Şimdi Ara

messenger@microsoft.com'dan gelen çevrimdışı ileti!?!?!?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce msn açtım ve messenger@microsoft.com -'dan çevrimdışı bir ileti gelmiş, şimdi bir tane daha geldi ve diyor ki:
    quote:

Windows Live(TM) Messenger Service Ekibi:
    Önemli hizmet duyurusu: Sistemde yapılan en son yeniliklerinin bir parçası olarak, Windows Live(TM) Messenger Service oturumu açmaya devam edebilmeniz için e-posta adresinizi değiştirmeniz gerekiyor.

Erişiminizin engellenmediğinden emin olmak ve daha fazla bilgi edinmek içinhttp://support.microsoft.com/gp/Messenger/tr adresine gidin.

İlgili adrese gittim, oradaki bilgileri de yapıştırıyorumi dilerseniz bir de siz bakın...
    quote:

.NET Messenger Service Uygulamasında Önemli Değişiklikler
    Genel anlık ileti bağlantısı ile Microsoft Office Live Communications Server 2005 SP1, Windows Live Messenger Hizmeti ile şirket içi anlık ileti sistemleri arasında anlık ileti yeteneklerini etkinleştirir. Windows Live Messenger kullanıcıları artık şimdi anlık iletiyle iletişim kurdukları Messenger kullanıcılarının yanında bağlı anlık ileti sistemiyle de anlık iletişim kurmaya devam edebilirler. Bu hizmet geliştirmesinin bir parçası olarak, bu hizmeti kullanmaya devam edebilmek için Messenger oturumu açmak için kullandığınız kimliği artık değiştirmeniz gerekir.
    Aşağıdakilerden birini aldıysanız lütfen oturum açma kimliğinizi değiştirme işlemine devam edin:
    • Windows Live Messenger Hizmeti Ekibi'nden anlık ileti
    • Messenger oturumu açarken bir hata iletisi
    • Şirketinizin Microsoft Office Live Communications Server 2005 kullanmaya başladığına ilişkin bilgi
    Oturum açma kimliğinizi değiştirmek için burayı tıklatın
    Notlar
    • Güncelleştirilmiş oturum açma kimliğiniz Messenger ile geçerli oturum açma kimliğinizle olduğu gibi çalışır.
    • Yeni ve benzersiz bir oturum açma kimliği seçebileceksiniz.
    • Kullanılabilir etki alanları listesinden seçim yapabileceksiniz.
    • Windows Live Messenger Hizmeti ile tam anlık ileti bağlantısı sahibi olacaksınız.
    • Messenger kişi listeniz aynı kalacak.
    • Yeni oturum açma kimliğini tüm ve Windows Live etkin sitelerde çalışacak.
    • Geçerli kimliğinizle ilişkili bir Hotmail veya Windows Live Mail e-posta hesabı varsa, bu e-posta hesabı eski adresinizde depolanan tüm e-postalara ve kişilere otomatik olarak sahip olacak.
    • Geçerli kimliğinizle ilişkili bir Hotmail veya Windows Live Mail e-posta hesabı yoksa, yeni adresinizle bir e-posta hesabı alacaksınız.
    • BT yöneticiniz erişimini engellemedikçe Windows Live Messenger Hizmeti çalışacaktır.
    Sık Sorulan Sorular
    Messenger oturum açma kimliğimi değiştirmem gerektiği bana nasıl bildirilecek?
    • Windows Live Messenger Hizmeti Ekibi'nden anlık ileti alabilirsiniz.
    Kullandığınız etki alanının (e-posta adresinin @ işaretinden sonraki kısmı.) sahibi olan kuruluş, bu etki alanını kendi şirketinin anlık ileti sistemi için ayırmıştır. Windows Live Messenger Hizmeti Ekibi'nden Messenger oturumu açmaya devam edebilmek için oturum açma kimliğinizi değiştirmeniz gerektiğini bildiren önemli bir hizmet bildirimi aldıysanız, bu değişiklik sizi de etkilemiştir. Bildirimi alır almaz bu eylemi gerçekleştirmenizi öneriyoruz. Oturum açma kimliğinizi değiştirme işlemi basittir. Bu değişikliği kısa süre içinde yapmazsanız, oturum açarken bir hata iletisi alırsınız ve oturum açma kimliğinizi değiştirene kadar Windows Live Messenger Hizmeti'ni kullanamazsınız.
    • Messenger oturumu açarken bir hata iletisi alabilirsiniz.
    Kullandığınız etki alanının sahibi olan kuruluş, bu etki alanını kendi şirketinin anlık ileti sistemi için ayırıyor.
    • Şirketinizin Microsoft Office Live Communicator 2005 kullanmaya başladığına ilişkin bilgi alabilirsiniz
    Şirketiniz Microsoft Office Live Communicator 2005'i dağıttıysa ve şu anda kullandığınız oturum açma kimliği şirketinizle aynı etki alanına sahipse, Windows Live Messenger Hizmeti'ni kullanmaya devam edebilmek için oturum açma kimliğinizi değiştirmeniz gerekecektir.

