Bildirim
meslek cezası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
eğer tradelikten çıktıysan tekrar takamassın tekrar takmak için bir 100k daha sökülmen lazımm -
100kmı?10k değilmiydi yanlış bilmiyorsam sen uçtun gidiyon -
efet 10k bi sıfır fazla atmışım -
arkadaşım çok saolasın parayı vermeyi kabul ediyorum ama ekranın sağ alt köşesinde 7 gun ceza diyo 7 gun dolalı çok oldu -
başka bir mesleq dene belki olur::S:S benimde bildiğim 7 gün :S:S:S -
BAŞKA BİR MESLEĞEDE GİREMİYORUM -
pk isen de giremezsin -
bende basıyom 10k vermeye yes diorum ekranın üst tarafında yetersiz gold dior ama bende 10k nın 10 katı daha fasla para var olmuyor sebebi nedir acaba -
abi bn kayıt olcaktım trade e param yoktu ztn Sos Swordu satmak düşünürken aklıma geldi yaparım dedim bandit kalesine thiefler mesken tutmus sora çıkcam bugün ztn 2 kere çektim sora bi daha çekemedim of en ii si thieflik hele elinde çok ii bi magical atacklı sword varsa yani bnm çar gibi övünmek hakkım çünkü çara 50m den fazla para harcadım cafede harcadığım parayı sölemiyorum.. oyun parası olarak 50m bn thief olacam En Zevklisi ama yatınca kötü bazı thieflerin arkasına geliodum eskiden atı olanların zerke basıodum dalıodum ata yatırıp kaçıodum atı ÖZLEDİM!!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X