acaba ? (Biliyorum sevdiğin işi yap filan gibi yorumlar gelecek ancak burası Türkiye bana kalsa müzisyenlik yaparım ama bırakın sevdiğimiz işi, iş bulamıyoruz ki hem zaten dediğim gibi pek bi fikir de yok kafamda o yüzden her şeye açığım)
  • Psikoloji ve Hostluk hakkında bilgi alabilir miyim? Özel üniversite de psikoloji okumak mantıklı mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Universite okuyacak kardeslerimiz gelecek planlamasi yaparken gercekci olun hayal kurayim derken halusulasyon gormeyin. Burada bolumleri arastiyorsunuz ancak bitirdiginiz bolumle ilgili iste calisacaginiz ne malum! Mesela ogretmenlik bitiren bir cok arkadasim şu an ya polis yada asker olarak gorev yapiyor. Ornegin metalurji muh bitiren bi arkadasim fabrikada calisiyor o yuzden buradaki arkadaslarin yazdiklari sizleri yaniltmasin her muhendislik bitiren yada ogretmenlik bitiren egitimini aldigi isi yapacak diye bi kural yok bunu goz ounde bulundurun.

• Biyomedikal muhendisligi hakkında ne düşünüyorsunuz hocam türkiye şartları basıldır sizce? Önceden sorulduysa özür dilerim 6 sayfa baktım göremedimde

• Sosyal Hizmet?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam uçak gövde motor bölümü nasıl bir bolumdur?
    kocaeli ve erciyes geliyor sizce hangi üniversite ?
  • Hocam aöf de suanda iyi bi bolum var mi mesela sosyal hizmetler 2 yıllığı

• YTÜ'de bilgisayar mühendisliği okunursa iyi bir yerlere gelinebilir mi? Okudugumuz üniversite çalışma hayatını ne kadar etkiler?
  • Hocam izmirde(ege, deu) makina mı bilgisayar mı? İş olanakları, maaş ve gelecek açısından

• sistem ağ ve güvenlik uzmanlığı özel sektör
  • Çok mu oldu yazdığım meslekler. Elbet içinde bilgin olan bölümler vardır.
  • İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı hakkında bilgi verir misiniz

• BraveHeart B kullanıcısına yanıt
    Maasinizi ogrenebilirmiyim hocam

• Diyaliz teknikerliği öğrenebilir miyim?
  • arkadaşlar hangi mesleği seçerseniz seçin her zaman çogunuz vasat olacaktır çünkü iyi olan hep az yüzdedir önemli olan sevdiğiniz iş inanın sevmediğiniz işi yapmak çok zor mühendislik seçecekseniz inşaat makine elektirk seçin bilgisayar da güzel ama ülkemiz malum bilişim de geride o yüzden imza yetkisi olan mühendislikler çok önemli

itü,odtü bu iki üniversite size çok şeyler katar etiket,iyi bir eğitim falan filan

ama para kazanmak çok ayrı mesele odtü,itü de bitirseniz zengin olamayabilirsiniz iş hayatında en önemli şey insan ilişkileridir.
    Maaşlı değil bir kaç sene sonra kendi işinizi kurun
  • Gazetecilik, tarih??

• Lojistik? uluslarası ilişkiler?
  • Mekatronik muh is bulma olayi okumasi maaslari nerelerde is bulabilirim kacla baslarim tesekkur ederim.

• sinema bölümü kardeş.

devlet ve özelde durumlar nedir. yönetmen vs. olmadığın (ayakçı da olmamak kaydıyla tabi) sürece alabileceğimiz ortalama paralar neler?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.