Şimdi Ara

Meslek lisesi anıları (güncel) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kişi başı 10 kız düşse ne olacak? Sanki size bir faydası var.
  • endüstri meslek lisesiyim bizim sınıfa mülakat la öğrenci alıyolar sınıfımız ve atölyemiz yeni yapıldı ve sadece biz kullanıyoruz herkese öğrenciye bir bilgisayar düşüyo sınıfta.Aldığımız eğitim farklı ve tüm bunların üstüne para alıyorum 3 sene staja gidiyorum.Okul bitince Tofaştan sertifika alıcam.Kendi sektörümde bi adım önde olcağım hep.Şimdi elimde bu fırsatlar varken kızı ne yapayımki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • editlerim sonra

• Liseye başlamadan önce herkes meslek lisesine git en azından bi işin olur diyolardı şimdi onlara sesleniyorum Allah sizi bildiği gibi yapsın 4 sene okudum ama son senedeki ''STAJ'' 10 yıl yaşlandırdı beni..
  • Sağlık meslek mezunuyum hiçte pisman değilim liseyi bitirir bitirmez devlet memuru oldum arkadaşlarım kıskanır oldu beni

• Bende meslek lisesi okudum. 2 yıl önce mezun oldum. İnşallah yakında memur olacağım. Okulum biterse tekniker memur olurum..

En az 2000 Tl maaş. Yaş 19. Cumartesi-pazar tatili. İşten atılma korkusu yok..Allah bereket versin..

Gelecek hayallerim sağlam. Sevdiğim kızı da aldım mı benden iyisi olmaz.

Tavsiye ederim meslek lisesini gençler. İyi akşamlar

• bende baba zoruyla gidendenim puanım 375 di çokta iyi olmasa bi anadolu lisesine gidebilirdim atl makina okuyorum arkadaşlar gerçektende intihar etme noktasındayım arttık okuldaki arkadaşlarım çok iyi anlaşmazlılık yok atl olduğu için serseri tiplerde yok ama ben meslek lisesi istemediğim için artık kendimi balkondan atma durumuna geldim :(
  • herkes önlerden yer almış ama konu tutmamıs
  • kiz olmadigi icin dert yanan kafadan fazla bir sey beklememek gerek

• Dwight Stifler kullanıcısına yanıt
    Hocam ünv. düşündünüz mü? yatay geçiş vs.?
  • adige95m kullanıcısına yanıt
    akşam akşam iyi güldüm
  • Kız olmadığı için okulu bile bırakmayı düşündüğüm devlet dairesi :(

Beyler Tesisat bölümünde olan varmı PM Atın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Nereye meslek lisesi pişmanlık lan ben ticaret meslek çıkışlıyım hiç te o okula gittiğim için pişman değilim.

Vay be bi zamanlar pisagor vardı

• http://m.youtube.com/watch?v=7XUOTeDnmT0

2yıl önce. Meslek lisesi çok değişik bir ortam içinde olmayan orda olmaya özenir. Kız yoktur tamam ama orada hayatın acılarını (bu dayağı yiyen arkadaş gibi oysa çok sevdiğimiz bir sınıf arkadaşı sırf trolluk) kardeşliği dostluğu öğreniyorsunuz. Bide acı içimde yaşamaya daha erken başlıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.victor

Hocam ünv. düşündünüz mü? yatay geçiş vs.?

ygs puanım düşüktü zaten ben 4. sınıfta kpss çalışıyordum mezun oldugun gibi kpss ye girdim
    üniversiteye direk sınavsız geçen arkadaşlarım oldu ama ben başlamadım kpss ile atandım şimdi açıktan üniversite bitiricem
    onlar üniversite de okuyo ben 2000 lira maaş alıyorum
  • Şu kıvrılim editlerim

