Şimdi Ara

Meslek lisesinde hayatta kalmak :D:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
7
Favori
5.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.issizadam.net/video-izle/meslek-lisesinde-hayatta-kalmak.html bizi sadece meslek lisesinde okumuş olanlar anlayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DamdaDeliVar -- 22 Mart 2013; 21:43:50 >

• Bizim okul lanet yer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :D:D
  • Özellikle o cips ve kraker kısmına kesinlikle katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

Özellikle o cips ve kraker kısmına kesinlikle katılıyorum

+1
  • Az daha çalışsaydınız da anadolu lisesi kazansaydınız. Kız olayını diyorsan o anadolu lisesinde çok var ama çoğu güzel değil onun için düz lise daha iyi olurdu vallahi.
  • bulunsun izlicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordenador

Az daha çalışsaydınız da anadolu lisesi kazansaydınız. Kız olayını diyorsan o anadolu lisesinde çok var ama çoğu güzel değil onun için düz lise daha iyi olurdu vallahi.

Anadolu %90 gözlüklü
    Düz %10 gözlüklü
    Meslek %90 bıyıklı

• Ayrıca o videodaki bütün herşey bizim okulda da oluyor sadece 50 erkek değil 10 erkek olduğunu düşün
  • La bizim yanda tekstil meslek lisesi vardı
  • İyi güldüm. Biz de geçtik bu yollardan. Hehe
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

Özellikle o cips ve kraker kısmına kesinlikle katılıyorum

+2
  • Tamam bizde Anadolu Teknikte okuyoruzda bir günde çıkıp arkadaşımızı mikmedik ama düzlerde bunu yapanları gördüm orası ayrı.
  • şimdi meslek lisesi var meslek lisesi var bugün meslek dersinden sınav olduk.Sınav esnasında hoca sınıfdan çıktı çıkmadan önce ben bu sınavı tüm öğrencilerime yaparım ister kitapları defterleri açıp bakın dedi ama birbirinize asla bakmayın dedi bu sınava not vermiycem ve siz kendinizi sınıycaksınız dedi ve gitti.10 dk sonra yanında birileriyle geldi işte bak şu an sınav oluyolar dedi bunlar seçilip gelmiş öğrenciler dedi.Ve gittiler.Hakkettende sınav boyunca bi kaç kişi haricinde(onlarda sınıfın umutsuz vakaları) bi kaç önemli konu dışında ne kimsye baktı ne de defter açtı.İnanmayan olursa sınav kağıdının ss atabilirim

• Komikmiş
  • Çok beğendim ya Dandik bir and lisesinde okuduğuma şükrettim.
  • Yazık lan
  • Meslek lisesi demeyin bana 3 yıldır bıktım gençliyimi söndürdü resmen kız yok, herkes kendini birşey sanıyo, küfürler havada uçuşuyo hocalarda dahil kavga etme tuvaletlerde sigara içme almış başını götürüyor 1250 kişilik okul, tek bir iyi yönü sağlam dostluklar kuruyosun

• Meslek lisesinde okuyorum öyle hunharca sevinmeler bizdede oluyor ama abartma yok yani Mesela bugün sınıfta boğuşuyorlardı bi arkadaşın çanta yerdeydi üstüne düştüler çantasındaki meyve suyu patladı mp3 çaları bozuldu özür dileme falan yok "vay gardaş meyve suyu vardı niye bize söylemiyon"
  • Bu yolları bilirim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.