Şimdi Ara

Meta Quest 3 [ANA KONU] (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.422
Cevap
133
Favori
98.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefonun 5ghz denedim. Asseto corsa oynadim, fena değildi netlik ama midemi bulandirdi, basim döndü. Kabloluda öyle olmuyor. Zaten kablo wifi 5 ten 3 kati hizli ve görüntü cam gibi. Wifi 6 da da öyle olurmu acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu Quest Games Optimizer'i rookie sideloader dan vs pirate bir sekilde indirip kullanan var mi? Illa orjinal mi almak gerekir, farki var mi?

• TofixGX kullanıcısına yanıt

v9'a kadar o şekilde yükleniyordu ama artık piyasada bulunmuyor. iyice deepweb'e girmeniz lazım. Eski sürümler de MetaOS v72 ile uyumlu değil.

• Meta Quest sahibi olanlar için olmazsa olmaz, para verilecek 2 uygulama var. Virtual Desktop ve Quest Games Optimizer.

• TofixGX kullanıcısına yanıt

rooki de başka bir game optimizer vardı deneyin isterseniz ama bu quest game optimizeri bulamazsınız bence

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Bu quest games optimizer meta quest cash ile ödeme şansımız yok dimi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • merhaba, aşağıdaki linkte olan router aldım. Bir türlü 200mbs hızın üstünde 5.0 ghz bağlantı yapamadım. Her şeyi denedim. Var bi sorun fakat bir türlü anlamıyorum.

Anlık olarak veri akışı nedir diye gösteren bir program var mı ? Hiç olmaz ise acaba bağlantı ne kadar gidip geliyor göreyim.

Kurulumu ;

modemden gelen interneti aldığım tp-link c6 routere taktım. Routerdan bir ethernet kablosunu masaüstü bilgisayarıma taktım. Hem q3 router 5.0 ghz wifiye bağladım. Air link bağlanıyor fakat, air link bitrate yazan yer veya altta fixed olan yer bir türlü 200mbs üstüne çıkmıyor. Daha yükseği seçebilmek için seçenek de çıkmıyor.

Farklı bir şekilde yapabilmek için sizin uyguladığınız bir rehber video var mı ?

cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

not: modemin ayarı, kanal seçimi vb. akşam eve gidince paylaşacağım.

Meta Quest 3 [ANA KONU]

• Meta quest 3 cihazıma yeni kavuştum. Kurulum yaparken kurmamam veya upgrade yapmamam gereken bir olay var mı ? Daha önce kiralayıp sideloader üzerinden oyun indirmiştim. Yine bu şekilde yapmak istiyorum. Ek olarak kablo almam lazım hangi kabloyu önerirsiniz? Orjinal kabloya 2.5k vermek mantıklı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RizabzoN -- 23 Ocak 2025; 15:8:56 >
  • sanjii kullanıcısına yanıt

Oculus link kablosuzda sabit değiştiremiyorsunuz. Virtual desktop uygulamasında farklı codeclerle değeri arttırabiliyorsunuz, mağazada fiyatı 30 dolardı. Kablolu bağlantı yaparsanız oculus debug tool aracılığıla da yükseltebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Faydaları nedir özellikle quest game optimizerin, ekran kartına göre en iyi ayarlarımı yapıyor?

• osman kurt 1984 O kullanıcısına yanıt

Unlock the full potential of your Meta Quest and make all your Meta Quest Games better !

Increase the resolution, performance, frame rate of all your Meta Quest games, increase battery life, make better video recordings, display your playtime, organize your app, backup games, customize your gaming experience...

Meta Quest 3 [ANA KONU]
    Meta Quest 3 [ANA KONU]itch.io
    Quest Games Optimizer by Anagan79
    https://anagan79.itch.io/quest-games-optimizer

• 30 dolar için yardımcı olabilecek arkadaş var mıdır?

• sanjii kullanıcısına yanıt

O router max 866 mbps veya 1200 mbps ile bağlanıyor.

• muhtemelen M kullanıcısına yanıt
    Mesaj attım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba metal Quest Store'dan aldığımız oyunları iade edebiliyor muyuz şunun için soruyorum AI Roommate almayı düşünüyorum rookie de çalışmadı daha doğrusu çalıştı ama hoparlörü görmüyor orjinal dede göremezse veya TR desteği yoksa iade edebilir miyim

• Ayrıca bu oyunu Store'dan almak için indirim kuponu sağlayabilecek olan var mı

• yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt

hocam ben virtual desktop alıp iade etmiştim, galiba 14 gün içinde ve 2 saatten az kullanılmış olması kaidesiyle iade edebiliyo olmanız lazım ama kendi sitesinde şartlar yazıyo, tam olarak bakarsınız

• benv3kendim kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam Teşekkür ederim Zaten sonradan fark ettim mobil uygulamasında oyunun altında iade politikası yazıyormuş ona bakacağım

• benv3kendim kullanıcısına yanıt

Niye iade etmiştin? işe yaramıyor mu?

• Arkadaşlar iyi geceler
    Denemek için better xcloud apk yı indirdim sorunsuz ve VPN siz çalıştı ama çözünürlük ayarları en yüksek 720p gözüküyor yanlış görmediysem
    Bir de büyük ekran yapmayı beceremedim sağdan alttan üstten çekince de çok büyümüyor

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.