Bu değişiklikten kimler etkilenir?
    Aşağıdaki yollardan biriyle size bildirimde bulunulduysa, oturum açma kimliklerinizi değiştirmelisiniz:
    • Windows Live Messenger Hizmeti Ekibi'nden anlık ileti aldınız.
    • Oturum açamadınız ve bu sayfaya yönlendirildiniz.

Şirketim son zamanlarda Microsoft Office Live Communicator 2005 ürününü uyguladı. Windows Live Messenger Hizmeti kullanmaya devam etmenin faydaları nelerdir?
    Messenger kişisel kişilerinizi düzenlemenin ve işyeri dışındakilerle iletişimi sürdürmenin harika bir yoludur. Zengin kişiselleştirme ve ifade özelliklerine sahip olan Messenger, daha anlamlı bir şekilde iletişim kurmanıza olanak tanır. Ayrıca, Windows Live,MSN Messenger,Windows Live Spaces ve Hotmail veya Windows Live Mail tümleştirmesiyle, nereye giderseniz gidin arkadaşlarınız ve ailenizle iletişiminizi sürdürebileceksiniz.

Şirketim yakın zaman önce Microsoft Office Live Communications Server 2005 ürününü kullanmaya başladı. Windows Live Messenger Hizmeti oturumunu nasıl açacağım?
    BT yöneticiniz kullanımına izin verdiyse, geçerli oturum açma kimliğinizle Windows Live Messenger oturumu açabilirsiniz. Şirketinizin adıyla aynı etki alanı (e-posta adresinin @ işaretinden sonraki kısmı.) içeren bir oturum açma kimliği ile Windows Live Messenger oturumu açarsanız, oturum açma kimliğinizi değiştirmeniz gerekir.

Eski oturum açma kimliğimi yeni oturum açma kimliğime değiştirdiğimde ne olur?
    Eski oturum açma kimliğinizi yeni oturum açma kimliğine değiştirdiğinizde, bir onay sayfası görürsünüz. Messenger kişilerinizin aktarılması için bir saat kadar beklemeniz gerekir. Oturum açma kimliğinizi değiştirdikten sonra, Windows Live Messenger ve diğer veya Windows Live etkin sitelere önceden olduğu gibi oturum açabilirsiniz. Bu yeni oturum açma kimliği yalnızca veya Windows Live oturum açması içindir.

Eski oturum açma kimliğimi değiştirirsem, anlık ileti adımın değiştiğini tüm kişilerime söylemem gerekiyor mu?
    Hayır. Herkes kişi listesini yeni oturum açma kimliğinizle güncelleştirme işlemini Windows Live Messenger Hizmeti üstlenir. Oturum açma kimliğinizi değiştirmek Messenger görüntü adınızı değiştirmez, bu nedenle, bir kolay ad kullanıyorsanız, kişilerinize aynı görünürsünüz. Sistemin kişilerinizi güncelleştirmesi bir saat kadar sürebilir. Bu süre içinde, çevrimdışı görünebilirsiniz. Bazı durumlarda, kişi listesinde size sahip olan bir kullanıcının profilinizdeki değişikliği görebilmesi için oturumu kapatıp yeniden açması gerekebilir. Yeni oturum açma kimliğiniz yalnızca Microsoft Passport Network veya Windows Live oturum açması içindir.

