Şimdi Ara

Meta Quest 3 [ANA KONU] (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.482
Cevap
135
Favori
102.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sorun internetin hızı değil. Ping süreleri. Haliyle oyunlarda yaşanan input lag.

• haklısınız, 10-15 seneye olabilir belki hocam... sadece sabır:)

bu arada bahsettiğim olayın wifi 7 ile ya da 100 mbps internetle bir alakası yok. ülkemizin internet altyapısı ve gfn stream sistemiyle alakası var. vr kullanımında asla tolere edilemeyecek seviyede bir gecikme kaçınılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 6 Aralık 2024; 11:26:25 >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

Hocam ne aldınız. Ben bayadır quest den koptum ne yeni bir aksesuar ne oyunlara bakabilecek vakit bulabildim.

Yeni güzel şeyler varsa benimle paylaşırsanız sevinirim en son batman ve metro ön sipariş vermiştim.

Bu arada wifi7 cihazlar pazara girdi. Hiç testleri veya deneyenlere bir şey katıyor mu baktınız mı?.

Mesela ben breachers gözlükle oynarken daha iyi oynuorum ama pc hızlı olmasına rağmen wifi6e modem olmasına rağmen pc de istediğim performansı alamıyorum.

En son youtube arkadaşlarımızla izleyebilme özelliği geldi. Bunun dışında bilmem gereken yeni bir özellik geldi mi ?

• MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt

Ben sadece arkadaşlarımla oynamak için Premium bowling aldım. Aksesuar olarak bir şey almıyorum. Sizde zaten hemen hemen her aksesuar mevcut. Yeni bir şeye ihtiyacınız yoktur muhtemelen.

Satışa çıka ürünlerin Wifi 7 olması sizi yanıltmasın, 6ghz kanal ve 320mhz destekli değiller. Haliyle MLO desteği yok. Quest 3 wifi6e desteklediği için yine size bir etkisi olmaz.

v72 ile sideload sorunları olduğu yazılıyor bu yüzden ben PTC kullanmama rağmen hala v71'deyim. Yenilik varsa bile ben de yok. Youtube aplikasyonu hala sorunlu. Biz denedik. Misafir olan sesi kısamıyor.

Benim alacağım 6ghz kanal ve 320mhz destekli bir şey katmıyor herhalde quest 3 wifi6e olduğu için.

• BE65 kullanıyorum 320 Hz MLO ile hatta 6Ghz den bağlıyorum Q3 ü (ki AVP 6 yı bile göremiyor yazık!) ben aman aman fark göremedim. hattım 1000Mbit ama 5Ghz den de gayet iş görür aradaki fark sarsmaz diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuhayerr -- 6 Aralık 2024; 19:36:57 >
  • Arkadaşlar selamlar quest 3 aldım da her şey güzel fakat instagram hesabını metaya eklerken sonra deneyiniz üzgünüz başka bir hesap deneyin gibi bir hata veriyor. Normal browserdan giriyor hatta hesaba da tanımlıyor fakat ekle deyince cort.bi çözümü var mı ? Başkaları da aynı sorunu yaşamış ama dedikleri bende çalışmadı. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • v72 PTC'ye bugün güncelledim. Sideload aplikasyonlar sorunsuz çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 9 Aralık 2024; 20:2:0 >

şu an bende denedim ve yüklendi ama ben bayadır o güncellemeyi indirmiştim. sorun çözülmüş nasıl olduğunu anlamasamda. sanırım çok ufak bir güncelleme ile düzeldi. 72.0.0.530 olmuş hatırladığım kadarı ile 72.0.0.380 di sürüm .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semsengineer -- 9 Aralık 2024; 23:16:51 >
  • v72 ile birlikte gelen deneysel özellik Windows 11 Mixed Reality Link uygulaması muazzam çalışıyor. Remote Desktop uygulamasının yerine geçiyor ve bilgisayar ekranına baktığınız anda bağlanayım mı diye soruyor.

Deneysel özelliklerden aktifleştirince windows uygulamasını windows store'dan indirin linki geliyor ama ayarlardan windows bölgesini Amerika yapmazsanız indirme butonu aktifleşmiyor. İlk bağlantıda Quest uygulamayı yükselteyim mi diye soruyor. Tüm bunları tamamlayınca hazırsınız.

