Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Soru Cevap '90'dan fazla soru, yorum ve cevap sizlerle' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
3.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

Mesut çevik önce 12 yaşında twitch yayını yapan çocuklar gibi yaptığı watch dogs incelemesini bir açıklığa kavuştursa?

Biliyorum eleştiriye tahammülü yok yorumu silecek ama napak

Kullandığı bazı terimler eleştirilebilir ama Ubisoft ve oyuna dair tüm eleştiriler haklıydı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

quote:

Mesut çevik önce 12 yaşında twitch yayını yapan çocuklar gibi yaptığı watch dogs incelemesini bir açıklığa kavuştursa?

Biliyorum eleştiriye tahammülü yok yorumu silecek ama napak

Kullandığı bazı terimler eleştirilebilir ama Ubisoft ve oyuna dair tüm eleştiriler haklıydı...

benim laf ettiğim şeyi bir daha okur musunuz?

adam gelmiş canlı yayında evet arkadaşlar bu oyun 900p zaaa diye bir gülüş atıyorsa sıkıntı vardır

• mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bence asıl sıkıntı bu söylediğiniz şeye oyunu yapan mühendislerin bile sizin kadar takılmayacak olmasıdır.

Beğenirsiniz beğenmezsiniz bu beni ilgilendirmez :) Benim de beğenip beğenmememe bu kadar üzülmemeniz gerekli.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Merhaba,

Bence asıl sıkıntı bu söylediğiniz şeye oyunu yapan mühendislerin bile sizin kadar takılmayacak olmasıdır.

Beğenirsiniz beğenmezsiniz bu beni ilgilendirmez :) Benim de beğenip beğenmememe bu kadar üzülmemeniz gerekli.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Oyun yapan mühendis sizi niye taksın ki benim ne yazdığımı bir anlamaya çalışsanız keşke. Yayında biraz daha ciddi olsanız diyorum sizi ilgilendirmez diyorsunuz bu tavırla sadece insanların saygısını kaybedersiniz recep ivedik gibi gülmek size bir şey kazandırmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TEŞEKKÜRLER emeğinize sağlık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Merhaba,

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Oyun yapan mühendis sizi niye taksın ki benim ne yazdığımı bir anlamaya çalışsanız keşke. Yayında biraz daha ciddi olsanız diyorum sizi ilgilendirmez diyorsunuz bu tavırla sadece insanların saygısını kaybedersiniz recep ivedik gibi gülmek size bir şey kazandırmaz

Adam haklı. Hele ki o utku ile dalga geçmesinden sonra mesut cevik benim gözümde bitmiştir.

• telefon soruları ile diğer soruları ayrı ayrı cevaplarsanız daha güzel olur mesala telefon sorularını sona bırabilirsiniz çünkü telefon soruları sıkmaya başladı hep aynı sorular hep aynı cevaplar
  • Batarya programını bulamadım malesef.Bulan varsa yardımcı olabilirmi tam olarak nasıl yazılıyor.

• Huawei g700 sorum için, motorola moto g o fiyatta zaten daha iyi demişsiniz. Peki g700de bulunan 5" 720p ekran, 2gb ram, microsd kart desteği gibi özellikler ayni fiyatta olmalarina ragmen göz ardi edilecek cinsten özellikler mi? Biliyorum moto g yazilim guncelleme destegi acisindan kat be kat zaten önde ama g700 icin de guncelleme gelmeyecegi kesin değil. Zaten cihaz şuan 4.2de. Ayrica kasa kalitesi de çok sağlam duruyor. Piyasaya henuz yeni girmis olsa da bence şuan 700tl seviyesindeki tüm cihazlardan (t50, moto g, discovery ve benzerleri) kağıt üstünde daha üstün görünüyor.

Bu arada herhangi bir markaya karşi filan takintili veya fanatik değilim. Sadece fikirlerimi belirtip bilgi alis verisi yapmak istedim.

Ek olarak; kalibrasyon işlemi öyle olmuyor
    batteryuniversity.com
    BU-603: How to Calibrate a “Smart” Battery – Battery University
    http://batteryuniversity.com/learn/article/battery_calibration

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudaEriyenAspirin -- 2 Haziran 2014; 17:13:05 >

• Bu programdan şunu anladım mesut çevik Sony'den xperia z2 istiyor :)

• lg nin 50 inclik telefonunu kullanıyorum dedin abi bi yanlışlık olucak o televizyon değil mi?

• arkadaşlar watch dogs'u benim pc kaldırırmı diyen arkadaşlara sesleniyorum
    illa oyunu oynamak istiyorum düşük ayarda olsa bile oynarım diyenlere gelsin
    benim makina masaüstü
    - amd fx4100 3.6ghz Quad core işlemci
    - 6gb ddr3 1333mhz ram
    - nvidia gt430 ekran kartı
    - windows 7 64bit
    bu sistem ile oyunu orta ayarlarda oynuyorum sıkıntı yok sadece hafif kasıyor gibi geliyor ama low ayarlara alırsanız rahatça oynatabiliyor bir arkadaş
    gtx 630 ile oynayabilirmiyim diye sormuş mesut abiye mesut abide oynuyamazsın diye cevap verdi tabi işlemcin 4 çekirdekliyse oynarsın kardeşim ama leptop ve bide ekran kartın mobile versiyon değilse değilse :D

• mesut abinin kol saati gozume çok taklidi ya acaba markası modeli ne:))

• quote:

Orijinalden alıntı: nedim1971

Batarya programını bulamadım malesef.Bulan varsa yardımcı olabilirmi tam olarak nasıl yazılıyor.

play.google.com
    GSam Battery Monitor - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Walter White kullanıcısına yanıt
    Bence haklı değil. Mesut Çevik incelemeyi let's play videoları çektiği kendi youtube kanalından yaptı. Kendi kanalından da Donanımhaber'de yaptığı incelemelerde olduğu gibi ciddi bir tavır takınması gerekmez. Hatta oyun oynarken ne kadar eğlenceli ve samimi olursa videolar o denli izlenebilir hale gelir.
    Beğenmeyen izlemesin demiş ne var bunda ? Başka bir videoyu beğenmediğinde 30 sn içinde kapatıyorsun,onu da kapat. Sonuçta o kanal Mesut Çevik'in editörlük incelemelerini sunduğu bir kanal değil;hobi olarak, sahibinin çektiği oyun videolarını barındıran 100'lerce oyun kanalından biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şerbetçi -- 2 Haziran 2014; 22:56:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şerbetçi

quote:

Orijinalden alıntı: nedim1971

Batarya programını bulamadım malesef.Bulan varsa yardımcı olabilirmi tam olarak nasıl yazılıyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbm

Çok teşekkür ederim.

• mesut abinin kol saatinin markasi ne acaba acayip dikkatimi çekti:)))

• Ben Galaxy S5 almam diye kesin bir tavır var, kaçırdığım bir şeyler mi var ? Almamanın sebepleri nedir ? Merak ettim sadece.

• Discovery Elite yok mu satıyormuş Herneyse renkler ve zevkler tartışılmaz...

Bu arada harbi kafam şişti izlerken paso z2 g3 s5 elite vsvs

Emeğinize sağlık mesut abi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.