Şimdi Ara

Messenger of God veya messenger of patoz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son günlerde bunu sıkça duymaya başladım arkadaşlar yok messenger of god diye bi yaratık warmış 70lik partidekileri tek vuruşta alıomuş bunun aslı astarı nedir arkadaşlar cidden merak ediyorum hatta bana eslantta bir yer bile tarif ettiler tepelere çıkıosun böle oralardaymış sonra patoz diye yaratık warmış oyunun sonunu getircekmiş tüm serverlara aynı anda incekmiş falan bunlar nedir bana yardım ederseniz sevinirim lütfen

KNİGHT ONLİNE MU'YU DÖVER........

• ewet doğru ama japkoda
  • messenger of god var patos diye bi yarayık ama söylentilere inanma (yeni ırk gelcekmiş) 70 lik party öle pişey yok benim bildiğim
    daha kesen lmamış tüm serverlere aynı anda inmez benim bildiğim eslantadır heralde tepeler ne olm sen özgür kızmısın?
    bu kadar anlamadım ben bişey ama hadi neyse
  • JAPKO DA KESMISLER
  • ewt japkoda kesmişler biliyodum zaten orda herbir b*k u kesiyolar ondan yazmadım
  • ya tepeler dediğim bu bilerin çıkamadığı yerler warya işte mageler sonuna kadar gitmişler birbirlerini tp leyerek öyle öyle çıkmışlar orda bulmuşlar patoz da ayrı bi muamma zaten neyse yeni ırk ne zaman gelcekmiş usko ya ( bu arada bizimki usko oluodu dimi )
  • ya ben inanmıyorum yeni ırk gelceğini çünkü sitede fln yazmıyo sadece söylenti dedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeni ırk gelirse kötü olur 3 ırkın sawaşları cz leri kötü olur hem yeni ırk gelişene kadar bizimkiler işi bitirir
  • nette videoları var cyhper Heaven clanının elemanları kesiolar messenger of patoz u bi de japon serverlarından çekilmiş patoz resmi var ama knight sona ercek gibi bişi olmaz 1.şu anda premium üyesi olan 1000lerce insan var k2 nin donuna kadar sömürürler dava açarlarsa 2. k2 zaten bu işten aşırı derecede para kazanıyo yapmazlar öle bişi
    ama harbiden patoz kesilmesi çok zor bi yaratık mesajcısını bile cyhperın en ii clanı çok zor kesti.kendisini düşünün artık
  • bosuna topic acmayalım bunun 19. topic acıldı kardesimmm
  • geçen gün cafede usko oynuyoduk bi ark myko ya girdi odin serverinde elmorad heryerde Patoz un mesajcıları vardı bütün milleti silip süpürdüler messenger of the patoz lat yani moradonda elmorad castlede heryerde onlar ama sonra ne olur bilmiyorum çok saglam vuruorlar pristlerin 70 skili olsa bile tek koyuş da yatırıor adamı 3000 bin buff mıydı 2000 bin buff mıysı neydi o olsa bile ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: afk

nette videoları var cyhper Heaven clanının elemanları kesiolar messenger of patoz u bi de japon serverlarından çekilmiş patoz resmi var ama knight sona ercek gibi bişi olmaz 1.şu anda premium üyesi olan 1000lerce insan var k2 nin donuna kadar sömürürler dava açarlarsa 2. k2 zaten bu işten aşırı derecede para kazanıyo yapmazlar öle bişi
    ama harbiden patoz kesilmesi çok zor bi yaratık mesajcısını bile cyhperın en ii clanı çok zor kesti.kendisini düşünün artık

peki bana bu heaven clanının videosunun linkini verebilirmisin kardeş çok merak ettim yaw
  • böyle birşey var Heaven clanı kestiler Cypherde .. formtr de resimleri var ordan bakabilirsiniz.. ama yok oyun sona ericekmiş yok bilmemne :) güldürmeyin insanı .. kıyamet günümüymüş o yaratıkta deccaldır o zaman :P 3. ırk diye bişeyde olamaz karus ve humanlar zaten ucmuş 3. ırk neyle kasıcak nasıl kasıcak ve illaki bir ortaklık olacaktır ve buda oyunu cekilmez yapar.. o yüzden siz lvlinizi kasın boşverin 3. ırkı 5. patozu filan :)
  • Çitos mudur patos mudur Yeriz biz onu karuslar olarak Bu arada o video yu bende istiyorum!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: afk

nette videoları var cyhper Heaven clanının elemanları kesiolar messenger of patoz u bi de japon serverlarından çekilmiş patoz resmi var ama knight sona ercek gibi bişi olmaz 1.şu anda premium üyesi olan 1000lerce insan var k2 nin donuna kadar sömürürler dava açarlarsa 2. k2 zaten bu işten aşırı derecede para kazanıyo yapmazlar öle bişi

K2 ye kimse bişey yapamaz
    çünkü anlaşmayı okursanız
    herkesin charı ve itemleri
    k2 ye aittir
    k2 bu item ve charları siler deiştirir
    ve bundan dolayı kimse hak iddaa edemez yazıo
    ve altındaki accept (kabul) butonuna tıklayarak
    üye oluyor herkes k2 acıkca şudur: donuna kadar alır
    serverı kapatır . içerde 1000000 doların da olsa HAK İDDAA EDEMEZSİN...

• Irk gelcekse bile arkadaşların dediği gibi ne zaman kasacak da karus ve humanlar la savaşacak ama gelirse 2 ayrı ırk gelebilir birisini human lara birisini orc lara verebilirler mesele biz karuslara UNDEAD(Yaşayan Ölüler) onlarada ELFS(Elfler)Gelir
  • cypherda o yaratığı heaven kesmedi o yaratığı ve klanı oraya çıkaran gm kesti gm charları görünmez olduğu için o ss de gözükmüo
  • selam arkadaşlar ben yeni geldim size bir sorum olucak ben patosun resmini gördüğümde yanında azrail e özenti elinde tırpan olan kişiler var cypher dakiler patosa giderken o yaratıklarlada karşılaştılarmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.