Notebook klavyesini anında tanıdı ve ellerimi yaklaştırdığım anda klavye ve ellerim o bilge içinde görünür hale geliyor.

bt klavye ve harici ekrana bağlı , verim alırmıyım acaba?

selamlar. Mixed Reality Link uygulamasını bölge değiştirip indirdim. quest ayarlarından da deneysel özelliklerden aktifleştirdim. ekrana qr kodu geliyor ona bakıyorum ama hiç bir tepki yok. ekstrra bir özellik vb yada ilk etapta bilgisayarı kendi uygulaması ile eşleştirmem mi gerekidi ? laptop la quest im daha öcne eşleşmedi virtual desktop vb gibi uygulamalar ile.

• semsengineer S kullanıcısına yanıt

Benim bilgisayarımda daha önce Meta Quest Remote Desktop uygulaması vardı. Onun yerini alıyor. Aynı şekilde Quest üzerinde de Remote Desktop uygulaması vardı. Eşleşme sonrası Uygulamayı bununla yükselteyim mi diye sordu. Uygulama penceresi içinde bir güncelleme yaptı.

O uygulamaları kurup eşleştirmeyi sonra yenisi ile kare kod okutmayı deneyin.

Bilgisayarınızda Meta Quest Link aplikasyonunun en güncel sürümü yüklü olması gerekiyor olabilir. Orada da eşleştirmeniz lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 12 Aralık 2024; 12:6:31 >
    VR oyunları platform harici nereden indirebiliriz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • metehan_bera M kullanıcısına yanıt

Forum'da bu tür paylaşımlar yasak.

Oyunları para vermeden yüklemek istiyorsanız geliştirici hesabını aktifleştirmeniz ve cihaz + mobil uygulamadan açık hale getirmeniz gerekiyor. Sonra harici programlar ile hallediliyor. Apk olarak da programları bu şekilde kurabiliyorsunuz.

Çok, teşekkür ederim.
    Siz, gözlük, platformu için yazdınız muhtemelen bunu.
    Sorum bu değildi, ama bilmediğim bir şeymiş bunu da öğrenmiş oldum.
    Pc ye bağlayıp, VR oyun oynamak istiyor küçük oğlum)))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hocam onun içinde youtube de var .

KANAL BABATAyoutube
    Tüm Pc Vr Oyunlarını Ücretsiz Oynamak İstermisin? Cevabın Evetse Bu Video Senin İçin. Kanala Abone olarak bize destek olmayı unutma! Görüşmek Üzere... Bu Videoda Metaquest 2 Metaquest 3 tüm pc vr oyunları bedavaya nasıl oynayabileceğinin yolunu gösterdim. Hemde adım adım uygulama ile hata yapma yada yapamama durumun söz konusu değil. Şimdiden İyi Eğlenceler.... Browser İndirme Linki : https://bit.ly/3Z3Uq3p (Link yayınlamak sorun olması durumunda link burada yoksa yorumlardan talep edin yada video içinden bakabilirsiniz.) Star Wars Squadrons Superhot Thumper Iron Man VR In Death Unchained The Elder Scrolls V: Skyrim VR Horizon: Call of the Mountain Resident Evil Village Beat Saber Half Life: Alyx BONELAB BONEWORKS VTOL VR Blade & Sorcery Pavlov Into the Radius Zenith: The Last City SUPERHOT VR After the Fall Skyrim VR Euro Truck Simulator 2 steam ücretsiz steam de oyunları ücretsiz oyna #steam #metaquest3 #metaquest3 #vr #bedava #oyun #yükleme metaquest3,mata quest 3,meta quest 3,meta quest 3 bedava,meta quest 3 bedava oyun yükleme,meta quest 3 full oyun yükleme,meta quest 3 bedava oyun,meta quest 3 incelme,meta quest 3 e bedava oyun yüklenirmi,meta quest crack,meta quest 3 full game,meta quest 3 free game,meta quest 3 ücretsiz oyun,meta quest 3 ücretsiz program,meta quest 3 oyun tavsiyesi,meta quest 3 jailbreak,meta quest 3 full free game,mata quest 3 bedava,meta quest 3 ücretsiz
    https://www.youtube.com/watch?v=Gg3zf8TMBbc&list=PLwq2fJGG0QjY4lHtaqq-eZ6unLpFpEe8D&index=6

bu video yardımcı olur umarım.

Güçlü bir oyun bilgisayarınız, uygun usb portu ve doğru kablonuz( kendi kablosu ile olmaz) yok ise pcvr deneyimi yaşayamazsınız. Bunlar tamamsa sorunsuza oynayabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

V72 de rookie sideloader sorunu var mıydı hocam en son yok dediniz diye hatırlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.