Şimdi Ara

Meslek lisesinde hayatta kalmak :D:D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
7
Favori
5.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dehhani.

Meslek lisesinde okuyorum öyle hunharca sevinmeler bizdede oluyor ama abartma yok yani Mesela bugün sınıfta boğuşuyorlardı bi arkadaşın çanta yerdeydi üstüne düştüler çantasındaki meyve suyu patladı mp3 çaları bozuldu özür dileme falan yok "vay gardaş meyve suyu vardı niye bize söylemiyon"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimki sağlık meslekti
  • rammstain nin hangi parçası bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'ressam

rammstain nin hangi parçası bu ?

Sehnsucht
  • Ben meslekten düze geçtim daha doğrusu biz en üst sınıf düz liseyiz 1-2-3 ler anadolu ikisininde iyi yönleri var meslekte gırgır şamata aksiyon bol ama kız yok ve hocalar aşırı kıl.Bu okul ise acayip sıkıcı anadolular ölü gibi kızlarda öyle erkeklerde öyle sırf sıkıntıdan tuvalette çocuklara çatıyorum mecbur ders çalışıyorum bende yapıcak birşey yok çünkü.
  • dogru
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'ressam

rammstain nin hangi parçası bu ?

Jenderme

• quote:

Meslek lisesinde okuyorum öyle hunharca sevinmeler bizdede oluyor ama abartma yok yani Mesela bugün sınıfta boğuşuyorlardı bi arkadaşın çanta yerdeydi üstüne düştüler çantasındaki meyve suyu patladı mp3 çaları bozuldu özür dileme falan yok "vay gardaş meyve suyu vardı niye bize söylemiyon"

Ulan yaa

• Bi EML mezunu olarak söylüyorum.

Endüstri meslek liselerinde ki birlik beraberlik memlekettin genelinde olsa terör biter anasını satayım.

Sırf adam dövmek için şehir içine 15 KM'lik yola abartmıyorum 20-22 kişi felan gitmiştik.Gittiğimiz okul da Özel bi okuldu.Okula bi girişimiz var.Okulun bütün öğretmetmenleri,müdür yardımcıları,hademeleri dahil hepsi bahçeye dökülmüştü.Millet camlardan bizi izliyordu.

Tuvaletlere duman sensörü taktılar,sigara içenleri tespit etmek için 45 dakika sonra kırdık.Sırf piçlik olsun diye öğretmenler tuvaletinin pisuvarlarının deliklerini kağıtlarla tıkayıp sırayla işeyip küçük gölcükler haline çeviriyorduk.

Not:EML PİŞMANLIKTIR.KARDEŞİNİ,ÇOCUĞUNU SEVEN VARSA MESLEK LİSELERİNE GÖNDERMESİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pablo Escobar -- 22 Mart 2013; 23:18:20 >
  • Bizim
    Okulda toplamda 10 tane kiz vardi.tabi kiz demek icinde bin sahit lazim

Bu arada okul 500 kisiydi oha. gif

• 1:00 dakikadan sonra gözümden yaş geldi Bende A.T.L okuduydum geçtik o yollardan ne babayiğitler telef oldu öğretmen masası üstlerinde
  • quote:

• :D:D
  • Adam 148gr beğenmiyor. Bizim okulda 1000erkek vardı ve kişi başkına 148gr başka bir şey düşüyordu

Lise yıllarımı hatırladım aynı olaylar ve daha dramatik sahneler tabi onları videoya ekleselerdi +18 olacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bunun İçin Üye Oldum -- 22 Mart 2013; 23:35:05 >
  • Meslek lisesine 4 senemi verdim .Herhalde Anadolu meslek olduğumdan az bi kısmını yaşamasamda çoğunu yaşadım .İlk sene sınıfta 5 kız vardı 2.sene 3 e düştüler 3.sene yok oldular. :) Meslek lisesinde kız istiyorsanız ya kimya bölümüne gidicen yada sağlık meslek kısmına .Okula Kimya bölümü açıldı aynı sene kız nüfüsü %700 arttı
  • Güzel olmuş güldüm.
  • atl mezunu olarak söylüyorum eğer kız istiyorsanız başka liselere gidin yok ben kızı başka yerde ayarlarım bana aksiyon, komedi lazım diyorsanız meslek lisesi her zaman iyidir. hangi lisede var bir kavgaya 30 kişi gitmek. okuduğum okul şehrin en belalı okuluydu. okul kavgası olduğunda ilk okul sorarlardı. eğer bizim okulun adı geçiyorsa direk araya adam sokmalar felan on numara aksiyonu vardı. duvarlardan atlamalar bahçelerde gizli saklı sigara içmeler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

Bi EML mezunu olarak söylüyorum.

Endüstri meslek liselerinde ki birlik beraberlik memlekettin genelinde olsa terör biter anasını satayım.

Sırf adam dövmek için şehir içine 15 KM'lik yola abartmıyorum 20-22 kişi felan gitmiştik.Gittiğimiz okul da Özel bi okuldu.Okula bi girişimiz var.Okulun bütün öğretmetmenleri,müdür yardımcıları,hademeleri dahil hepsi bahçeye dökülmüştü.Millet camlardan bizi izliyordu.

Tuvaletlere duman sensörü taktılar,sigara içenleri tespit etmek için 45 dakika sonra kırdık.Sırf piçlik olsun diye öğretmenler tuvaletinin pisuvarlarının deliklerini kağıtlarla tıkayıp sırayla işeyip küçük gölcükler haline çeviriyorduk.

Not:EML PİŞMANLIKTIR.KARDEŞİNİ,ÇOCUĞUNU SEVEN VARSA MESLEK LİSELERİNE GÖNDERMESİN

hocam son cümleni herkese söylüyorum çok güldüm ya valla meslek lisesi adamın ömründen ömür alır..

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkan994

Meslek lisesine 4 senemi verdim .Herhalde Anadolu meslek olduğumdan az bi kısmını yaşamasamda çoğunu yaşadım .İlk sene sınıfta 5 kız vardı 2.sene 3 e düştüler 3.sene yok oldular. :) Meslek lisesinde kız istiyorsanız ya kimya bölümüne gidicen yada sağlık meslek kısmına .Okula Kimya bölümü açıldı aynı sene kız nüfüsü %700 arttı

7 tane kız gelmiş he Cidden bizim teknikte de 10u geçmedi okul çapında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaancer

quote:

Orijinalden alıntı: ozkan994

Meslek lisesine 4 senemi verdim .Herhalde Anadolu meslek olduğumdan az bi kısmını yaşamasamda çoğunu yaşadım .İlk sene sınıfta 5 kız vardı 2.sene 3 e düştüler 3.sene yok oldular. :) Meslek lisesinde kız istiyorsanız ya kimya bölümüne gidicen yada sağlık meslek kısmına .Okula Kimya bölümü açıldı aynı sene kız nüfüsü %700 arttı

7 tane kız gelmiş he Cidden bizim teknikte de 10u geçmedi okul çapında.

o kadarda değil canım :D normalde kızlardan anca 4 sıra çıkıyorsa kimya bölümünden sonra 12 13 sıra çıkmaya başlamıştı zaten kimya bölümündeki sınıflarda 3-4 erkek gerisi kız oluyordu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.