Şimdi Ara

MESSENGER....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar ben internete girmek ama messenger ı kapamak istiyorum.yani benden başkası bilgisayara oturduğu zaman messenger açamasın ama internete çıkabilsin bunu nasıl yaparım.Teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: hurdaci61

merhaba ,
    arkadaşlar ben internete girmek ama messenger ı kapamak istiyorum.yani benden başkası bilgisayara oturduğu zaman messenger açamasın ama internete çıkabilsin bunu nasıl yaparım.Teşekkürler...

Hımmm.... İlginç bir soru ! Firewall programı kullanıyor iseniz, oradan bi ayar vermeniz mümkün. msn.exe yi devamlı engellemek ya da engellemeyi devre dışı bırakmak size bağlı olur. Bunun için bu programı kullanabilirsiniz.

Comodo
    http://www.personalfirewall.comodo.com/download_firewall.html?currency=USD&region=Asia%20%26%20Pacific&country=TR

Dil seçeneklerinden Türkçeyi seçiniz !

• msn plus kullanarak msn i kilitleyebilir sin

kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: emilll

msn plus kullanarak msn i kilitleyebilir sin

kolay gelsin

o nasıl olcak ya bn kitliyorum başka biri oturduğundan çok rahat bi şekilde msn açabilio :S

he bu arada bu konu bana da gerekli bişi konu için saol dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark_man_17

quote:

Orjinalden alıntı: emilll

msn plus kullanarak msn i kilitleyebilir sin

kolay gelsin

o nasıl olcak ya bn kitliyorum başka biri oturduğundan çok rahat bi şekilde msn açabilio :S

he bu arada bu konu bana da gerekli bişi konu için saol dostum

msn plus - tercihler -mesenger - mesenger kilidi bölümünden gerekli ayarları yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emilll -- 7 Mayıs 2007; 19:45:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.