Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı 'Konsol mu PC mi?' ve fazlası 21:30'da sizlerle (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
5
Favori
14.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi şu pc tarafında türkçe altyazı işi çok mu zor konu açılşmışken oyunlardan böyle bir çalışma donanımhaber yapabilir mi ? türkçe ses demiyorum altyazı çok zor olmasa gerek

• Hala HTC One mı kullanıyorsunuz? Telefonunuz çalınca aklıma geldi, merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

Mesut Abi, oyunlarda grafik önemli değilciler türedi, yeni nesildeki (Özellikle XBOX'ta) çözünürlük fiyaskosundan sonra. "Oyunda grafik kalitesi önemli mi, önemli değil mi?"nin de üzerinde durursan sevinirim.

Mesut Abi oyunda grafik kalitesi konusundaki düşünceni paylaşır mısın? Bu arada yayın Off Air oldu iki kere.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam pc için monitörmü led tv mi,yeni nesil ekran kartlartı 3d desteği varmı

• Birkaç tane sorum olacak.Öncelikle merhaba.Sizin şu GÖREV Mars II’deki sistem ne oldu?Sistem bileşenlerini birleştirmek ile ilgili detaylı bir video çekicekmisiniz?DH Ofisini ve kendinizle ilgili bir video çekicekmisiniz?5S incelemesi ne zaman gelicek?5S incelemesinde iPhone 5 ile karşılaştırma olucakmı?Yeni nesil konsollarda’da canlı yayın yapıcakmısınız?Eğer yapıcak olursanız hangi konsolda ağırlıklı olucak bu oyunlar bende bu tercihi sizin tercihizize göre yapıcam.Ben şu anda iPhone 5 kullanıyorum pil ömrü azaldı bataryanın deforme olmuş olabileceğini düşünüyorum ve home button’um da biraz garip oldu tık tık ses yapıyo.Ürünü Elektro Word’den aldım garanti kapsamında bunları değiştire bilirlermi.Bu işlemi türkiyede yapabiliyolarmı?

• Sayfayı yeniledim ve böyle dondu kaldı mesut reyiz, takıldığının kanıtıdır :) şaka bi yana seviyoruz seni reyiz baş tacısın

Mesut Çevik ile Canlı 'Konsol mu PC mi?' ve fazlası 21:30'da sizlerle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuforhan -- 27 Kasım 2013; 22:08:34 >
  • WD green'i niye tercih etmediniz? Olsa olsa loading süreleri artardı. 7200 rpm şart mı?
  • abi şu pc tarafında türkçe altyazı işi çok mu zor konu açılşmışken oyunlardan böyle bir çalışma donanımhaber yapabilir mi ? türkçe ses demiyorum altyazı çok zor olmasa gerek oyunçeviri yapıyorda yeni oyunlar yok çok eski oyunların var

• Xbox'ı öne çıkaran Xbox Live dı. Hiç bir donma sorunu yoktu ama Ps3 öyle değildi, çok fazla takılıyordu Ps4 de böyle bir sorun var mı? Xbox Lıve gibi akıcımı?

• ddr4 ile ddr3 arasında hissedilir derecede fark olur mu abi ?

• Bu saatten sonra PS3 alınır mı ?

İyi yayınlar.Bizde sorun yok.

• Az önce iyidi ama şuan çok donuyor.
  • Birkaç tane sorum olacak.Öncelikle merhaba.Sizin şu GÖREV Mars II’deki sistem ne oldu?Sistem bileşenlerini birleştirmek ile ilgili detaylı bir video çekicekmisiniz?DH Ofisini ve kendinizle ilgili bir video çekicekmisiniz?5S incelemesi ne zaman gelicek?5S incelemesinde iPhone 5 ile karşılaştırma olucakmı?Yeni nesil konsollarda’da canlı yayın yapıcakmısınız?Eğer yapıcak olursanız hangi konsolda ağırlıklı olucak bu oyunlar bende bu tercihi sizin tercihizize göre yapıcam.Ben şu anda iPhone 5 kullanıyorum pil ömrü azaldı bataryanın deforme olmuş olabileceğini düşünüyorum ve home button’um da biraz garip oldu tık tık ses yapıyo.Ürünü Elektro Word’den aldım garanti kapsamında bunları değiştire bilirlermi.Bu işlemi türkiyede yapabiliyolarmı? Abi sorum benim için önemli cevaplarsan sevinirim.Şu anda 7850 ve pc express 2.0 anakartım var lakin ekran kartım 3.0 arada performasn farkı olurmu gidip 300?'ye yeni anakart almaya degermi?(PS4 alıcam)

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuforhan

Sayfayı yeniledim ve böyle dondu kaldı mesut reyiz, takıldığının kanıtıdır :) şaka bi yana seviyoruz seni reyiz baş tacısın

Mesut Çevik ile Canlı 'Konsol mu PC mi?' ve fazlası 21:30'da sizlerle

+1

• Abi PS4 çok pahalıya gelmiyor mu ben yanına DS4 + Move ve Eye Camera almak istiyorum en az 2 oyun da bunların hepsi 200 TL oyunlar bile çok pahalı dijital 130-140 TL sence almak mantıklı mı 2000 TL'yi vuracaktır bu . Ne önerirsin PC geliştirmek mi PS4 mü eski nesil mi ?

• Abi Forza 5 hakkında ne düşünüyorsun ?

• Abi bi bilgisayara 3000 TL verilirmi ? Bilgisayar toplayacam ama 3000 TL'de içimi acıtıyor sence verilirmi 3000 TL ?

Abi nasıl pc toplanır videosu 2011'de çekmiştiniz eski ve çok kısa adam akıllı 2013 orta seviye bi pc toplama videosu yapın ne olur sanki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanlızkurt007 -- 27 Kasım 2013; 22:12:57 >
  • Açıkçası ps4 aldığımızda bu sistem bizi en az 5 yıl götürecek rahatsız etmeden ve ps'a özel oyunlar da cabası.Online sistemi ve konsola özel oyunlar yüzünden ben de ps3'e geçmiştim ve yine böyle devam edecek.Bu daha çok iphone mu yoksa yeni htc telefon mu soruları gibi.uncharted,last of us,gran tourismo,heavy rain,god of war gibi oyunlar yine çıkacaktır.pc oyunculuğunu korsan ağır yaraladı umarım valve bir şeyler yapar onları çok merak ediyorum asıl

bu arada yayın on numara bende
  • abi pc ddr3 ama gpular gddr5 oyunda çok fark etmez bence ps4 e göre pcde gpular daha hızlı hatta

• abi HDCP olayını HDMI Splitter ile çözdümabi hdcp olayını hdmi splitter ile çözdüm.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.