Şimdi Ara

Meslek lisesinde hayatta kalmak :D:D (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
7
Favori
5.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yazık ya ama bir bakimdan rahat oluyosunuzdur Kiz yok diye kezbanların derdini çekmek daha zordu.
    (Anadolu mezunuyum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: Faruk Erkuş ~

quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

Meslek lisesinde okuyorum öyle hunharca sevinmeler bizdede oluyor ama abartma yok yani Mesela bugün sınıfta boğuşuyorlardı bi arkadaşın çanta yerdeydi üstüne düştüler çantasındaki meyve suyu patladı mp3 çaları bozuldu özür dileme falan yok "vay gardaş meyve suyu vardı niye bize söylemiyon"

IQ sayımı yapsan 70in üstüne çıkmayan insanların toplandığı yerdir meslek lisesi.

Yavas gel biraz

• Biz düz lisedeydik ama bundan farksızdı, sınıfın yarısı kızdı ama farketmiyordu nedense Ayrıca bizim sokağın başına EML yapıldı, seneye açılıyor

@bjk__murat

Anadoluda kıytırık mühendislik veya iibf okuyacağına bir meslek öğrenmiş oluyorlar, bir işe yarıyorlar yani.
  • quote:

IQ sayımı yapsan 70in üstüne çıkmayan insanların toplandığı yerdir meslek lisesi.

IQ sayımı yaptınmı ne boş boş genelleme yapıyorsun... bende teknik lise(meslek lisesi) mezunuyum... bu videodakiler veya bunlar gibiler genelde ücra köşelerdeki e.m.l lerdeki dengesiz öğrencilerdir. ama onca meslek lisesinden mezun kafa adamların hepsini kaldırdın çöpe attın bir kalemde... çok kaliteli insanlar, iyi öğrencilerde çıkmıştır meslek liselerinden, hor görmeyin... bizim okuldan mezun doktorlar, mühendisler, akademisyenler vs de çıkmıştır şuan bende bilgisayar öğretmenliği okuyorum ayrıca bizim okuldan mezun ünide hocalarımızda mevcuttur...

bizim okulda a.t.l ler t.l ler birde e.m.l ler vardı alanına göre videodaki gibi sapıtmalar vardı.. ama benim bölümümde böyle değildi(bilişim teknolojileri) sınıfımda 6 kız 22 erkek vardı. meslek lisesinin memnun olmadığım yönü kültür dersleri kalitesi düşük olması ve meslek liselerine gerekli önem verilmeyip haylaz, tembel öğrencilerin gitsinde bir baltaya sap olsun mantığının bulunması. kültür dersleri öğretimi Anadolu lisesi kadar olsa yine olsa yine meslek lisesine giderdim...(mekatronik veya elektronik müs istiyordum. meslek liselerinde kazanmak ne yazıkki zor.)
    ( meslek lisesine gitme nedenim zamanında maddi durumumuz iyi olmadığından dershaneye gidemediğim ve yeteri kadar bilinçli olmadığımdan Anadolu lisesi vs kazanamamamdı. oysaki ilköğretimde hep parmakla gösterilen hep takdir getiren bir öğrenciydim..., elektronik ve diğer teknik işlere yatkınlığım ve sevmeminde katkısı var tabi ... 12 yaşından beri çeşitli elektronik ve bilgisayar-notebook tamir üzerine çalışıyorum, hobi olarak yapıyorum. )

sizin demenizle benimde IQ seviyem 70 altı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Elektrox

quote:

IQ sayımı yaptınmı ne boş boş genelleme yapıyorsun... bende teknik lise(meslek lisesi) mezunuyum... bu videodakiler veya bunlar gibiler genelde ücra köşelerdeki e.m.l lerdeki dengesiz öğrencilerdir. ama onca meslek lisesinden mezun kafa adamların hepsini kaldırdın çöpe attın bir kalemde... çok kaliteli insanlar, iyi öğrencilerde çıkmıştır meslek liselerinden, hor görmeyin... bizim okuldan mezun doktorlar, mühendisler, akademisyenler vs de çıkmıştır şuan bende bilgisayar öğretmenliği okuyorum ayrıca bizim okuldan mezun ünide hocalarımızda mevcuttur...

bizim okulda a.t.l ler t.l ler birde e.m.l ler vardı alanına göre videodaki gibi sapıtmalar vardı.. ama benim bölümümde böyle değildi(bilişim teknolojileri) sınıfımda 6 kız 22 erkek vardı. meslek lisesinin memnun olmadığım yönü kültür dersleri kalitesi düşük olması ve meslek liselerine gerekli önem verilmeyip haylaz, tembel öğrencilerin gitsinde bir baltaya sap olsun mantığının bulunması. kültür dersleri öğretimi Anadolu lisesi kadar olsa yine olsa yine meslek lisesine giderdim...(mekatronik veya elektronik müs istiyordum. meslek liselerinde kazanmak ne yazıkki zor.)
    ( meslek lisesine gitme nedenim zamanında maddi durumumuz iyi olmadığından dershaneye gidemediğim ve yeteri kadar bilinçli olmadığımdan Anadolu lisesi vs kazanamamamdı. oysaki ilköğretimde hep parmakla gösterilen hep takdir getiren bir öğrenciydim..., elektronik ve diğer teknik işlere yatkınlığım ve sevmeminde katkısı var tabi ... 12 yaşından beri çeşitli elektronik ve bilgisayar-notebook tamir üzerine çalışıyorum, hobi olarak yapıyorum. )

kardesm tmm haklisinda sen birtanesin boyle ben sana senin karsinda 100tane gereksiz adam cikaririm. + derslerin kalitesi o kadar dusuk ki... sevgilim vardi anadolu meslekte anadolusunu kazanmis gidiyor en iyisini soyluyorum bak. matematik sorularini getriyor birde zor diyor bakiyorum tam sayilar permutasyon vs full mat1 seviye cok dsuk anlatma bana kafamdan yaptgim sorulari yazarak yapamayan bir yigin insan sorular zorda degil ha. maalesef o srulari yapamiyorlarsa dedigimi tekrarliyorum ve ekliyoruk senin gibi istisnalar haric. onlarda cok az zaten.

