Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı 'Konsol mu PC mi?' ve fazlası 21:30'da sizlerle (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
5
Favori
14.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi sorum benim için önemli cevaplarsan sevinirim.Şu anda 7850 ve pc express 2.0 anakartım var lakin ekran kartım 3.0 arada performasn farkı olurmu gidip 300?'ye yeni anakart almaya degermi?(PS4 alıcam)

• Yayında sorun yok gayet iyi.

• Videoda hiçbir problem yok,ubuntu da chrome kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok.Arkadaşların internetleri sıkıntılı
  • Benim internetim rezalet ama çok rahat izliyorum. Neden sorun çıkıyor acaba arkadaşlarda?
  • abi yayında hiçbi sorun yok,donma olan arkadaşların kendi hız sorunu var bence

• Şuan off air.(Düzeldi)

Sesi gidip geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12345543 -- 27 Kasım 2013; 22:04:26 >
  • Abi yayında sorun yok no problem külüstürden bile 10 numara izliyorum..takılmalar oluyor ama.
  • yandex ten izliyorum gayet akıcı, sıkıntı yok.
  • Chrome'dan takip ediyorum, ses ve görüntüde herhangi bir sıkıntı yok.
  • abi 2debir deneme yayın iyi takılma felan yok bende
  • Son ayar iyiydi bence düzelmişti, şimdi yine gidiyor yayın

• 1) Ekran kartı seçiminde AMD driver sorunları nedeniyle sabıkalı olduğu için daha geride değil mi? Nvidia alsanız ne alırdınız?

2) Mantle'a inanıyor musunuz? Sadece lafta mı kalacak, yoksa işe yarayacak mı?
  • twitch tan canlı yayın yapsanız olmaz mı? Ustream çok sıkıntı
  • 50 mbps internetim var ancak yayında kopma çok oluyor
  • Abi ''your browser didn't send a complete request in time.'' Diyor yayın açılmıyor
  • hocam pc için monitörmü led tv mi

• Modeme res attım yayın düzeldi.
  • bndede sıkıntı yok yayın akıcı
  • abi donanımhaber üzerinden izleyince takılma ve donma olmuyor

• Abi sorum benim için önemli cevaplarsan sevinirim.Şu anda 7850 ve pc express 2.0 anakartım var lakin ekran kartım 3.0 arada performasn farkı olurmu gidip 300?'ye yeni anakart almaya degermi?(PS4 alıcam)

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.