Hotmail veya Posta e-posta hesabına sahip eski oturum açma kimliğimi değiştirirsem tüm e-postalarım ve kişilerim kaybolur mu?
    Hayır. Tüm eski e-postalarınız ve kişileriniz yeni oturum açma kimliğiniz ve ilişkili e-posta adresiyle ilişkilendirilir. Ancak, Kişilerinizi yeni e-posta adresinize e-posta göndermeleri konusunda bilgilendirmeniz gerekir.

Oturum açma kimliğimi değiştirdikten sonra anlık iletiyi kullanmak için ne kadar süreyle beklemem gerekir?
    Kişi listenizin yeni adresinize aktarılması bir saat kadar sürebilir. Kişileriniz oturum açtıkça, onları çevrimiçi görürsünüz. Kişi listeniz aktarılırken kişileriniz çevrimiçiyse, oturum açtığınızda size çevrimdışı görünürler. Windows Live Messenger Hizmeti oturumunu kapatıp yeniden oturum açtıklarında onları çevrimiçi görürsünüz.

Oturum açma kimliğimi değiştirdim. Windows Live Messenger uygulamasını kullanarak bazı kişilerimle neden anlık iletişim kuramıyorum?
    Kişi şirket içi anlık ileti sistemi dağıtmış olan bir şirkette çalışıyorsa, kişinizin adresi değişmiş olabilir. Bu kişiye anlık ileti göndermek için doğru oturum açma kimliğine sahip olduğunuzdan ve kişinin Windows Live Messenger erişimi olduğundan veya genel anlık ileti bağlantısına sahip Microsoft Office Live Communicator 2005 kullandığından emin olun.

Oturum açma kimliğimi değiştirdim. Çevrimdışı olmadıklarını bildiğim halde kişilerimden bazıları neden çevrimdışı görünüyor?
    Bu kişiler kuruluş anlık ileti sistemi dağıtmış olan bir kuruluş tarafından kullanılan etki alanı (e-posta adresinin @ işaretinden sonraki kısmı.) 'nda oturum açma kimliğine sahip olabilir. Bu kişilerle Windows Live Messenger Hizmeti kullanmak için, oturum açmak için kullandıkları oturum açma kimliğini değiştirmeleri gerekir. İşlem basittir ve kimliğinizi değiştirmenizi gerektirmez. Ayrıntılar için bu sayfaya yönlendirebilirsiniz.

Çevrimdışı olmadıklarını bildiğim halde Microsoft Office Live Communicator 2005 kullanan kişilerimden bazıları çevrimdışı görünüyor. Bunun nedeni nedir?
    Windows Live Messenger Hizmeti'dan Microsoft Office Live Communicator 2005'e geçiş yapmadan önce kişinizin oturum açma kimliği kişi listenizde zaten var olabilir. Kişiyi Microsoft Office Live Communications Server 2005 ileti hizmetiyle ilişkilendirmek için kimliği kişi listenizden silip yeniden eklemeniz gerekir.
    Örneğin, Jane’in şirketi Microsoft Office Live Communications Server 2005 anlık ileti hizmetini uygulamıştır ve kişi listenizde (jdoe@example.com) bulunmaktadır. Onun anlık ileti kimliği şirketi içi anlık ileti hesabı olarak kullanılmaktadır. Windows Live Messenger hizmetleri üzerinden iletişim kurmaya devam edebilmek için jdoe@example.com adresini kişi listenizden silip yeniden eklemeniz gerekir.

NEDİR BU? NE YAPAYIM? NE YAPMALIYIM?

• banada geldi biraz önce valla o dedikleri adrese gittim ama ne yapacağımı anlamadım.
  • Evt Şimdi Banada Geldi..
    Ne Yaptı Hotmail, Bizim Alan Adlarımızı Sattılarmı :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Berkedogan

hotmail uzantısı kullanılmayacak artık herhalde ama kişileri ve mailleri nasıl taşıyacağız orası çok açık değil.

