Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Soru Cevap '90'dan fazla soru, yorum ve cevap sizlerle' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
3.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Great.Wave

quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

quote:

Orijinalden alıntı: Great.Wave

quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

Mesut çevik önce 12 yaşında twitch yayını yapan çocuklar gibi yaptığı watch dogs incelemesini bir açıklığa kavuştursa?

Biliyorum eleştiriye tahammülü yok yorumu silecek ama napak

Gayet güzel eleştirdi. Ubisoft un bizlere gösterdiği videoya bakıyorum bir de oyuna, oyuncuları bu kadar beklenti içinde bırakıp, çıkardığı oyuna bakarsak bu yorumlar az bile. Ubisoft un her zamanki hali para sömürmek aynı AC serisinde yaptığı gibi. Şimdi gelip Gta 5 ile karşılaştırmayın demeyin bana o fanlığını yaptığınız Ubisoft başlattı bu karşılaştırmayı.

Oyun ps4'te çok kötü ayrıca eleştiri tarzı cidden utanç vericiydi

Bir kere adam twitch yayını yapıyor resmi inceleme değil herhangi bir oyuncu da aynı şeyleri söyleyebilir. Hadi resmi inceleme videosu çekip bu sitede veya Bsc de yayınlasa kendisini ilk eleştirecek kişi ben olurum.

@mehmedaltair burayıdamı karıştırdın

• quote:

Orijinalden alıntı: freshmind

Umarım "donanım incelemesi istiyoruz, donanım incelemesi istiyoruz" diye vıt vıt edenler (bende dahil) sebebini anlamıştır.

50 dakika boyunca ha babam g2 ha babam z2 sorularını duya duya kafam şişti. Adam "bir başka videoda görüşmek üzere" derken g3 mü dedi diye videoyu geri sardım... Aklım, kulaklarım o kadar gitmiş.

Konsolların, donanımların, 100 tl'yi bulmayan ses sistemlerinin pahalılığından şikayet eder orada burada dert yanar, eleştirir, orjinal oyunu gereksiz görür birde bu millet.

Yahu 2000-3000 tl lik telefonlara olan ilgiye bak birde ? Aldığının 2. ayı face-whatsapp-twitter üçgenine düşüp kalacak.

Akıl fikir, akıl fikir...

Katılmamak elde değil...

• Videoyu seyredecektim ama soruları görünce vazgeçtim.

• zalımsın rockstar sırf gidicem ps3 alcam senin yüzünden

• güzel cevaplar, kötü sorular..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesut abi hafta sonu ekran kartı alıcam senin önerini almadan almak istemiyorum bana 300-450 tl arası ileriye dönük güzel bir veya birkaç kart önerirmisin lütfen dediğin kriterlerde kartlar bulmaya çalıştım bulduklarım ise

asus R7 260X DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 fiyat 337 lira

asus R9 270 DirectCU II 2GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX11.2 fiyat 420 lira

asus GTX650Ti Boost DirectCUII O.C GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11.1 fiyat 405 lira

benim bulabildiklerim bunlar abi önerini acil tarafından sabırsızlıkla bekliyorum

ayrıyeten elimde asus en 9500 gt nvidia 1 gb ekran kartı var slı desteği var onuda birleştirmek istiyorum alacağım kartla markası veya amd olsa sorun olurmu uyuşmazlık konusunda

• Merhaba; Mesut Bey telefon alacağım ve karar veremedim siz hangi telefonu önerirsiniz? Enazından hemen hemen bütün telefonları test ettiniz ve bütün markaları biliyorsunuz siz olsaydınız hangisini alırdınız? Oneplus One, Oppo, Xiaomi, Lenovo, ZTE, Huawei, Asus, General Mobile, Casper, Turkcell, Samsung, HTC, Sony, LG, Apple, Zopo, Motorola Nexus duyduğum bilğim markalar bunlar ve en çokta Oneplus one 64gb, Oppo find7 ve N1, Apple 5S Htc M8 ve M7, Samsung S4, S5 ve Note3 , Sony Z serisi, Lg G2 ve G3 arasında kaldım. (Bu arada akıllı telefon dünyasına yeni gireceğim uzun zamandır telefonları araştırıyorum hemen hemen DH haberin tüm videolarını izledim ama karar veremedim ve fiyatta sıkıntı değil aldımmı iyisi olsun istiyorum Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.)
  • Abi gtx 850m ekran kartlı bir laptop gta v oynarken sıkıntı çıkarır mı ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.