Şimdi Ara

[SATILDI] Meta Quest 2 128 GB + Garantili ve Ekstra Aksesuar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Meta Quest 2 128 GB + Garantili ve Ekstra Aksesuar

Playstation 5 VR geçtiğim için PC'de kullandığım Meta Quest 2 VR ürünümü satıyorum. ürünü uzun süredir kullanmaktayım. Batarya ömrü çok iyi durumda. İsteyen olur ise korsan oyun yükleme yönetemlerini öğeretebilirim. Çok temiz kullanılmıştır. Yanında kendi kafa bandı yerine özel ayarlı tam oturan kafa bandı vereceğim ayrıca 5 MT'lik Meta Quest 2 kablosu vereceğim. PC VR'da kullanmanız için. Tüm kutu içeriği ve orijinal kutusuda durmaktadır.

Yanında vereceğim ürünlerin fiyatı ayrı alınır ise kablo 1.200 TL, Özel kafa bandı ise 1.100 Tl'dir. Ama ben hediye ediyorum alacak kişiye ve bu ikisi olmadan emin olun quest 2 deneyiminizin tadını tam çıkartamayacaksınız.

Ürün ithalatçı garantilidir ve 01.11.2024'de kadar devam etmektedir garantisi. Faturasıyla beraber verilecektir.

Sadece Ataşehir-içerenköy elden teslim. Takas yoktur.

Fiyat: 9.100 TL

[SATILDI] Meta Quest 2 128 GB + Garantili ve Ekstra Aksesuar

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Gayet güzel bir fiyat. Forumda uzun süredir fiyatını normal gördüğüm nadir ilanlardan. Hayırlı satışlar.

Bence kablonun fiyatını belirtin, yakında zamanda bende Meta Q2 sattım. Sadece kablosunu 1200tl ye, kafa bandını 650tl 'ye almıştım.

• sanjii kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Ay sonuna kadar satamaz isem muhtemelen satıştan çekeceğim. [SATILDI] Meta Quest 2 128 GB + Garantili ve Ekstra Aksesuar 

• Gye_Baek kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba . Bunda hiç vive gibi takip sensorşerı var mı , odanın köşelerine konulandan , ayrıca Arizona sunshine oyununu oynayabiliyor muyuz ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozan-gios-koseoglu kullanıcısına yanıt

Yok hocam. Bahsettiğiniz cihaz eski model. Bu yeni modellerde böyle birşey yok gözlüğün üstünde yer alan kameralar üzerinden bu işlem yapılıyor. Arizona sunshine 2'yi bitirdim 2 ay önce, ister cihazın içerisine kablosuz oynayabilir, isterseniz de pc ye kablo ile bağlayarak oynayabilirsiniz.

• Gye_Baek kullanıcısına yanıt
    Tarafımca alınmıştır. Destek için satıcıya teşekkür ederim ..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.