Şimdi Ara

Meslek lisesi okul puanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, meslek lisesi mezunuyum. Geçen sene sınava girdim, hiçbir tercih yapmadım. Bu sene tekrar girdim, YGS ve LYS puanıma ek olarak kaç puan geleceğini nereden öğrenebilirim bulamadım veyahut danışabileceğim bir kişi yok. Meslek lisesi bilgisayar bölümü mezunuyum ama makine mühendisliği yazmak istiyorum. Kendi bölümümü tercih etmeyeceğim, geçen sene tercih yapmadım. Diploma notum 67, ben hep 20 olarak hesapladım ama bir arkadaşım en az 30 geliyor dedi. Nasıl öğrenebilirim? Teşekkürler...

• bnde meslek lıselyım dip. puanım 74,59 43 küsür puan gelıyo bana . sanada 40 fln gelir heralde
  • Öyle olursa cidden çok fazla sevineceğim, yalnız şöyle etkenler var;

Ben geçen sene girdim sınava, yani bu 2. senem ( geçen sene hiç tercih yapmadım sadece puanlarıma baktım )
    Meslek lisesinden bilgisayar bölümü mezunuyum ama şu an makine mühendisliği seçmek istiyorum.

bunlar etki eder mi? yoksa yine de 40 civarı mı alıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilays

Öyle olursa cidden çok fazla sevineceğim, yalnız şöyle etkenler var;

Ben geçen sene girdim sınava, yani bu 2. senem ( geçen sene hiç tercih yapmadım sadece puanlarıma baktım )
    Meslek lisesinden bilgisayar bölümü mezunuyum ama şu an makine mühendisliği seçmek istiyorum.

eğer geçen sene tercih yapmamışsan veya tercih yapıp herhangi bir bölüme yerleşmemişsen diploma puanın düşmez fakat geçen sene girdiğinde bir bölümü yazıp o bölümü kazanmışsan diploma puanın düşer
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnnaTorv

quote:

eğer geçen sene tercih yapmamışsan veya tercih yapıp herhangi bir bölüme yerleşmemişsen diploma puanın düşmez fakat geçen sene girdiğinde bir bölümü yazıp o bölümü kazanmışsan diploma puanın düşer

yok geçen sene hiç tercih yapmadım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AnnaTorv

quote:

yok geçen sene hiç tercih yapmadım.

o zaman ilk ihtimal

• 40 gelir.

İstediğin bölüme MTOK tercih yapamıyorsun sanırsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de meslek mezunuyum ve dipnoma puanım 67. 40.5 puan geliyor bana. Sana da muhtemelen o civar gelir.
  • teşekkürler arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.