Şimdi Ara

metacafe.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu siteye daha ilk defa girdim ordadownload metacafe die bir şey wardı bende bilip bilmeden sazan gibi yükledim exe dosyası bilgisayara metacafe programını kurdu programı açtım o şimdi kafasına göre videolar yüklüo kotamı dolduruyor sizce bunu kontrol edebilirmiyim yoksa bu programı silerek metacafede sadece filmmi izleyebilirim indirme imkanı yok sanırım acil yardımcı oolursanız sevinirim.

saygılar

• bende yükledim o programı..sen orda harddiskin maximum ne kadar kullanılabilecegini ayarlayabiliosun onu ayarla daha fazlasını yüklemez sanırım..ben öyle tahmin ediorum eğer daha farklı bişi bulursan bana da sole
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackbox46

arkadaşlar bu siteye daha ilk defa girdim ordadownload metacafe die bir şey wardı bende bilip bilmeden sazan gibi yükledim exe dosyası bilgisayara metacafe programını kurdu programı açtım o şimdi kafasına göre videolar yüklüo kotamı dolduruyor sizce bunu kontrol edebilirmiyim yoksa bu programı silerek metacafede sadece filmmi izleyebilirim indirme imkanı yok sanırım acil yardımcı oolursanız sevinirim.

saygılar

indirsende olduğu isimleriyle indirmiyor, senin gibi akıllılar çıkmasın diye garip sayılar ve harflerle kaydediyor
    ama bi site vardı, oraya linki giriyodun o sana bişeyler yapıp videoyu veriyodu..
    araştır derim..

• www.videosakla.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baron17

www.videosakla.com

teşekkürler kralsın
  • bu videosakla.com ne iş ya hangi siteden klip yazsam ya video klip bulunamadı diyor yada üyelik gerektiriyor diyor e ne anlamı kaldı sitenin şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    https://www.ersinoutdoor.com/
    7 yıl önce açıldı
    mobilmontaj.com
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.