Şimdi Ara

Messi'den Sonra En İyisi Kim Olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açık ara farkla Sancho diyorum ben. Yıllardır futbol izlerim ama bu yaşta olup da Sancho gibisini daha önce görmedim.
    Mbappe ise şu ana dek kendini kanıtladı ama iyi bir lige gitmeli.
    Sancho, Fransa liginden en azından bana göre üst seviyede olan Bundesliga'da çok iyi iş çıkardı.
    İngiliz futbolcuların Premier Lig harici liglerde pek tutunamadığı da ortadayken Sancho bu konuda da bir ilke imza attı denebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohol Oula -- 14 Haziran 2019; 13:33:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Küçükken hep futbolcu olmak istemiştim ama durumumuz yoktu, keşfedilemedik. Elimizden tutan olsaydı ve leş bir futbol kültürü olan bir yerde değil de elit bir futbol ülkesinde doğsaydım, Messi ve Ronaldo'dan daha iyi olabilirdim. Bu konuda kendime güveniyorum. Eminim sokaklarda harcanmış çok genç vardır böyle.

İlerisi için Barça yeni bir yıldız çıkarana kadar beklicez. Barcelona'nın altyapısına güveniyorum, en iyiler hep oradan çıkıyor. Henüz o seviyede bir oyuncu yok bence ve yeni nesil yıldızlar pek istikrarlı olmuyor. Messi, Ronaldo ayarında bir karakter zor bulunur. Zaten bu ikili futbolu bırakınca futbol dünyasında kartlar yeniden dağıtılacak. Sonrasında olacakları merakla bekliyorum.

• Winterlove kullanıcısına yanıt
    ben oyumu sana atıyorum, neden olmasın ki yani

winterlove
    todo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winterlove

Küçükken hep futbolcu olmak istemiştim ama durumumuz yoktu, keşfedilemedik. Elimizden tutan olsaydı ve leş bir futbol kültürü olan bir yerde değil de elit bir futbol ülkesinde doğsaydım, Messi ve Ronaldo'dan daha iyi olabilirdim. Bu konuda kendime güveniyorum. Eminim sokaklarda harcanmış çok genç vardır böyle.

İlerisi için Barça yeni bir yıldız çıkarana kadar beklicez. Barcelona'nın altyapısına güveniyorum, en iyiler hep oradan çıkıyor. Henüz o seviyede bir oyuncu yok bence ve yeni nesil yıldızlar pek istikrarlı olmuyor. Messi, Ronaldo ayarında bir karakter zor bulunur. Zaten bu ikili futbolu bırakınca futbol dünyasında kartlar yeniden dağıtılacak. Sonrasında olacakları merakla bekliyorum.
    Al benden de o kadar.
    Zamanında bizim çevremizde böyle teşvik edecek birileri olsaydı, yardımcı olacak birileri olsaydı çok farklı olurdu her şey.
    Belki dünyanın en iyisi olamazdık ama ben inanıyorum ki dünyanın en istikrarlı, en çalışkan, en disiplinli futbolcuları arasında olacaktık.
    Messi'den sonra kim gelirse gelsin hiçbir zaman Messi'nin verdiği keyfi vermeyecek.

• Messi, Ronaldo seviyesinde yeteneklere sahip yada yakın futbolcular illa olacaktır hatta vardır, fakat burada esas sıkıntı "istikrar" olduğunu düşünüyorum. Bu adamlar 10 yıldır aşağı yukarı benzer performans sergiliyor, neredeyse her maç her sezon kendi seviyelerini ispat ediyorlar.

Hem fiziksel hem mental olarak bu seviyede kalabilmek çok zor, fakat bu adamlar her sene aynı açlıkla sezona başlıyorlar. Böyle futbolcular bir daha ne zaman gelir meçhul..
  • Şuan tek aday Mbappe. Kimse kimseyi kandırmasın.

• Fransa Liginde olmaz o iş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşte ismailin bir rakibi daha :D
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B6E2676F0

Şuan tek aday Mbappe. Kimse kimseyi kandırmasın.
    mbappe iyi golcü olacak ama messi gibi komple bir oyuncu olacağını sanmıyorum
  • JADON SANCHO

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dele Alli
    Pogba
    Neymar

vee tabiki İngilizlerin altın çocuğu Lingard.
  • Messi ve Ronaldo yu özel kılan sahip oldukları yeteneklerden ziyade, istikrarları. Bir kere burada bunu ayırmak gerek. Ronaldo ve Messi öncesi de çok özel oyuncular izledik, belki de onlardan saf yetenek olarak daha iyileri de izledik (Fenomen Ronaldo, Ronaldinho, Zidane, Rivaldo, Del Piero, Baggio vs vs) Ama bu oyuncular bile hiç bir zaman kariyerlerinin her döneminde zirve performans sergilemedi.

