Şimdi Ara

Messi milli takıma geri dönmek için şart koştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lionel Messi, Arjantin Milli Takımı'na geri dönebilir...

GOALÖZEL HABER
    Copa America 2016'nın ardından sürpriz bir şekilde Arjantin Milli Takımı'nı bıraktığını açıklayan Lionel Messi'den sürpriz bir hamle geldi.

Goal'ün Messi'ye yakın kaynaklardan edindiği bilgilere göre yıldız futbolcu, Arjantin'in yeni teknik direktörü Edgardo Bauza'dan görüşme talep etti.Görüşmenin detaylarında Higuaini milli takıma çağrılıp çağırılmaması ile ilgili olduğu öğrenildi.Gelen haberler arasında Messinin Higuaini çağırırsanız ben yokum dediği öğrenildi

Messi henüz mili takıma geri dönme kararı almasa da, gelecek hafta Barcelona'ya uçacak olan Bauza ile yapacağı görüşmenin ardından fikrini değiştirebilir.

Milli takım forması altında 113 maçta görev alıp 55 gole imza atan Messi, 2008 Olimpiyatları'nda altın madalya kazansa da ülkesiyle üç Copa America, bir de Dünya Kupası finalinde Gonzalo Higuain yüzünden hüsrana uğramıştı.

• Doğru demiş boş kaleye atamıyan higuaim sövdükleri messi,2010da robbene sovmuştum böyle karşı karşıya kaçırmıştı finalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyyyy messi sen kimsin ya senin çapın ne ? en iyi futbolcu olsan ne yazar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oliver Wood kullanıcısına yanıt
    Kamuoyu bilgilendirme:Araya karıştırılan Gonzalo Higuain ile ilgili yerleri anti Higuainciler grubunun yaptığı öğrenildi
  • Normalde futbolculara balon demek huyum değildir fakat bu Higuain cidden balon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake Gyllenhaal

Normalde futbolculara balon demek huyum değildir fakat bu Higuain cidden balon.

Higuain kaliteli forvet bana göre. Real Madrid de de iyi işler yapıyordu. Napoli gibi dandik takıma gitmesine şaşırmıştım. Zaten kendini anında ispatladı.
  • Messiyi çok severim odamda posteri bile var ama sıkmaya başlıyor. Ben anlamadım yavaştan 30 yaş tribine girmeye mi başladı noldu bu adama.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Para koklatın geri gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Para koklatın geri gelir.

Vergiler dahil mi

• Bence copa amerika gibi değeri düşük bir turnuvada oynamaktan artık.sıkıldı. 2018 dünya kupasında mutlaka oynayacaktır. Zaten başta sponsorlar izin vermez ayrılmasına. Bakın görün en geç 1 sene içerisinde tekrar döndüğünü açıklayacak ve dünya kupasında oynayacak. Sonra da duruma göre turnuva sonrası ya da birkaç sene sonra tekrar bıraktığını açıklayacak. 2022 dünya kupasında 35 yaşında olacak zaten o zamana kadar Messi falan kalmaz.

• Vict0ry kullanıcısına yanıt
    İyi iyi lakin Real Juve ayarında değil ikinci sınıf ligini ikinci sırada bitiren uefada çeyrekde clde grupta elenen takımlar için iyi bir oyuncu asla Real Juve ayarında değil
  • Higuanin burak kazmasından farkı yok . Nasıl o paraya gitti anlamıyorum kara para mı aklıyolar çalıyolar mı belli değil .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be, çocuğuma(olursa) Messi nostaljisi yapıp beynini hüpletebileceğim. Yok şöyle çalım atardı, yok ülkede darbe oldu adam Türkiye'ye gelemedi, yok milli takımı bırakıp geri döndü. Bu da Messi'ye gelsin :

• Eğer doğruysa, egosu konuşmuş. Sana mı kaldı bi oyuncuyu milli takımdan göndermek?

• Haberi yabancı bir kaynakta bulamadım. Ronaldo'nun şu kadar yardım yaptı haberler gibi dolma olmasın

• Dünya yıldızı değil de 17 yaşında ergen mübarek. Messi kaybedince çekilmez oluyor.

• Hocam anti Higuaincilerin yaptığı düşünülüyor
  • Yalan haber.

Vergi muafiyetini şart koşmuş.
  • Haber yalandır muhtemelen. Doğruysa da messi büyük sacmalamış olur. Higuain kazma olabilir ama messiye düşmez oynayıp oynamayacagı. Messiyi severim bilen bilir ama özellikle son zamanlarda futboluna karakter koyamıyor. Finalde 120 dakikada kendisi ataydı madem derler adama. Penaltıyı ataydı madem. Böyle bir laf söylemeye hakkı olamaz o yüzden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Para koklatın geri gelir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.