Arkadaşlar işletim sistemim win7 ultimate ,uzunca bir süredir çoğu insanın başına gelen messenger 2011 donma problemini bende yaşıyorum ve fena halde sıkıldım bu işten ..Elimde msn 9 un ve 8.5 in setup dosyaları var ama kurduğumda login olmaya çalışınca bana yeni sürümü indirmeden login olamazsın diyor ..Bu işin bir çözümü varmıdır yardım rica ediyorum..(registry den bile ayıkladım 2011 i ama izin vermiyor eski sürümü kullanmama) Selamlar.
Ben de burada kendi sorunumu yazayım da senin açmış olduğun başlıktan nasipleneyim, belki gören olur.. :-)
Benim sorunum "hata kodu 81000494".. İşletim sistemi windows 7, donanımım dual core i5, 64-bit. 1 haftadır uğraştığım bu hatayı çözemedim... microsoft'un official sitesinde yazan tüm yönergeleri yaptım, en sonunda sildim tekrar yükledim; ancak açılmadı bu meret.. Ayrıca eski sürümleri kullanmak için çabaladım o da olmadı... WLMessenger'daki bu hatayı nasıl halledebilirim? ya da eski sürümleri nasıl kullanabilirim? atladığım noktalardan dolayı mı eski sürümleri kullanamıyorum acaba?
Arkadaşlar işletim sistemim win7 ultimate ,uzunca bir süredir çoğu insanın başına gelen messenger 2011 donma problemini bende yaşıyorum ve fena halde sıkıldım bu işten ..Elimde msn 9 un ve 8.5 in setup dosyaları var ama kurduğumda login olmaya çalışınca bana yeni sürümü indirmeden login olamazsın diyor ..Bu işin bir çözümü varmıdır yardım rica ediyorum..(registry den bile ayıkladım 2011 i ama izin vermiyor eski sürümü kullanmama) Selamlar.
eski sürümü kullanmak indirdiğiniz ve kurduğunuz messenger simgesine sağ tıklayıp özellikler diyip uyumlulujk modunu windows 2000 seçin herkes bu yöntemle kullanıyor (Not:Bu Yöntemle Yapınca Kamera Açılmıyor...)