Bildirim
Mesut Çevik ile Canlı | Konuk: Murat Şen
VIEWSONIC 21.5" VA220-H FULLHD 1MS 100HZ HDMI VGA SUPERCLEAR 3 KENAR ÇERÇEVESİZ MONITOR : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQXDPRZF?psc=1
22 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Murat abiyi izleriz.
-
Bi dal alırım.
-
Ali Şen I tercih ederdim.
-
ferhat hakan ı da konuk ederseniz sevinirim
-
Çok sevdiğim bir yayıncı. Ciddi bir bilgi birikimi var. Kanalını takip etmenizi tavsiye ederim.
-
insan misafirinin bir linkini koyar yani !
https://www.youtube.com/results?search_query=Murat+%C5%9Een
---
şu an itibariyle ; 27.796 abonesi var ! 48 saat sonra bakalım
donanım haberin youtube etkisi % ? olacak ?! :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 10 Kasım 2017; 9:41:31 >
-
Türk eğitim sisteminin sorunlarını ve çözümlerini sor siyasete girer diye korkma millet bir şeyler kapsın çok değerli bi abimiz. -
YouTube da güzel işler yapan ama abonesi maalesef az olan birisi. Umarım yayından sonra artış olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
abone sayısı 27 bin değil an itibariyle 39 bindir geçen haftadan bu yana 4 bin artış olmuştur.
-
ali koçu cagır sayın mesut çevik.
-
Kendisini bu yayın sayesinde tanıdım ve takibe başlıyorum. Faydalı bir video oldu. Teşekkürler mesut çevik.
-
şimdiden yaklaşık 12 bin olmuş gayet iyi. -
eve atölye kurmamı gazlayan kişidir kendisi.
-
Bu programda konsol oyunuda görmek isteriz :)
-
Güzel bir programdı, bravo ...
Murat Şen gibi insanlara daha çok ihtiyaç var bu ülkede. -
Bugün izleme fırsatı yakaladım çok keyifli bir programdı özellikle yıldırımları gösteren site ilgi çekiciydi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
+5 bin abone kazandırdı bu video 40K şu anda :)
-
Murat şenin mandıra filozofu tripleri acayip irrite etti, ilk kez bi Mesut çevik videosunu yarıda kapattım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X