• EML' ye gitmeyin.
  • bizim erkek lisesi olduğundan 148 gram bile kız yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elektrox

quote:

kardesm tmm haklisinda sen birtanesin boyle ben sana senin karsinda 100tane gereksiz adam cikaririm. + derslerin kalitesi o kadar dusuk ki... sevgilim vardi anadolu meslekte anadolusunu kazanmis gidiyor en iyisini soyluyorum bak. matematik sorularini getriyor birde zor diyor bakiyorum tam sayilar permutasyon vs full mat1 seviye cok dsuk anlatma bana kafamdan yaptgim sorulari yazarak yapamayan bir yigin insan sorular zorda degil ha. maalesef o srulari yapamiyorlarsa dedigimi tekrarliyorum ve ekliyoruk senin gibi istisnalar haric. onlarda cok az zaten.

Hayat Matematik sorularından İbaret Değil Koca adam
    İnsanların zekasının belli bir standartta ölçülmesine her zaman karşıyımdır 5 parmağın 5i bir değil
    Her insanın marifeti bilgisi farklıdır Matematik sorusuyla kıyaslarsan eğer zekayı zaten baştan belli edersin aptal olduğunu
    En basitinden 100 metre koşucusu ile 10000 metre koşucusu arasındaki fark işte senin konuyu ele alalım matematikte sen 10000 metre koşabiliyosun çalışmaların idmanların ona göre Ama her koşucu kendi kulvarında iyidir Sen matematikte iyisindir ben fizikte diğeri türkçede ki örnek verdim fizik sevmem
    Kimisi kitaplarda kendini ispat eder hayatta kimisi yaptıklarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuzhan_007 -- 26 Mart 2013; 0:19:23 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Faruk Erkuş ~

quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

Meslek lisesinde okuyorum öyle hunharca sevinmeler bizdede oluyor ama abartma yok yani Mesela bugün sınıfta boğuşuyorlardı bi arkadaşın çanta yerdeydi üstüne düştüler çantasındaki meyve suyu patladı mp3 çaları bozuldu özür dileme falan yok "vay gardaş meyve suyu vardı niye bize söylemiyon"

O kadar da değil bazıları harbi geri ama akıllılarda mevcut.

• Gebze Anadolu Teknik ve Endüstri Mesleklisesi(GATEM) namı değer abaza meslek lisesinde okuyorum son sınıf meslek liseleri eskiye göre daha iyi artık en azından bizim okulda gelişmeler var.. liseye ilk başladığım sene okulda bir kavga olmuştu (metal-elektrik)metal bölümündekiler sopaların ucuna çivi falan kaynaklamışlar ama ne kavga .. o olaydan sonra biraz düzeldi okul.. nufüs a gelirsek gerçekten çok kalabalık ama şu ana kadar bi dezavantajını görmedim. Mevcut 4000+700(açık lise). 4000 öğrencisi var bunların yaklaşık 500'ü kız ama şöyle bir gerçek var 500 kızın 400den fazlası senden benden yakışıklı.
    meslek lisesinin kızları düz lisesinin erkeklerinden daha delikanlıdır bunu gördüm.. Kızlar bile tuvaletlerde sigara içiyor Allah sonumuzu hayretsin. Meslek lisesinin 4000nüfusu varsa 3000den fazlası sigara içer ve sigara içmeyen kısım derslerde rahatsız olabilir sigara içmeyen birisi itina ile 3 günde sigaraya başlatılır. şöyle bi güzel yanı var dışarda mevzumu var hiç kimse seni tanımasa bile bakıyor forma bizim okulun 3 kişisin oluyosun 300 kişi hiçbir zaman yalnız kalmazsın paran yok hemen toplanılır ve öğle yemeği paran çıkartılır 1 paket sigara alırsın açar açmaz biter. eğer üniversite düşünüyorsan meslek lisesi okunacak yer değil ama ben meslek öğreneyim diyorsan gideceksin. Neden üniversite düşünenler meslek okumasın? meslek bölümlerinde fizik kimya biyoloji geometri dersleri yok edebiyat var dil anlatım var çok önemli ya bunlar makinanın başına geçip kitap okuyoruz ya hani makinada bizi dinliyor ya çok önemli çok ama sadece diploma olsun elimde diyorsan git ortam fena değil kız yok olanlar sakallı bıyıklı ama kız içinde gidilmez okula benden bu kadar anlattıkların tecrübe ile sabittir. Meslek lisesine gitmek isteyenlere bi yol olsun düşünün taşının öyle karar verin.. sonra

• "En buyuk vaadim karıya gıdıyoruz " der demez mıllet elemanı arkadan kucaklayıp dayadılar ya lan geberdim gülmekten :Dd
  • oha
  • burayı yıkarlar

• Lise anilarim geldi aklima, agladim..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.