Şimdi Ara

Meslek Araştırması Yapıyorum! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
16
Favori
6.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zaten İngilizce'nin yanına 1-2 dil daha eklemeyi düşünüyorum ayrıca cevabınız için teşekkür ederim.
  • Hava trafik kontrolcüsü , hava isletmeciliğı, ućak teknisyenliğı, uçak mühendisligi

Maaş iş olanaklari ingilizce seviyesi basvuru hangi sinavlara girilecegi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diş hekiminin ortalama maaşı ne kadar döner sermaye ile
  • Hocam sizce bilgisayar mühendisliği mi yazılım Mühendisliği mi okumak daha mantıklı?
    İkisininde iş olanakları yurtdışı olanakları ve maaşları nasıl?
    Birde Bahçeşehir Üniversitesi Yazılım Mühendisliği hakkında bir bilginiz var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce soruldu ise kusura bakmayın.
    Yazılım mühendisliği vs Yazılım programcılığı vs Bilgisayar mühendisliği
  • Uçak mühendisliği hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dh Canavarı

Daha önce soruldu ise kusura bakmayın.
    Yazılım mühendisliği vs Yazılım programcılığı vs Bilgisayar mühendisliği

Buna ben yanıt vereyim. Son günlerde aşırı bir meslek arayışındayım ben de. Seneye tekrar hazırlanmak istemiyorum bu yüzden puanımın yettiği en iyi yerleri/meslekleri araştırıyordum. Kariyer.net ilanlarına baktım millet yazılım mühendisini bile bilgisayar mühendisi olarak arıyor . Yani üniversitelerin bilgisayar mühendisliği bölümünden mezun yazılımcı aranıyor deniyor. Yazılım mühendisliği okununca da iş bulunur ama bilgisayara göre daha az diye gördüğüm kadarıyla. Artı olarak şöyle bir şey. Bilgisayarda ek olarak donanım gördüğünüz için maaşınızda yazılımcılara ek bir fazlalık olacaktır. Ben bilgisayar mühendisliği derim yazılım falan da yapamazsam hem bilgisayar donanımı alanında kendini geliştirip oradan da daha iyi paralar kazanabilirsin

• peki programcı ile mühendisin farkı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dh Canavarı

peki programcı ile mühendisin farkı nedir?

imza yetkisi olması lazım. büyük şirketler genelde mühendis arar imza yetkisi için. tekniker ile mühendis gibi düşün.
  • anladım teşekkürler
  • Hocam İTÜ Elektrik mühendisliği hakkında ne düşünüyorsunuz? ee den geri kalan yanı var mı İş imkanları, maaşı vb. bilgi verebilir misiniz? Bir de ben yeterli deneyime ulaştığımda kendi işimi kurmayı düşünüyorum Çevremde çok elektrikçi var mühendis bile olmamalarına rağmen iyi işler yapıp iyi paralar kazanabiliyorlar. Teşekkürler

• Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü hakkında bir bilginiz var mı hocam?
  • Yonetim bilisim sistemleri ve yeni medya hakkinda gorusleriniz nedir? (pc merakim var, buyuk bir sitede editorluk yaptim sonrasi sinav nedeniyle ara verdim ve bi ara teknoloji sitesi actim bi ara 7-8 editor topladim falan kisacasi teknolojiye tumden merakim var)

• İtü kontrol ve otomasyon mühendisliği hakkında bilginiz var mı? Hangi sektörlerde hangi konumlarda çalışıyorlar,ort.ne kadar maş alıyorlar,yaptıkları işler nelerdir?

• Mekatronik Mühendisliği hakkında bir bilgin var mı ??

• Banka müfettişliği ve müfettiş yardımcılığı. Az çok bilgi sahibiyim ama şunu merak ediyorum. Turneler dolayısıyla düzenli bir hayat veya ileride aile içi sıkıntılar oluşabilir mi? ve Özel - Genel olarak özet geçer misin kpss vs.
  • Yazılım Mühendisliği ?
  • Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği hakkında bilgi ve düşünceleriniz nedir hocam?
  • Novedeke N kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bayağı araştırmıştım. Hocam yardımcı olur tabi ancak ben de bilgilerimi paylaşayım.
    İş sıkıntısı pek yok gibi. Roketsan, TAI gibi kurumların sürekli açık pozisyonları var. Ticari hava yolu şirketlerinde de çalışabiliyorsunuz.
    Başlangıç maaşı diğer mühendisliklerin üzerinde (makine vs.). 3 bin üzeri maaşlardan söz ediliyor. 4-5 yıl tecrübeyle 6 bin civarı bir rakama çıkılıyormuş.
    Tabi fark yaratırsanız da 10 bin 20 bin gibi rakamlar da duydum.
    Genel olarak ODTÜ mezunları hava savunma sanayinde İTÜ mezunları hava yolu şirketlerinde çalışıyormuş ancak dediğim gibi "genel olarak".
    İş ilanlarına göz atabilirsiniz. Kariyer.net'te arama kısmına "uçak mühendisi" yazın.
    Çoğunlukla askerliğini yapmış, yüksek lisans yapmış/yapmakta olan adaylar aranıyor.
  • Hocam Elektrik-Elektronik müh. vs Mekatronik mühendisliği yaparmsın
    başlangıç mağaşları olsun yurtdışında çalışma olsun
    iş imkanları vs.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.