Messi ve Ronaldo son 10-11 yıldır sürekli aynı seviyede oynuyor. Sürekli 40 gol üzeri atıyorlar, sürekli final oynuyorlar, kupalar kazanıyorlar. Bu kolay bir iş değil ve arkadan bunu başaracağına dair sinyal veren isimler yok. Evet yetenekli oyuncular var, heyecan yaratan isimler var ama ben bu performansı verecek başka isimler olacağına inanmıyorum.
  • Messi'den sonrası yok, kapkaranlık...

bu adam futbolu bıraktığında oturup çocuk gibi ağlayacağımdan o kadar eminim ki.
  • Maradona'dan sonra Messi ve Cristiano Ronaldo'nun çıktığı zamanki gibi bir 10 yıl izleriz.Çok iyi futbolcular olacak,belki futbol çok daha kaliteli olacak ama hiçbiri gelmiş geçmiş en iyi olarak gösterilemeyecek.İleride ne olur bilemeyiz.
    Maradona'dan sonra Zidane,Ronaldo,Ronaldinho,Henry,Figo,Beckham gibi çok iyi futbolcular izledik ama hiçbiri ne Maradona ne de Messi kalitesindeydi.90 neslinin çocukluğuna denk geldiği için duygusal düşünüyor ama Messi hepsinden daha iyi
  • Artık takım oyunu daha önemli. Böyle yıldızlar çok nadir çıkar. Özellikle Afrikalı oyunculardan beklemiyorum. Çünkü istikrarlı değiller, mental problemleri var ve genç yaşlardaki o fiziklerinin etkileri var. Obafemi Martins mesela, Ahmed Musa mesela, Doumbia mesela, Dembele'yi de sayabiliriz. Bunlar erken yaşlarda çok önüne geldi lakin şuandaki durumları ortada. Mbappe tabi ki öyle olmaz ama 4-5 sene sonra da konuşulacak seviye de olmayacak.

Saf yetenekli oyuncuları göremeyeceğiz. Ronaldo, Adriano, Ronaldinho vs. bunlar gibi topçular piyasa da yok artık. Koşan, mücadele eden takımlar ön planda. Teknik direktörler önemli artık. Jurgen Kloop, Pep Guardiola, Nagelsman gibi hocalar revaçta.

Ama belli başlı isimler ön planda olacaksa en başta João Félix diyorum. Sebebi ise her zaman Portekizden bir süper yıldız çıkıyor. Eusebio, Figo, Ronaldo... Bernardo Silva'da genç. 2-3 sene sonra Hazard'ın bir tık üstü olabilir. Ama Felix bir süper yıldız olabilir.

Luka Jovic kaliteli bir santrafor olacak. Muhtemelen Lewandowski seviyesinde olacak tek farkı Lewa yıllarca Dortmund gibi bir takımda oynadı. Jovic ise Real Madrid'de ve gol rekorları kıracağına şüphem yok.

Piatek Milan'ın kalkınmasında ön planda olacak. Icardi'De Inter'in kalkınmasında ön planda olabilirdi ama özel hayatı onu geri planda tuttu.

• Hazard şu an oldukça yakın zaten Messi seviyesine.. Hatta dribbling olarak özellikle bu sene denk ve hatta bazı kişilere göre daha iyi..

Mbappe Messi'den çok Cr7vari bir tip.. Sprinti iyi, dribblingi daha çok topu 50 metre ileri atarak yapıyor ve fiziği güzel.. Gelişmesi gereken çook özelliği var.. Pas, frikik, close control dribbling, uzaktan şut vs..

Sancho var tabi.. Mbappe'den daha potansiyelli birisi bence..

• quote:

Orijinalden alıntı: Irishman

Hazard şu an oldukça yakın zaten Messi seviyesine.. Hatta dribbling olarak özellikle bu sene denk ve hatta bazı kişilere göre daha iyi..

Mbappe Messi'den çok Cr7vari bir tip.. Sprinti iyi, dribblingi daha çok topu 50 metre ileri atarak yapıyor ve fiziği güzel.. Gelişmesi gereken çook özelliği var.. Pas, frikik, close control dribbling, uzaktan şut vs..

Sancho var tabi.. Mbappe'den daha potansiyelli birisi bence..
    komikmiş
  • Tamam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.