Şimdi Ara

Meslek Hocam | Geleceğe Adım Atın (YGS - LYS - Taban Puanları)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Meslek Hocam | Geleceğe Adım Atın (YGS - LYS - Taban Puanları)

Meslek Hocam genel itibari ile lise hayatından üniversite hayatına, üniversiteye hayatından da meslek hayatına kadar öğrencileri hazırladığı içeriklerle hazırlamayı düşünüyor. Peki, bunu nasıl yapıyor derseniz hemen açıklayalım.

Üniversite Bölüm Röportajları | Meslek Röportajları

Meslek Hocam üniversite öğrencileri veya mezunları ile eğitim aldıkları bölümler hakkında röportajlar yaparak meslek seçimi yapacak kişilere yardımcı oluyor. Ayrıca okuyucularımızın sorduğu soruları yine röportaj yaptığımız kişilere ileterek okurlarımızın diğer sorularına da cevap bulmalarını sağlıyoruz.

Rehber Yazılar | YGS - LYS - Üniversite Hayatı

YGS, LYS ve üniversite hayatı hakkında hazırladığımız rehber yazılar ile öğrencilerimize doğru yolu bulmalarına yardımcı oluyoruz. Genelde ders çalışma prensipleri ve yapılan hatalardan bahsediyoruz. Üniversite öğrenciler için ise üniversite hayatında onları bekleyen durumları anlatarak kendi yollarını çizmelerini sağlıyoruz.

Nedir ?

DGS nedir, Ales nedir, YGS nedir gibi eğitim hayatında merak edilen terimleri en ince ayrıntısına kadar açıklamaya çalışıyoruz. Yine diğer yazılarımızda olduğu gibi bu yazılar ile ilgili olarakta üyelerimizin yorumlarına cevap vererek merak ettiği soruları cevaplıyoruz.

YGS - LYS Kaynak Tavsiyeleri

YGS, LYs öğrencilerinin en büyük sıkıntılarından biri olan kaynak tercihi hakkında Meslek Hocam ekibi olarak ders ders, seviye seviye hazırladığımız yazılar ile ygs ve lys kaynak tavsiyelerinde bulunuyoruz.

Üniversite Taban Puanları Ve Bölüm Taban Puanları

Üniversite taban puanları ve bölüm taban puanları da yine öğrencilerimiz ile paylaşarak tercih döneminde kolaylık sağlıyoruz. Fakat diğer sitelerden farklı olarak üyelerimizin her cihazdan puanları görmesini sağlıyoruz bunun yanında ayrıca bölümler hakkında detaylı bilgilere de röportajlarımız dan ulaşabiliyorlar.

Uzun lafın kısası Meslek Hocam ekibi olarak birçok adımda öğrencilerimizi yalnız bırakmamayı çalışıyoruz. Bu konuda da hem sizlere sitemizden bahsedip hemde sizin yorumlarınızı öğrenmek isteriz. Şimdiden tüm olumlu/olumsuz eleştirileriniz için teşekkürler.

Sitemizi Ziyaret Etmek İçin :Meslek Hocam | Geleceğe Adım Atın Meslek Hocam | Geleceğe Adım Atın (YGS - LYS - Taban Puanları)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.