Mesut Özil: Derbiyi izleyeceğim ve Galatasarayın şampiyon olacağını düşünüyorum.Çünkü Galatasaray Finaller'in Takımı...
quote:Orijinalden alıntı: SenceruGerekli yere taşıdım konuyu.. Alıntıları Göster O zaman Mesut Galatasaray'da diyebilir miyiz?
quote:Orijinalden alıntı: carter7415 O zaman Mesut Galatasaray'da diyebilir miyiz? Bunu yazmayı ben planlıyordum
quote:Orijinalden alıntı: ContributorSallamasyon değildir inş. haber. Alıntıları Göster Hani Fenerliydi lan bu Mesut
quote:Orijinalden alıntı: ContributorSallamasyon değildir inş. haber. Alıntıları Göster Mesut'un açıklamaları sonrası toplanan PFDK Fernandes'e 3 maç ceza verdi.
quote:Orijinalden alıntı: SS10 quote:Orijinalden alıntı: Senceru Gerekli yere taşıdım konuyu.. Nerdeydiki konu Beşiktaş bölümünde
quote:Orijinalden alıntı: Gzgncquote:Orijinalden alıntı: SS10 quote:Orijinalden alıntı: Senceru Gerekli yere taşıdım konuyu.. Nerdeydiki konu Beşiktaş bölümünde Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: Gzgncquote:Orijinalden alıntı: SS10 quote:Orijinalden alıntı: Senceru Gerekli yere taşıdım konuyu.. Nerdeydiki konu Beşiktaş bölümünde Alıntıları Göster Arkadaş Fenerli totem yapıyor
quote:Orijinalden alıntı: Gzgncquote:Orijinalden alıntı: SS10 quote:Orijinalden alıntı: Senceru Gerekli yere taşıdım konuyu.. Nerdeydiki konu Beşiktaş bölümünde Alıntıları Göster Ronaldo ve Benzema'yı kapıp gelecekmiş.
quote:Orijinalden alıntı: Shepard Ronaldo ve Benzema'yı kapıp gelecekmiş. Almışken Hamit ve Nuri'yi de alalım malum yabancı kontenjanı var.
quote:Orijinalden alıntı: pckolik13quote:Orijinalden alıntı: Shepard Ronaldo ve Benzema'yı kapıp gelecekmiş. Almışken Hamit ve Nuri'yi de alalım malum yabancı kontenjanı var.Alıntıları Göster Mesut bile anlamış şampiyon belli
quote:Orijinalden alıntı: hat3se7en Mesut bile anlamış şampiyon belli Alıntıları Göster Mourinho yıldızlarıyla geliyor...
quote:Orijinalden alıntı: John LockeMourinho yıldızlarıyla geliyor...Alıntıları Göster mesut bitmiş beyler