Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı | Gündem konuları ve Soru-Cevap [Tekrar Yayın]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu akşamki canlı yayında gündem konularını değerlendireceğim ve sizlerden gelen soruları cevaplayacağım. Saat 21:00'da başlayacak yayın öncesinde sorularınızı bu konunun yorumlar kısmına yazabilir veya yayın başladığında Youtube'un mesajlaşma ekranını kullanabilirsiniz.

• Ben simdiden sorayim o zmn cinli telefonlar arasinda sizce en alinabilir tavsiye ettigini telefon hangisi?? Oneri bos gecmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemburda34 -- 9 Temmuz 2017; 18:03:46 >
  • İlk sorum: Donsnımhaber editörlerine negatif yorum neden yapılmıyor? Siliniyor, nazikçe yapılsa bile.. mesela burak isimli editöre yaptığım yorum silinmiş.

Dolandırmadan mantıklı cevap lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derepaca -- 9 Temmuz 2017; 18:05:18 >
  • Doğum günü hediyem oldu bu haber <3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mi 6 incelemesi ne zaman gelecek ? Almayı düşünüyorum fakat incelemenizi bekliyorum.
  • 1000 lira civarı aile büyükleri için bir telefon önerebilir misiniz?

• Merhaba Mesut Çevik sorum: İPhone 8 sizce nasıl bir dizayn ve özelliklerle çıksa siz alırsınız ? yani sizi ne etkiler almak için. cevaplarınızı bekliyorum saygılar...

(android kullanıcısı)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gün Oksay neden hâlâ ASP.NET kullanımında ısrar ediyor?

Neden eleştiri tabanlı yorumlar siliniyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catology

Doğum günü hediyem oldu bu haber <3

Mutlu yıllar hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

quote:

Orijinalden alıntı: Catology

Doğum günü hediyem oldu bu haber <3

Mutlu yıllar hocam.

Çok teşekkürler :)
  • cep telefonu bandrol ücreti önce kalktı dediler sonra geldi dediler. Bu işin aslı nedir?

• Mesut bey öncelikle sorunlarımı anlatayım:

1.Sıcak fırsatlar bölümü misafir olanlara neden açık kapatılması gerek miyor mu? Biz sabah akşam forumda insanlara yardım edelim sıcak fırsatlardan misafirler yararlansın biz bakalım sadece kabul edilmez.

2.Forumda devamlı bir hata devamlı emojilerde sorun kısacası forumu neden düzeltmekle uğraşmıyorsunuz sunucularınız bile problemli yoğun günlerde kesinlikle çöküyor.

3.Üyeler bize aşırı derece küfür ediyor siz ilgileninceye kadar 1 gün geçiyor sizce bu yanlış değil midir donanımhaber neden en az 100 mesaj kuralı koymaz yada cep telefonu onay olmayan kişiler neden mesaj yazar ve bize küfür eder saçma değil midir?

Biz burada donanımhaber'e önem verdiğimiz gibi sizde moderatör olarak bu şikayetlerimize çözüm bulmalısınız burası donanımhaber ise ilk önce sitenizi düzgün bir hLe sokun sonra anakartı veya ekran kartlarını tartışalım teşekkürler.

• Uzun yıllardır donanimhaberi takip ederim. Yıllar geçtikçe içini boşalttınız. Çoğu kişi işten çıkarıldı. Sadece siz ve erdiyi görüyoruz. Site çok kötü. Alt yapısı berbat. Ha bire çöküyor. Google da aratıldığı zaman eski konular yüzünden donanimhaber çıkıyor.

Eski konuların ekmeğini yiyorsUnuz.

Kullanıcılar olmasa donanimhaber boş. Sırf kullanıcılar yüzünden takip ediyorum. Alternatifiniz olduğu an bir gün biteceksiniz.

Keyfi konu kapatma. İnsanları işten çıkarma. Eksiyi kaldırma. Hiç bir şekilde eleştiri kabul etmeme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kulaküstü bluetooth kulaklık tavsiyesi lazım müzik film için

• NVİDİA yeni mimarisi tam olaraK nasıl olacak GPU içinde birden fazla GPU olacak deniliyor detaylı anlatırsanız sevinirim.

• Mesut selam,

Kişisel olarak bitcoin ya da farklı bir kripto para birimine yatırım yapmayı düşünüyor musun? Düşünüyorsan başlangıçta hangi meblağda yatırım yaparsın?

Ben ikilemde kaldım, senin de fikrini almak istedim.
  • Bitcoin leri madencilere kim veriyor yani madenciler bunu soru çözerek kazanıyorsa bu bitcoin leri üreten kim ve neden millete matematik sorusu cevabı karşılığı dağıtıyor ?

• Mesut bey yurtdışındayım kardeşime telefon düşünüyorum lg g6 1600 tl ye mate 9 1800 htc 10 1300 tl ye buldum. Hangisini tavsiye edersiniz.

• AMD, Vega yine bir hayal kırıklığı yaratır mı? 3d mark sonuçlarına güvenmeli miyiz?

Ayrıca AMD Vega'yı piyasaya sürdüğünde Nvidia Volta ile mi karşılık verecek, Pascal refresh ile mi?
  • Miningten ne kadar para kazanılıyor ortalama olarak bilginiz var mı bu kadar çok ilgi görüyorsa çok mu kazandiriyor

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.