|
Messi’nin paylaştığı kripto para uçtu, tepkiler gecikmedi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Emeksiz haybeye para kazanma çabaları batsalar zerre umurumda olmaz.
-
?D
-
ver 20-30 milyon dolar ceza bak ondan sonra bu şekilde manipülasyon yapan çıkıyor mu
-
Messi reklamda oynayınca ne oluyor. Sanki ekonomist adam.
Crypto paralarının çoğunun arkasında düzgün proje bile yok. Hype yarat değer yükselt coinleri sat, sonradan alanları mağdur et. Amaç hep bu. Sunduğu imkanlarla kendi değerini yükselten coin sayısı bir elin 5 parmağını geçmez. Elon şunu dedi hype, McAfee şunu dedi hype, Messi reklamda oynadı hype... Keriz avı
-
Burada da dünya kadar kripto reklamı yapıldı ve yapılıyor. Yorumlara da kapalı he.
O kriptolar borsalar ne oldu çook merak ediyorum.
-
Cola yerine su için diyerek şişeyi kaldıran Ronaldo'yu ikna edememişler demek ki. İşte adam gibi adam.
-
Çok ünlü kişilerin kripto işlerine girmesi hoş değil zaten, yarın öbür gün coin çakılır ya da firma rug pull atıp kaçarsa Messi'ye sövenlerle dolar ortalık.
Böyle riskli şeylere aracılık yapmak kariyer için çok doğru değil.
-
Borsa'da takılırken kritoya'da bakayım dedim, 12 Bin TL ile girdim 16 Bin TL ile çıktım, 1-1.5 ay takıldım 2020-2021 di sanırım, kesinlikle çok stresli bir ortam kripto, tamamen manipülasyona açık, teknik çalışmıyor, analiz çalışmıyor. Blockchain fonu aldım duruyor kenarda, kripto para piyasasında olana sabır diliyorum işleri zor.
Boğa dönemlerinde evet çok kazandırıyor, ama o boğa dönemi gelene kadar küçük yatırımcının canını okuyorlar, psikolojisi ve sabrı iyi olan birisi için kabul edilebilir bir ortam.
Bir de hack olayları vs var, sisteme girseler kriptoları aktarsalar güvence yok.
-
Unlulerle tam keriz silkeleme yeri. Para kazanmaya doymadilar. Dunyalari verseniz doyamazlar bu tipler belli ki zamaninda fakirlik fena carpmis.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
ver 20-30 milyon dolar ceza bak ondan sonra bu şekilde manipülasyon yapan çıkıyor mu
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X