Şimdi Ara

meslek seçemiyorum bunalıma girdim depresyona girdim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • GoodnightANDgoodluck G kullanıcısına yanıt

Sizin mesleğiniz de diş hekimliği mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef mi diyeyim iyi ki mi diyeyim bilmiyorum ama evet

Devlette 40 dan başlıyor demişsiniz de

Tıp doktorları bile 30 35 ile başlamıyor mu

Diş hekimlerinin maaşı daha mı fazla

• herkes abartmayı sever  

• Sil bence yorumunu ciddi bişey konuşuyoruz

Trolleme bu konuyu da

Zaten beceremiyorum boşuna uğraşma

• Devlette 45-50 den daha az alan pratisyen yok ,30-35 dedikleriniz çok az ve öğleden sonra 3 te çıkan tsm gibi yerlerde alınıyor

Hocam direkt normal hastane

• Alan yoktur diyemem ama siz istisnayı genele vuruyorsunuz,benim çok fazla doktor-dişçi arkadaşım var ne aldıklarını biliyorum,yanlıs anlamazsanız bu konuya sizden çok daha fazla hakim olduğumu düşünüyorum

Anladım

Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için

Hocam ben bu çalışma saati ve maaş ortalamalarını Trakya bölgesinde özellikle Tekirdağ, İstanbul ve çevresinde iş arayan yeni mezun olan yani Eylül 2022 sonrasında iş arayan arkadaşlarından duydum. Yanlış bilgi vereceklerini zannetmiyorum keza asla DUS düşünmeyen arkadaşlarımdan birkaç tanesi bu çalışma koşulları sebebiyle dus çalışmaya başladı. Durum umarım duyduğum kadar vahim değildir ve umarım dediğiniz gibi insanların sadece olumsuz yönleri görmesinden kaynaklıdır. Çünkü yukarıda da belirttiğim gibi henüz sürece dahil olmadım, teklifleri bizzat kendim duymadım.

• TrankelaBender T kullanıcısına yanıt

Size bir sır vereyim ki mi dış hekimliğinde kontenjan az iken yani meslek iyi durumdayken bile yeni mezunlar sömürülüyordu, meslekte her zaman ciddi para var ama ahlaklı insan çok az

Maaş konusunda da zaten asgari+primle benim dediğim rakamlar oluyor,prim alınamıyorsa bunun tecrübesizlik ve dediğim gibi ahlak eksikliğinden dolayı hasta verilmemesidir ama aydan aya bile değişebilir 2-3 ay içinde maaşlar düzelebiliyor

Ancak tabi ki de şartlar zor, buna sabrı olmayan ve paraya çok ihtiyacı olmayan kişiler dusa yöneliyor

Bir de kliniği olan veya özel sektörde iyi kazanıp ona rağmen devlet atamasına girenler de çok var yani kötü insan da çok, ben de bir daha sınava girsem yazmazdım klinik açmayacaksan veya dus kazanmıyorsan gereksiz aşırı zor ,ortalama üstü mühendislikte de benzer kazanırsın ama sartların rahat olur hem de üniversitesi hayatı daha rahat olur

• Rica ederim

• Öğretmenlik dışındakilerde işsiz kalma ihtimalin çok düşük. Hangisini seviyorsan onu seç. Aksi halde okumak ve ardından çalışmak işkenceye döner.

• Dostum git bi yerde çıraklık yap işi oğren kendi dukkanini aç. Okumuş adamın değeri yok bu ülkede.

• sen ve ciddilik  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.