Şimdi Ara

Meslek lisesi anıları (güncel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler meslek lise'sine gidenler zaten bilir neler yaşandığını neler olduğunu. Peki biz bu meslek liselerinde neler yaşadık bugune kadar nelerle karşılaştık. Herkes bi düşünsün ve en komik en duygusal en romantik anısını yazsın. Romantik demek biraz güç ama olsun siz yinede yazın.

• Meslek lisesi pişmanlıktır.
  • Meslek lisesine giden arkadaşım var uzun eşek oynarken birbirlerini okşuyorlarmış
  • Nereye meslek lisesi pişmanlık lan ben ticaret meslek çıkışlıyım hiç te o okula gittiğim için pişman değilim.
  • endüstri olanı pişmanlıktır kişi başı 1gram kız öyle bi konu dolanıyodu bi ara
  • Anadolu meslek lisesindeyim sınıf 19 kişi rahadım. 13kız 6erkek var sınıfta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harcore meslek lisesi öğrencisi idim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ticaret Meslek Lisesinde okuyorum. ... gidenler bilir derken ne demek istedin tam olarak anlamadım?

• ticarette okuyanlar gelmeseydi iyiydi ticarette kız var var hiç degilse
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Nereye meslek lisesi pişmanlık lan ben ticaret meslek çıkışlıyım hiç te o okula gittiğim için pişman değilim.

Sorun şu ki bölümüne ve kişisine bağlı bir durum.
    Atıyorum muhasebe ya da bilgisayar bölümü çocuğun ilgilendiği bir alansa altın dolu tarlaya düşmüş diyebilirz. Kaldı ki günümüzdeki anlayış "Meslek lisesine gitsin, kolunda altın bilezik olacak" mantığıyla bölüm ayırt etmeksizin etkin olduğu için, haliyle pek çok meslek lisesi öğrencisi halinden şikayetçidir (ek dersler ve staj da cabası). Bilinçsizlikten kaynaklanan bir memnuniyetsizlik var yani.
  •  Meslek lisesi anıları (güncel)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Nereye meslek lisesi pişmanlık lan ben ticaret meslek çıkışlıyım hiç te o okula gittiğim için pişman değilim.

Şanslıymışsın demek ki Hocam ATL gidiyorum, kurtulacağım için seviniyorum gerçekten boş beleş bir sürü insan var mesleki eğitimi çok iyi aldım ama keşke gelmeseydim dedim kendime.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lieutenant Dan Taylor

Ticaret Meslek Lisesinde okuyorum. ... gidenler bilir derken ne demek istedin tam olarak anlamadım?

BEN E.M.L 'YİM TİCARETTE yine biraz kız oluyo e.m.l Allah sizi inandırsın bizim sınıfta kız yoktu sonra 1 tane geldi simdi 1 tane daha geldi geldiği anda sınıfı görseydin gözleri faltaşı :D
  • 29 erkek 1 kız olan yerlerdir EMLler.Kişi başına 250 gram falan düşüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmerOzgur1

29 erkek 1 kız olan yerlerdir EMLler.Kişi başına 250 gram falan düşüyor

bizde 250 gram düşse yine iyi 100gram belki oda hayvan gibi bi tane kız var ordan kazanıyoz. 80 kilo var kız. O da olmasa 40 gram belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

Meslek lisesine giden arkadaşım var uzun eşek oynarken birbirlerini okşuyorlarmış

hemende arkadas olur zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fareye dönen kız

quote:

Orijinalden alıntı: OmerOzgur1

29 erkek 1 kız olan yerlerdir EMLler.Kişi başına 250 gram falan düşüyor

bizde 250 gram düşse yine iyi 100gram belki oda hayvan gibi bi tane kız var ordan kazanıyoz. 80 kilo var kız. O da olmasa 40 gram belki

onu alıp tarlaya süreceksin iyi iş yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fareye dönen kız

quote:

Orijinalden alıntı: Lieutenant Dan Taylor

Ticaret Meslek Lisesinde okuyorum. ... gidenler bilir derken ne demek istedin tam olarak anlamadım?

BEN E.M.L 'YİM TİCARETTE yine biraz kız oluyo e.m.l Allah sizi inandırsın bizim sınıfta kız yoktu sonra 1 tane geldi simdi 1 tane daha geldi geldiği anda sınıfı görseydin gözleri faltaşı :D

2 kızlı sınıf mı olur la ? :) Bizim sınıfta kız fazlalığı var

• Şuraya kıvrılayım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.