Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Soru Cevap '90'dan fazla soru, yorum ve cevap sizlerle' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
3.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Z2 kamerası ile ilgili olarak forumda 9 dakika 4k çeken arkadaşlar var...1dk kadar az değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

quote:

Orijinalden alıntı: Great.Wave

quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

Mesut çevik önce 12 yaşında twitch yayını yapan çocuklar gibi yaptığı watch dogs incelemesini bir açıklığa kavuştursa?

Biliyorum eleştiriye tahammülü yok yorumu silecek ama napak

Gayet güzel eleştirdi. Ubisoft un bizlere gösterdiği videoya bakıyorum bir de oyuna, oyuncuları bu kadar beklenti içinde bırakıp, çıkardığı oyuna bakarsak bu yorumlar az bile. Ubisoft un her zamanki hali para sömürmek aynı AC serisinde yaptığı gibi. Şimdi gelip Gta 5 ile karşılaştırmayın demeyin bana o fanlığını yaptığınız Ubisoft başlattı bu karşılaştırmayı.

Oyun ps4'te çok kötü ayrıca eleştiri tarzı cidden utanç vericiydi

Bir kere adam twitch yayını yapıyor resmi inceleme değil herhangi bir oyuncu da aynı şeyleri söyleyebilir. Hadi resmi inceleme videosu çekip bu sitede veya Bsc de yayınlasa kendisini ilk eleştirecek kişi ben olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İzleyelim bakalım bir kısmını şimdiden sonra kaldığımız yerden devam ederiz

• Sektörün ne yöne kaydığının en büyük kanıtı:
    Sorulan donanım sorusu sayısının, iki elin parmaklarını geçememesi.

• Neyse tartışma çıkmadan yorumumu sildim

• en iyi cevabı baba olmak nasıl bir duygu sorunu verdin mesut reyiz efsane cevaptı teşekkürler

• eyw hocam 100 sorundan 90 tanesi mobil cihazlarla alakalı pc sektörü ölmüş heralde yada bu forumda ölmüş takip etmediğinizde apacık belli z97 chipset anakarta haswell takılmaz takılsada 2. 3. nesili takılır diye belirttiniz yanlış bir cevap.

(donanım-haber)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 2 Haziran 2014; 0:33:26 >
  • Umarım "donanım incelemesi istiyoruz, donanım incelemesi istiyoruz" diye vıt vıt edenler (bende dahil) sebebini anlamıştır.

50 dakika boyunca ha babam g2 ha babam z2 sorularını duya duya kafam şişti. Adam "bir başka videoda görüşmek üzere" derken g3 mü dedi diye videoyu geri sardım... Aklım, kulaklarım o kadar gitmiş.

Konsolların, donanımların, 100 tl'yi bulmayan ses sistemlerinin pahalılığından şikayet eder orada burada dert yanar, eleştirir, orjinal oyunu gereksiz görür birde bu millet.

Yahu 2000-3000 tl lik telefonlara olan ilgiye bak birde ? Aldığının 2. ayı face-whatsapp-twitter üçgenine düşüp kalacak.

Akıl fikir, akıl fikir...
  • Adam ağır işsiz.

Şaka beyler adam işini çok seviyor.

• Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Oppo Find 7 mi ne o. :)))) Bu arada incelemesi gelecekti ne oldu ona. :))))

Bir de Note 3 mü alayım, iPhone 5s mi, o soruya cevap vermemişsiniz. :))))
  • Z2 kamera ısınması hakkında şöyle yorum yapayım.

Yeni gelen .402 güncelleştirmesi ile birlikte Sony bu soruna dolaylı yoldan çözüm buldu. Artık çekim esnasında kamera kapanmıyor, yüksek sıcaklığa dayanıyor. Böylece istediğiniz kadar 4k video çekebiliyorsunuz. (En azından ben 10dk çektim, hata vermedi) Fakat kaydı ne zaman durdurursanız o zaman kamera uygulaması kapanıp soğumasını bekleyin diyor. Yani cihaz kayıt esnasında bir nevi: ''Baya ısındım ama adamın 4k çekimi bölünmesin kapanmayayım, kaydı durdurduğu an kapatırım, bir sonraki çekim için beklemek zorunda kalsın'' diyor.

Önceki güncellemede ise; kayıt esnasında bile kamera uygulaması kapanıp çekiminiz yarıda bölünüyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Z2 kamera ısınması hakkında şöyle yorum yapayım.

Yeni gelen .402 güncelleştirmesi ile birlikte Sony bu soruna dolaylı yoldan çözüm buldu. Artık çekim esnasında kamera kapanmıyor, yüksek sıcaklığa dayanıyor. Böylece istediğiniz kadar 4k video çekebiliyorsunuz. (En azından ben 10dk çektim, hata vermedi) Fakat kaydı ne zaman durdurursanız o zaman kamera uygulaması kapanıp soğumasını bekleyin diyor. Yani cihaz kayıt esnasında bir nevi: ''Baya ısındım ama adamın 4k çekimi bölünmesin kapanmayayım, kaydı durdurduğu an kapatırım, bir sonraki çekim için beklemek zorunda kalsın'' diyor.

Önceki güncellemede ise; kayıt esnasında bile kamera uygulaması kapanıp çekiminiz yarıda bölünüyordu.

Böylesi bence oldukça yeterli ve doğru bir güncelleme olmuş. Zaten 10 dakikalık 4K videosunun kapladığı alanı gördükten sonra uzun bir süre elimizin kamera uygulamasına gitmeyeceğini de hesaba katarsak

• bu linkteki videoda oppo gelecek deniliyordu, sizin tarafınızdan değil ama erdi'nin röpörtajındaki şenol bey gelecek demişti.
  • Harikasın Mesut Çevik. Teşekkürler.

• Bu arada güzel olmuş bu soru cevap fakat benim merak ettiğim ne zaman acaba Oppo find 7 incelemesinin yapılacağı.
  • Hala GTA V PC sorusu soran varsa bir zahmet oyunlarla ilgisini kessin.

• su basta soglene batarya programini bulamadim :(

• Rezillik yemin ediyorum . Şu sorulara baktıkça burasının -15 bir forum olduğuna iyice kanaat getirdim .

Adam xbox alsam 3k verirmi demiş . Vermez kardeşim , garanti belgesi Mesut abin
  • Baba olmak nasıl bir duygu?
    - Anlayamazsınız...

• Sorular ve cevapları güzel

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.