Şimdi Ara

Meta Quest 3 [ANA KONU] (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: chnyildirim , azazel77 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.158
Cevap
123
Favori
86.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üründen memnun kaldınız mı?
  • Bigscreen uygulaması %90 da kalıyor. Daha önce burdaki yöntemleri denedim ama yine çalışmadı. Bir sorum daha var. Vegas infinite'de masaya oturunca masanın konumunu değiştirebiliyor muyuz?

• Sshagrath kullanıcısına yanıt

bu bende de oluyor, gerçi uygulamayı çok kullanmadığımdan sorun olmadı. ama çözümü var mı merak ettim.

o oyunu bilmem ama meta düğmesine basılı tutup halkanın dönmesini beklediğinizde oyunun konumu size geliyor olmalı. bigscreen de hiç öyle sorun yaşamadım. eğer kaldırıp tekrar kurma vb işlemler olmadıysa game optimizer kullanıyorsanız onu bir kere devre dışı bırakın deneyn.

Herhangi bir oyunda uygulamada konumu sıfırlamak için sağ joystickteki meta düğmesine basılı tutun

• Arkadaşlar konuya bodozlama giriyorum ama öğrenmek istediğim net bişey var. Bilgisayarım 3070ti vs kurulu bi sistem. Sıkıntı yaşadığım bi durum yok. Meta quest 3 aldıgımda bilgisayardan oyun oynamak istiyorum.

Torrent sitelerinde oldukça fazla vr oyunu var. Bunları bilgisayara indirip o şekilde oynayabiliyor muyum? Yoksa illa cihaza yüklemek mi gerekiyor? Bu konuda kesin bilgisi olan yazabilir mi? Ona göre alacağım. Çünkü bataryası vs iyi değil 1.5 2 saat gidiyormuş. Kabloyla pc ye bağlayıp oynamak en mantıklısı.

• gio88 kullanıcısına yanıt

Hocam ben torrent olarak daha önce görmedim, ama sideload diye yazılım var onu kuruyosun Meta quest 3 e oradan oynayabiliyosun oyunların quest versiyonlarını oynamak istersen. Bununla birlikte steam de oldukça oyun mevcut, sadece vr yada vr destekli oyunlar var onları bilgisayara kurup oynuyosun Meta quest 3 e kurmadan

• quote:

Orijinalden alıntı: Sshagrath

Bigscreen uygulaması %90 da kalıyor. Daha önce burdaki yöntemleri denedim ama yine çalışmadı. Bir sorum daha var. Vegas infinite'de masaya oturunca masanın konumunu değiştirebiliyor muyuz?

Quest 3 ayarlarından dili İngilizce'ye çevirince düzeliyormuş galiba daha denemedim.

• benv3kendim kullanıcısına yanıt

torrrentten pcvr oyunları sadece pc ye kurarak oynayabilirsin. kablo ile daha uzun süre oynanıyor. tabi şarj azalıyoor ama daha yavaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrebegen

bu bende de oluyor, gerçi uygulamayı çok kullanmadığımdan sorun olmadı. ama çözümü var mı merak ettim.

dün şöyle çözdüm olayı. %90 a geldiğinde ve takılı kaldığında wifi ağını değiştirdim ve açıldı. sonra gene aynı ağa döndüm sorun olmadı ama ilk girişte ağ değiştirmeden giremedim. dili ingiizceye çevirmeyi denemedim

• Ormanci kullanıcısına yanıt
    Vr için neden bilgisayar kullanıyorsunuz gözlüğün kendi sistemi yeterli gelmiyor mu.mesela Hilfnlife alyx gözlüğün kendisinde yokmu.
  • benv3kendim kullanıcısına yanıt
    Meta quest'te oynamak varken neden bilgisayara bağlıyorsunuz. Gözlük halinde bir de iyi bir bilgisayar mı almamız gerekiyor.
  • indiana79 İ kullanıcısına yanıt

Yok. Her oyun Quest için çıkmıyor. Haliyle PCVR versiyonunu oynuyorsunuz. Quest için çıksa bile grafik olarak çok altında oluyor.

VR başlıklar 2 şekilde çalışıyor. Kendi mağazasındaki Android tabanlı oyunları oynuyorsunuz yada PC'ye bağlayıp VR destekli PC oyunlarını oynuyorsunuz. 2 farklı kategori.

Örneğin Assetto Corsa oynayacaksanız gözlük PCVR modunda ekran olarak çalışıyor. Simülasyon oyunu olduğu için kendi mağazasında da yok.

Vegas infinite oyunu Hem gözlükte var, hem de PCVR olarak Meta Quest Link uygulamasında var. Birebir aynı oyun ve deneyim.

Ayrıca bu oyun Steam'de de var. Aynı hesap ile giriyorsunuz ama META avatarınızı kullanamıyorsunuz. Ayrıca Steam versiyonu gözlük olmadan da PC ekranında oynayabiliyorsunuz. Quest versiyonunda grafikler kısıtlı ve arka planda yalnızca resimler bulunurken PC versiyonunda daha çok grafik öğesi ve NPC'ler bulunuyor. Quest versiyonları her zaman grafik olarak geride oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 26 Kasım 2024; 12:45:35 >
  • oyunun hem pc hem quest versiyonu olanlar da var, ama kalite farkı var. görüntü kalitesi pc iyiyse her zaman pc de iyidir.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Pcvr versiyonu nedir 🙂
  • semsengineer S kullanıcısına yanıt

Android system ayarlarından paket kurucu ayarlarını değiştirmişler. Ben de daha önce Amaze ile apk kuruyordum. XAPK installer hala indirilenler klasöründeki apk dosyalarını kurabiliyor ama AMAZE kuramıyor. Kurulu apk uygulamaları kendi içinden güncelleme var uyarısı verse de onlarda kuramıyorlar.

Half Life Alyx mesela PCVR oyunudur. PCVR demek oyunu bilgisayara kuruyorsun, Quest 3'ü PC'ye bağlıyorsun, oyunu bilgisayarda açıyorsun ama görüntü ve kontroller Quest 3 gözlüğe geliyor bu şekilde PCVR oyunu oynamış oynuyorsun.

Bazı oyunlar sadece PCVR'dan oynanır HL Alyx gibi,

bazıları sadece Quest 3'de oynanır PCVR'ı yoktur, bunlar Meta'nın kendi uygulama mağazasında bulunur ve Quest 3'e indirlir,

bazıları ise hem Quest 3'e indirilerek oynanır hem de PCVR'dan oynanır Vegas infinite gibi, aradaki fark genellikle grafik kalitesi olur.

• **BlackTower** kullanıcısına yanıt
    Ben de ps5 var yerimde olsanız meta 3'ü mü alıyorsunuz wr2 mi.. iyi ekran kartlı bir bilgisayarım yok..

wr 2 dediğin psvr2 sanırım o ise, onun lensleri daha iyi ama kablo zorunlu, q3 de ise kablosuz da oynayabiliyorsun. psvr2 de deneyim edinmedim oled ile görüntü filmde vs ne derece etkili merak ettiğim bir konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebegen -- 26 Kasım 2024; 16:0:42 >
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.