Bildirim
Mesut Çevik ile Canlı | Akılda kalanlar #2 (derleme)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
02:59 Yüz ifadesi çok iyi :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: floydrose
Ne yani diğer anlarda çok mu kötü mesut abimize laf mı ediyorsun sen?
Mesut abi hemen sil bu adamın yorumunu
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesut bence o 20 senelik kapak fotografini guncelle, videoyu acinca aradaki ucurum uzucu duruyor..
-
Ajda Pekkan dışında yıllar kimseye yaramıyor, hepimiz yaşlanıyoruz :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Turin Turambar.
quote:
Orijinalden alıntı: floydrose
Ne yani diğer anlarda çok mu kötü mesut abimize laf mı ediyorsun sen?
Mesut abi hemen sil bu adamın yorumunu
Yok estağfurullah her zaman güzel :) -
Mesut çevikle saçtan geriye kalanlar:)
Şaka bir yana her halin karizma reis...
-
şu kapak resminden anladığım kadarıyla mesut hala kelliği sindirememiş. ha anlıyorum benim de en büyük korkum bu ve kel kalsam depresyona girerdim herhalde :D tabi mesut çevik'e saçsızlık yakışıyor benim için ise tam tersi, zaten çirkin tipsiz biriyim saçlar da giderse türban takıp gezerim artık :D
-
Teknolojinin Mesut Yar'ı
-
Ahaha, meğer eski resmini koymuş. Ben de saç ektirdi sandim, çim adam gibi olmuş 15 yaş gençleşmiş bir anda diyecektim. O kadar içine dert olduysa git ektir kardeş, insanlarin yarisi kel ve dert etmiyorlar. Ayrica biraz kas yapip Johnny Sins ya da Jason Statham modunda da takilabiliniyor dusununce.
-
Mesut cevikte ekranlarda yaslandi :D
-
Konuyla ilgisi yok diyerek buradaki yorumlari silmeyen, kendisi ve yasiyla barisik Mesut Cevik’i gostermis oldugu bu olgun davranistan oturu alkisliyor, diger donanimhaber editorlerine ornek olmasini diliyorum..
-
Saçı varken yakışıklı adam hiç kıskançlık yapıp saldırmayın. Ha saç ektirse yakışırmı yakışır ama bu onun kendi tercihi.
-
Gençliğim eyvah, Yılları sormayın
-
Videonun altında sürekli çalar saat misali bir ses var. Kulaklarımı aşırı rahatsız etti, irite etti beni. Niye böyle garip bişi yaptınız anlamadım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X