EDİT : neyse yazalım hemen :) konu sahibi ban yemiş ama olsun

Olay : Kongreye gidilecek dediler sevindik işte Anadolu tekniğiz diye bizi götürecekler 2 sınıf toplandık 50-60 kişi bi otobüs getirdiler gittik merkeze konferans salonunda daha içeri girdi bizimkiler 5 sonra benle 2-3 arkadaş tam orta sıradan yukarı çıkıyoruz bizimkiler ayaklandı karşı meslek lisesine bizim sınıftakilere bidaha bakarsanız hepinizi ağzını suratını .......... diye onlarda ayaklanndı görvli diyor burda kavga edecekseniz karşıda park var ora gidin iyi dediler çıkışta bekleyin bizimkilerin arasında sohbet dönüyor bana soruyor dolumusun çıkışta mevzu var işte diyor biri bıçak jilet var parmak arasına koyar tokadı vururuz sıkıntı yok arkadaş aradı diğer endüsrti mesleği çarşıyı kaç kişisiniz birader 40-50 kişi tamam gelin kongre sarayına çıkışta mevzu var tamam ( neden ne için dövüşecez yok tamam :D )
    hocalar ayıkmış fısıldaşıyorlar önce onları çıkarttırlar sunum bitmeden sonra biz çıktık kavgada olmadı
    Olsada nolurdu bilinmez biz 30-35 erkek onlar 3 otobüs gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MgLadius -- 2 Eylül 2014; 19:59:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

http://m.youtube.com/watch?v=7XUOTeDnmT0

2yıl önce. Meslek lisesi çok değişik bir ortam içinde olmayan orda olmaya özenir. Kız yoktur tamam ama orada hayatın acılarını (bu dayağı yiyen arkadaş gibi oysa çok sevdiğimiz bir sınıf arkadaşı sırf trolluk) kardeşliği dostluğu öğreniyorsunuz. Bide acı içimde yaşamaya daha erken başlıyorsunuz

a** sanki yetimhaneden bahsediyor normal liseye gçre çok rahat davranşlar sergileniyor (kız olmadığından) yani kırılma noktası K I Z Yoksa meslek düz hikaye :D

• quote:

Orijinalden alıntı: çöp poşeti

editlerim sonra

ARadan bi yıl geçmiş. Edit yok.
  • ders saati 5 kafadar her zamanki gibi dersten bi bahaneyle çıkıp tuvalete inmiştik ilk sigarayı yakanlardan biride bendim.hemen gectik pisuvarlarin arkaya duvarda pusmustuk ama hoca gelirse dumandan anlardı ama ders saati kim baskin yapicak arkadaslardan 3 u disarda hocayi kesiyodu biz yariya gelince kankaaa gel döncem diye bağırdık meger bu sirada mudur yardimcisi tuvalete girmis bizim cocuklari etkisiz hale getirmis neyse biz tam duvari donduk hop elimizde sigara agzimizda duman mecburen tutamayip biraktik hoca ali kadir yinemi siz lan bikmadinizmi olum dedi ve bize cezayi kitledi.bu 5 arkadasin 3 senede rahat 5 milyara yakin cezası birikmisti cunku bazen dosyalari duzenlemek icin odaya giriyordum nobetci oldugumda sadece benim tutanaklar butun okuldaki kisilerden fazlaydi ama bu bi muddetten sonra basit bi hale geldi cogu hoca ve m.yardimcisi son sene bizr izin verdiler sadece müfettis okula gelince yok diger zamanlar serbest hocalar tuvalette 10 larca kisiyi yakalarken biz çok rahattik.ama heyecanda yoktu yani o adrenalin sigrayi 20 snde seri seri cekip donmek kapiyi kesmek artik bitmisti.

hic unutmuyorum matematik hocamizla beraber tuvelette baya bi sigara icmisligimiz var en guzel gunlerdi koskoca hoca bazen sinyal yapardi.

ee mezun olduk ama bi kuruş ceza ödemedik.yani gencler rahat icin ama sigara zararlidir tavsiye etmiyorum yanlis anlasilmasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 4 Eylül 2014; 22:42:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.