Şimdi Ara

Meta Quest 3 [ANA KONU] (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.481
Cevap
135
Favori
102.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Quest Games Optimizer tavsiye ederim

• Hazır %40 indirime girmişken şu uygulamalardan hangisini tavsiye edersiniz?

Meta Quest 3 [ANA KONU]
    Meta Quest 3 [ANA KONU]
    Meta Quest 3 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umityasar -- 28 Kasım 2024; 21:13:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evren377 kullanıcısına yanıt

PSVR2 de nasıl film izliyorsunuz ? bende oyundan başka birşeye yaramıyor. film izlemek için AVP aldım PSVR2 de izleyemedim diye. varsa yolu sevinirim.

• fuhayerr F kullanıcısına yanıt
    PM attım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.ci Q3 alsam evde ailece karşılıklı 2 kişi oynayabileceğim keyifli heyecanlı oyunlar var mıdır ? muhakkak vardır gerçi ama ben markette gezindiğim kadarı ile genelde teniz tarzı iki kişi buldum. farklı bilmediğim oyunlar var mıdır acaba ?

• fuhayerr F kullanıcısına yanıt

arizona sunshine 2 incelemesi izlerken 2 arkadaşın birlikte oynadığını görmüştüm hem üst seviye oıyun hemde multi. çopk güzel satranç oyunlarıda var.

• semsengineer S kullanıcısına yanıt

bende steamden remake olanını aldım. Daha oynamadım ama ümitliyim.

• Xit kullanıcısına yanıt

remake de 2. de iyi ben bitirdiydim ikisini de. muhtemelen pcden daha iyi gözükür ben queste yüklemiştim

• emrebegen E kullanıcısına yanıt

bu arada steamden ghost of tabor ve breachers de aldım. İndirim varken vr a yatırım yaptım biraz.

• Black Friday %40 indirimi bitmişti. Bugün itibariyle Black Friday ve Cyber monday adı altında mağazada yine %40 indirim var. Kaçırdım diyen bakabilir.

• breachers bende düşünüyorum da quest için indirim bulsam alırım sanırım

• Evet arkadaşlar;

çocuklarıma (çocuk dediğime bakmayın biri 20 diğeri 15 yaşında)

Quest 3 alarak ben de aranıza katıldım. Çok farklı bir dünya...

Bordrolu çalışan; işe gidip gelen bir kişi olarak; bu aletleri evine standart ücretlerle alan Amerikalılara/Avrupalılara gıpta ile bakıyorum.

Gelecek nesil; bambaşka yetişiyor.

PC ye bağlamak için kablo gerektiğini söylediler çocuklar. Uygun şekilde nereden bulabilirim?

Ayrıca şu anki indirimlerinde; fiyatlar gerçek indirim mi?

• lens temizliği için mikrofiber bez kullanılıyor diye okumuşlar çocuklar. Bildiğimiz mikrofiber bez mi yoksa özellikli bir bez mi olacak?

• metehan_bera M kullanıcısına yanıt

Gözlükçülerden alınan bezler iş görüyor. Farklı bir şey arayışına girmenize gerek yok Meta Quest 3 [ANA KONU] 

PC'ye bağlamak için 5 metre kablo almak lazım. Kablonun en az USB 3.2 Gen 1 olması lazım. Bilgisayarınızda da en az bunu sağlayan bir USB portu olması lazım. Type-A yada Type-c olabilir. Kablonun bir ucunu ona göre seçebilirsiniz. Düzgün bir kablo maliyetinin de 1000TL civarı hatta üzerinde olduğunu da gözden kaçırmayın.

PC oyunlarını oynamak için de güçlü bir oyun bir bilgisayarı gerekiyor. Donanım yeterli değilse oyunu bir şekilde açar ama kare hızı olarak yavaş ve detay seviyesi düşük olacağı için keyif vermez.

Meta store'da %40 indirimler gerçek. Alacağınız bir oyun yada program varsa o liste içinden seçip alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 2 Aralık 2024; 21:9:58 >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler üstad

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Grasputin G kullanıcısına yanıt

çok iyi. zaten 2-3 saat oynayabildiğin bir cihaz değil.. diğerine gerek yok..

wifi 6 bir router alırsanız fazla kalite kaybı olmadan kablosuz da bağlanabilirsiniz.

• umudunuzu kırmak istemem ama;

burada lag ayrı bir sorun (gamepadle bile fark edilen lag'in vr'da nasıl olacağını deneyimlemek bile istemem) çözünürlüğün düşük olması ise ayrı bir sorun... evet 4080 4k oyunları 60/90 fps render edebilir. peki sizin Türkiye şartlarındaki internet bağlantınız bunu takılmadan stream edebilecek mi? hadi etti diyelim, yüksek bitrate'te edebilecek mi? yoksa görüntü düşük bitrate'ten dolayı çamura mı dönüşecek? bunu da vr'da deneyimlemek istemem. ayrıca gfn'de her oyun da olmuyor.

olmaz yani, üzgünüm. bende hem 4080 var, hem de geforce now'ı yeterince denedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 5 Aralık 2024; 1:25:51 >
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt

dostum umut fukaranın ekmeğidir, 56k modemler ile internete bağlandığımız yılları hatırlar mısın? 56k yani 56 kbps max hız veren modemler :) şimdilerde çoğu evde 100 mbps internet var, yani 20 sene öncekinin yaklaşık 2000 katı hız, bazı evlerde gbit internet olduğuna göre o da 20.000 katı hız eder, benim dediğim dünden bugune olacak şey değil tabi ama 5G teknolojisi ile bile olabilecek birşey wifi7 şu an kullanılmaya başlandı, olmayacak şey değil sadece sabır :)

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.