Şimdi Ara

Meta da Olmayan Şampiyonlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler az önce Nightblue videosunda gördüm ve aklıma geldi de çok uzun zamandır nocturne, talon gibi şampiyonları görmüyoruz. Bu gibi herolar soloq da oynanmaz mı? Hasarları gayet iyi gibi geldi.
    Birde rengar a youmu + hayalet dansçı kasıyordu ve çok iyi hasarı vardı. İlk defa öyle build gördüm. Yeni build mi?

• Nocturne full ad kasmışsa Zed'den hızlı tekliyor. Oynanmama amacı late game potansiyelini beklemesi bence. Gankleri de zayıf zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soloqda her turlu hero oynanir zaten. Meta turnuvada onemsenen birsey daha cok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rengarın kritikli buildi çok yeni değil ama şuandaki en iyi buildi o. Nocturne talon oynanır ama çok güçlü değiller.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talon'un silence'ını elinden aldıklarından beri hero gözden düştü. Çünkü zaten yapılma amacı anti büyücü olmasıydı. Haliyle insanlar bıraktı oynamayı. Ama oynayan yine oynuyor ve tekleyebiliyor.

Nocturne ise her zaman zevkli bir jungle. Ama gerçekten oyun sonunu beklemek gerekiyor. Çoğu junglea göre baskınlarda zayıf kalıyor. Early'de yumuşak olmasından dolayı kill verebiliyor. Bu yüzdende yüksek eloda ve turnuvalarda tercih edilmiyor. Ama onu da oynayan gerçekten çok can yakıyor. Özellikle 30. dakikadan sonra girdiğini almadan bırakmıyor.
  • Rengarın combosu zorlaştığı ve q nun ilk hasarı azaltılıp verdiği ad artırıldığı için kritik ve saldırı hızı sayesinde iyi vuruyor
  • Nocturne almayı düşünüyorum eğer bilginiz varsa build oynayış fln tavsiye isterim hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.