Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı Oyun “GTA V PC Ultra Detay” Full HD Yayın Tekrarı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
4
Favori
4.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Twitch ve ultra detay baya bir ironik olmuş keşke yayını youtube dan yapsaymışsınız. Twitch hesabıda yeni olduğundan ne yazık ki source kalitesinde izlenmiyor.

• 21 de olacak diye yeni açtım erken açtım diyordum gecikmişim be :/

• Vay vay vayyy

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan yeni yüklüyom DVD versiyonu 7dvd daha birdeyim :)

• Her şey çok güzel

• Videoyu indirebilecegimiz link koyacakmisiniz?

• Harikaydı bu arada uçaktan atlamadın tepedeyken unutmadım sanma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokbeolumbe -- 14 Nisan 2015; 22:44:27 >
  • Oyun iniyor olmasaydı izlerdim artık tekrarına bakacağız artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel programdıda şu chate saçma sapan mesaj yazanlar videonun içine etti.
  • Yuklenmedi hala

Hayırdır

• sürekli takılmalar oluyordu oyunda bu bize yansıyanmıydı yoksa oyunda optimizasyon sorunumu var
  • Full HD Bir 42" Monitör Tv'ye sahibim Ps4 var karşılaştırdığımda gerçekten samimi olarak söylüyorum çok anlamı olmayan detaylar dışında neredeyse fark yok

• Berk.Armani kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten bu tartışmayla benchmark test tartışmaları aynı zaten arada ki farkı anlamak çabasını boşa görüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam bende konuyu görünce dedim hani 20.000'lik sistem Gta 5 için ne farklılık yaratacak diye merakımdan girdim. (Trevor'da bizi görecek bize sövecek mi hevesiyle) Ama dediğiniz gibi testlerde görüldüğü gibi birkaç değer fps vb pc'de daha iyi olacaktır. Ama dağ deviren bir fark olmamış bu sistemle bile kaldı ki sistem makul normlara indiğinde ayarlar aşağı çekilince fark tamamen kapanacak hatta daha bile başarısız sonuçlar doğuracaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berk.Armani -- 15 Nisan 2015; 9:34:20 >
  • Mesut Bey merhaba, Sizin evinizin konumundan kaynaklanmıyor. O kalitesiz ses ile alabildiğince yükseltiyorlar. Caminin dibinde olmamama ve camların izolasyonlu olmasına rağmen engellemek mümkün değil. Bununla ilgili düzenleme şart. Özgürlüklerin hiçe sayıldığı bir topluma bunu çok görmemek gerek.

• biri 4790k 4.5 ghz ve gtx770 ile antialiasing AÇMADAN diğer ayarları fulleyerek test edebilir mi ?
  • ooo mesut kasayı kucaklamışın lan party var sanırsam.

• Ayarlarda hata var herşey açıldığı zaman 4171 mb vram kullanıyor oyun 1920x1080 de.

Msaa x4 te bırakılmış x8 olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 15 Nisan 2015; 22:14:04 >
  • 4870 ile aciliyor mu oyun?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.