Merhaba arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı üzere yenilenmiş kremsi mess up a son bir şans vereyim diyip hemen yeni bir tane aldım.Eski mess up ı bilenler bilir tabi 8 sene öncesinin mess up ı daha kıvamlı sert hatta bazen biraz kuruyunca saç kurutma makinesiyle ısıtıp alırdık.Şuanki by vlain hanz de fuko tarzı bi waxtı. Orta uzunluktaki saçları bile spreysiz dağınık dikerken tutardı. Ekstradan sıkardık bazen spreyi hava olsun diye :D Şimdi ki mess up kremsi oldugundan ne bi dolgunluk ne bir tutuculuk malesef ki yok. Zaten waxlarda çokta tutuculuk beklemiyoruz ama kremsi waxlarda tutuculuk ve dolgunluk nerdeyse sıfır.Fön maharetinizle biraz bişeyler yapabiliyorsunuz iyi fön çekemiyorsanız oda olmaz.Daha kilimsi ve sert waxlar biraz daha tutuculuk ve dolgunluk konusunda bence iyi diyebilirim.Neyse mess up a gelirsek ince telli saçları olan biri olarak saçları tel tel yaptığını söyleyebilirim. Son şansı verdiğim mess up ı bir daha kullanmamak üzere bırakıyorum. Saçları orta uzunlukta ve dağınık diken biriyseniz bu ürün size göre değil. Emin olan 5 liralık Elipse wax tan daha güzel matlık dolgunluk ve verim alıyorum. Ama o fiyata türkiyede üretilen bir üründende korkuyorum saçları döker diye.Neyse yeni bi wax bulana kadar onla idare edicem.Siz siz olun mess up alırken bir daha düşünün ;)
Not: 2-3 kez kullandığım mess up ı satıyorum isteyenle takaslayabilirimde..
Bulursan haber ver , benimde saçlarım ince telli ve senin gibi yapıyorum, osmo, mess up filan denedim pek işe yaramıyorlar.