Şimdi Ara

Meta Quest başlıklar, güncelleme sonrası kullanılamaz hale geldi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meta Quest başlıklar, güncelleme sonrası kullanılamaz hale geldi!
    Meta Quest v72 güncellemesi, bazı Meta Quest 2, Meta Quest 3 ve Meta Quest 3S sanal gerçeklik gözlükleri kullanılamaz hale getirdi. Hatalı güncellemeyi alan kullanıcılar, sosyal medya platformları üzerinden kulaklıklarının önyükleme yapmadığını bildirdi. Etkilenen kullanıcılar bir hata mesajıyla birlikte siyah ekranla karşılaşıyor.

Ayrıca Bkz.Ray-Ban Meta akıllı gözlüğe yapay zeka güncellemesi: İşte yeni özellikler

Meta, etkilenen kullanıcıların önyüklemeden önce güç düğmesine 45 saniye basılı tutmalarını öneriyor. Bu işlemle kulaklık sıfırlanıyor. Sorun giderilmediyse, Meta’nın resmi yazılım güncelleme aracı ve akıllı telefon kullanılarak V71 güncellemesinin manuel yüklenmesi tavsiye ediliyor.

Bazı kullanıcıların geri bildirimlerine göre bu adımlar sorunu çözmeyebiliyor. Meta, sorunlu güncellemenin resmi olarak düzeltildiğini, hala sorun yaşayan kullanıcıların Meta Quest yardım merkezi aracılığıyla müşteri desteğiyle iletişime geçmeleri gerektiğini söylüyor.

Kaynak:https://www.androidcentral.com/gaming/virtual-reality/meta-quest-v72-bad-christmas-update

• Çalıştığım üniversitede Meta Quest Pro ve Meta Quest 3 var, sanal gerçeklik içerikleri üretmeye çalışıyoruz. Güncellemeler otomatik indirilip kuruluyor, Quest 3 şükür ki sorunsuz ancak Quest Pro uğraştırıyor, kontrolcü takibinde sorun çıkıyor, bağlantı kesiliyor, kapatıp açmak gerekiyor. Apple Vision Pro da mevcut, Apple'ın da yolu uzun fakat alet pürüzsüz deneyim sunuyor, kullanımı keyifli, tabii daha ağır, pil paketi dışarıda. Teknoloji hoş, güzel, zevk veriyor ama bu alan emekliyor, nesiller geçtikçe cihazlar daha da iyi olacak. Meta yazılım güncellemesi işini ciddiye almalı, Quest Pro kumandaları da güncelleniyor, sorun çözülmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 29 Aralık 2024; 21:19:45 >
  • Wacom Intuos kullanıcısına yanıt
    Hocam IL2 isimli ww2 uçak simülasyon için tavsiyeni almak isterim bu VR ler hakkında :)
  • siyahtemas kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım pek oyun oynayamıyoruz maalesef, müdürüm beklenti içinde, içerik geliştirip eğitim uygulamalarına bakacaksınız diyor, talebi var. Dediğin oyuna bakayım, yorumumu ve tavsiyemi yapayım fırsat bulursam. Multimedya içeriği tüketimi ve oyun oynamak için Quest 3 ve Quest 3S iyi seçim olur derim, bunu yazabilirim.
    Malesef v72 güncellemesi çoğu kullanıcıya gelmedi. Sanırım ABD dışındaki ülkelere dağıtılmadı. Ben de yükleyemedim. Siz hangi ülkedesiniz? Quest 3 ile V72 update yapabildiniz mi?
  • ozgurkinay O kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de yaşıyorum, çalışıyorum ama cihazlar yurt dışından alınma, Quest 3 ABD'den, Quest Pro İngiltere'den alınma, yazılım ve mağaza desteği bu ülkelere göre ayarlıdır, ben ve diğer çalışanlar ellemedik konum ayarını. Yarın Quest 3'ün yazılım bilgilerine yine bakayım ancak sistem yazılımları güncel, otomatik indirip kuruyorlar, Quest Pro 72. versiyon güncellemeyi kurmuş. Ben elle de kontrol ediyorum, şu an güncel durumdalar. İkisinde de bulunması lazım, göz atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 30 Aralık 2024; 17:27:54 >

Çok makbule geçer hocam, boşuna para vermeyelim yurt dışına

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende ve kardeşimde birer tane Quest 3 var. Kardeşim Türkiye'de, ben İsviçre'de yaşıyorum. İkimiz de V72 güncellemesini otomatik olarak aldık ve her hangi bir sıkıntı yaşamadık. Güncelleme sonrası el hareketlerini daha iyi takip eder hale geldi ve elinizi daha net görebiliyorsunuz. Ayrıca Microsoft Windows işletim sistemi ile çalışma imkanı da güzel oldu. Biz oyundan ziyade film/dizi izleme ve çoklu pencere açarak aynı anda bir kaç işlem yapma özelliklerini daha sık kullanıyoruz. Birbirimize uzak olduğumuz için sanal ortamlarda beraber takılıyoruz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.