Şimdi Ara

Meslek Lisesi Bölüm Birincisiyim Yardımlarınıza (Öneri,Nasihat,Tavsiye) İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Herkese Selamun Aleykum Hayırlı Ramazanlar ben meslek lisesi hasta ve yaşlı hiz. bölümü öğrencisiyim 12.sınıfa geçtim öncelikle başlıkta okul birincisiyim diye belirtmemde yanlış anlaşılacak bir durum yok bunu tüm benligimle söylemek isterim amacım hiç bir şekilde artislenmek kibirlenmek vs. deildir bu konuyu çok uzatmak istemiyorum ama elimde degil aslına bölüm birincisi yazmamın sebebide uzun konu meslek lisesinin dezavantajı çok bence bizde ek puan da kalktı ( sınavsız geçişte kalkıcak ) ben asıl konuya geçeyim

Değerli kardeşlerim abilerim ablalarım ''En Büyük Hayalim,Benim Gibi Öğrencilerimin Olması'' Matematik Öğretmeni Olmak İstiyorum Bulundugum Lise Eğitim Anlamında Hiç Ama Hiç de yeterli degil yeterliden kastım açıkcası hiç iyi degil malesef bölüm dersleri derken malum matı kimyayı fizigi unuttuk şuan yeni kitapları bekliyordum şükürler olsun yavaş yavaş çıkmaya başladı benim temelim yok diyeyim ben fakat okudugunu çabuk kavrayan anlayan tiplerdenim yani çalışmadan aldıgım verim fazla malesef temelden başlamalıyım tecrübelilerden yardım alarak şuan en büyük sorunum kitap tavsiyesi hangi dersin hangi kaynaklarını almam konusunda çook kararsızım

Benim düşüncem

Matematik Ve Geometri = Fem Simetri + Palme SB + Okyanus Özel Ders Tadında SB + Yayın Denizi SB (Temelim Yok Sayılır Simetri Bana Yeticekmidir Veya Bana Göremidir)
    Kimya=Palme KA + Farklı Kaynaklardan Soru Bankaları
    Biyoloji= Palme KA (Palmeyi Biyolojide Çok Övüyorlar) + Farklı Kaynaklardan Soru Bankaları
    Fizik=40 Seansta Kolay Fizik + Palme KA + Farklı Kaynaklardan Soru Bankaları

Arkadaşlar şunu belirteyim matematik de 40 seansta matematik hakkında ne düşünüyorsunuz almalıyım temel konusunda simetri bana yeticekmidir ve aaynı şekilde biyoloji kimya ve fizik içinde geçerli temeli nasıl çok iyi yaparım bu kaynaklar hakkında ne düşünüyorsunuz almalıyım yetecekmidir pişman olurmuyum ??

• Lütfen Yardım Edin Arkadaşlar
  • fem simetri den başlmak senin için biraz ağır olur onun için ilk başta böyle iyi bir yayınla başla okyanusu soruyorsun biliyorum ama bende çok merak ediyorum okyanusu karekök 0 matematikle okyanus arasında kaldım okyanus yeni ama sanki karekök ün soru kalitesi daha iyi gibi geliyor bana diğer arkadaşlarda bilgi verirse iyi olur benim içinde
  • matematikte antrenmanlarla matematik ile başlamanı şiddetle tavsiye ederim dediğine baklırsa sıfırsın al bunla başla sonra simetriyi alırsın ardından femin konu özetli soru bankası var onu al kolaydan zora testleri var onuda bitirdin mi tamamsın,
    geometride karekök 0 mps alabilirsin ilk konuyu kavratıyo kurallar vs veriyor onlarla alakalı 3-5 soru ardından konu testleri diye gidiyor simetriyi tavsiye etmem geometrisi kötüdür
    kimyada al palme sb yanlarda ufak bilgiler var internetten video izleyerek geliştir simetri de iyidir palme daha iyi ama
    fizikte fdd kolay fiziği tavsiye ederim yine video+konu şeklinde
    biyoloji ise palme konu anlatım ve sb al ayrı ayrı bunlar not çıkararak git

video tavsiyelerim : matematik;teknofem, ekol hoca, behzat rasuli(üst düzey ve paralı), ekstra hocalara geldik. geometri; ekol hocadan dinledim fena değil araştır bunu. fizik umut öncül ya da teknofem izle tarzına göre olanla devam et. kimya; kimyaözel. biyoloji;seninbiyolojin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nrunke -- 24 Haziran 2016; 3:54:36 >

• arkadaşlar verdiginiz cevaplardan dolayı teşekür ederim fakat çok fazla öneri ve tavsiyeye ihtiyacım var teşekkürler. UP
  • allah rızası için up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.