arkadaşlar bu siteye daha ilk defa girdim ordadownload metacafe die bir şey wardı bende bilip bilmeden sazan gibi yükledim exe dosyası bilgisayara metacafe programını kurdu programı açtım o şimdi kafasına göre videolar yüklüo kotamı dolduruyor sizce bunu kontrol edebilirmiyim yoksa bu programı silerek metacafede sadece filmmi izleyebilirim indirme imkanı yok sanırım acil yardımcı oolursanız sevinirim.
saygılar
bende yükledim o programı..sen orda harddiskin maximum ne kadar kullanılabilecegini ayarlayabiliosun onu ayarla daha fazlasını yüklemez sanırım..ben öyle tahmin ediorum eğer daha farklı bişi bulursan bana da sole
quote:
Orjinalden alıntı: blackbox46
arkadaşlar bu siteye daha ilk defa girdim ordadownload metacafe die bir şey wardı bende bilip bilmeden sazan gibi yükledim exe dosyası bilgisayara metacafe programını kurdu programı açtım o şimdi kafasına göre videolar yüklüo kotamı dolduruyor sizce bunu kontrol edebilirmiyim yoksa bu programı silerek metacafede sadece filmmi izleyebilirim indirme imkanı yok sanırım acil yardımcı oolursanız sevinirim.
saygılar
indirsende olduğu isimleriyle indirmiyor, senin gibi akıllılar çıkmasın diye garip sayılar ve harflerle kaydediyor ama bi site vardı, oraya linki giriyodun o sana bişeyler yapıp videoyu veriyodu.. araştır derim..