Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Meta Quest 3 Hotas Joystick Satın Al 31 Ekim 2024 17:41 1 1 Meta Quest 3 Hotas Joystick Protube Vr dan aldığım Meta Quest 3 ile uyumlu Hotas işlevi gören aparat.VtolVr ile mükemmel çalışıyor, UltraWings2 gibi diğer uçuş Simülasyonu oyunları ile çalışacaktır,evde kendime yaptığım düzeneği görmeniz icin fotoğraf attım.Bir koltuk koluna yada uygun bir zemine kayışları sayesinde sabitlenebilir mıknatısı çok kuvvetli.Tabanında kaymaz parça var, ürün kullanılmadı 2 tane sipariş ettim birini kendim kullanıyorum.İlginiz varsa kaçırmayın genelde ithal gelen ürünler arasında,ülkemizde yok.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Meta Quest 3 Hotas Joystick Steam PC VR Hesabı 420 Dolar Değerinde AORUS 7 9MF 17.3 inch 360hz