Öyle Bişey Olursa COk Sorun Cıkar.. Space Ne Olacak Diyelim
    Benim Spacemde Tonla Yazı Var Paylaşım Var.
    Mailler Ne Olacak.
  • Dediği yere gittim ama nereden değiştireceğim. İnsan ayrıntılı bir açıklama yapar. Ne bileyim ss filan olsa fena olmazdı.
  • Başka bir forumda dediklerine göre özel uzantılı yani @hotmail.com, @windowslive.com vs gibi uzantılar dışında mesela gmail gibi maillerle oturum açanların hesapları kapanacakmış.

O forumda yazan
    ''şimdiden yeni hotmail adresi almak gerekiyor işin açıklaması şudur
    microsoft .net sistemini anlık haberleşme hizmetlerini sadece hotmail.com uzantılı messengeruser.com uzantılı adreslere verecek
    az önce aldığım gmaile doğrulama maili gelmedi
    özel domaindede aynı sorun var
    adresler komple kapancak
    yeni adrese geçerken kişi listeniz taşınacakmış
    uzantı hotmail veya messengeruser olacak''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkedogan -- 8 Nisan 2009; 3:38:54 >
  • beyler bende artik msn'i açtigimda o çevrimdişi ileti gelmiyo çikmiyo yani. sesi solugu kesildi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benım msn hotmaıl uzantılı ama banada geldı malesef
  • walal bende 2 msn war...
    bir tanesi fenerbahce uzantılı diğeri hotmail...

sadece hotmail uzantılı msnimde o iletiyi aldım...
    sonumuz hayrola bakalım:)
  • Bana da gedl ilk kez email diilde messengerin kendi sayfasından offlineken..ama ben kapattım ve linki bilmiyorum sanırım aynı linkti mesaj aynı çünkü..benimde hotmail ama neden geldi bu mesaj ve ne yapmalıyız ?
  • yıllardır aynı adresımı kullanıyorum ve ne ıcın deyıstırmemız gereklı bır turlu anlayamadım bakalım anlayan bırı cıkıcakmı
  • Bence hacker -gerçek link diil
  • olay şu o mesaj herkese gitmiyor bazı adreslere gidiyor çünkü adresinizi satacaklar bu yüzden de sizi uyarıyolar...msn in yeni bir uygulaması sadece şirketler için olan bir uygulama ve sizde o şirkete verilecek adreslerden birisiniz
  • Neden satıcaklar bazı kişilerin adreslerini? Buda ilginç msn neden başka bir şirkete satsın ve başka şirket ne yapacak benim hotmail adresimi yani gerçekten anlamadım!
  • Hala bu linkin fake lduğundan kuşkuluyum ve verilen linki açmadım..Msn için herhangi bir saldırı olabilirmi bilemiyorum..ama ben o açılan pencereye birşeyler yazdım yanlışlıkla o sırada bir arkımla konuşurken o pencere açıldı ve oraya yazmışım kapattım sayfayı ve linkte gitti zaten..ama kapanacaksa neden sadece bazı insanların msnleri kapanacak? ve ne yapmalıyız hala bilmiyorum..
  • gece aynısı bana da geldi hatta msn kapatıp her açışımda geliyodu. 3 kez falan geldi sanırım.
    artık gelmiyor.
    napmamız gerektiğini bilen varmı?
  • açıklama geldi yanlış mail chip dergisinin sitesinde açıkladılar

http://www.chip.com.tr/konu/Microsoft-MSN-kullanicilarindan-ozur-diledi_12041.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesut7 -- 10 Nisan 2009; 18:26:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesut7

açıklama geldi yanlış mail chip dergisinin sitesinde açıkladılar

http://www.chip.com.tr/konu/Microsoft-MSN-kullanicilarindan-ozur-diledi_12041.html

KutLarim Güzel HaberciLik.
  • Bu tip iletileri açmadan silin.
    Microsoft mail yada msn yoluyla iletişim kurmaz.
  • Bana birşey gelmedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.