Şimdi Ara

''metal fırtına'' amerikamı yazdırdı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • metal fırtına adlı romanın amerikalılar tarafından yazdırıldığı söyleniyor
    size göre.............?

• Bu kitap bi nurcu kitabıdır!!!!
    Arkasında F:gülen ARANABİLİR
  • quote:

Orjinalden alıntı: sae_jox

Bu kitap bi nurcu kitabıdır!!!!
    Arkasında F:gülen ARANABİLİR

Nereden çıkardın bunu? Açıkla da biz de öğrenelim.
  • ewet. sae_jox arkadaşa katılıyorum. ben bunu 3 yıl önce dinlemişştim. o zaman tüylerim diken diken olmuştu.
  • fetullah güzel zaten cia ajanı olduğu için sonuçta amerika var zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ferre

fetullah güzel zaten cia ajanı olduğu için sonuçta amerika var zaten

yok daha neler...
  • quote:

bU nE hAyAl gÜcÜ YaRaBbi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi de kitap amerikan antipatizmi asiliyo... neden amerika boyle bi kitap yazdirarak kendine dusmanlik uyandirsiin ki...zaten kitap yayinlandiktan sonra amerika türkiyeyi kendi aleyhinde olusan topluluklardan dolayi türkiyeyi uyardi......
  • quote:

iyi de kitap amerikan antipatizmi asiliyo... neden amerika boyle bi kitap yazdirarak kendine dusmanlik uyandirsiin ki...zaten kitap yayinlandiktan sonra amerika türkiyeyi kendi aleyhinde olusan topluluklardan dolayi türkiyeyi uyardi....

+1
    Kitabın eksiklerini bir tarafa bırakırsak..Gerçekten de Ordumuzun Teknoloji karşısında aciz gösterilmesi,bence uyandırma etkisi yaptı.İnsanlar ne durumdayız tartışmaya başladı bu bakımdan olumlu oldu kitap.Fikrime göre gerçek dışı bir senaryo,Ama neticede bir olasılık...Bana göre gerçek ise. Artık bize kimse fiziksel güç kullanarak bulaşamaz ...ÇÜNKÜ savaşmayı çok iyi bilen bir ırkız...Öyle ki bu artık Türk milletinin genetik özelliği olmuş asırlardır.Bunu onlarda biliyorlar ve bize bulaşmazlar.O yüzden rahat olalım diyemiyecem.Yinede tedbiri elden bırakmamak lazım.Ulu Önderin söylediği gibi,

GELDİKLERİ GİBİ,GİDERLER.

• quote:

Orjinalden alıntı: olc

Kitabın eksiklerini bir tarafa bırakırsak..Gerçekten de Ordumuzun Teknoloji karşısında aciz gösterilmesi,bence uyandırma etkisi yaptı.İnsanlar ne durumdayız tartışmaya başladı bu bakımdan olumlu oldu kitap.Fikrime göre gerçek dışı bir senaryo,Ama neticede bir olasılık...Bana göre gerçek ise. Artık bize kimse fiziksel güç kullanarak bulaşamaz ...ÇÜNKÜ savaşmayı çok iyi bilen bir ırkız...Öyle ki bu artık Türk milletinin genetik özelliği olmuş asırlardır.Bunu onlarda biliyorlar ve bize bulaşmazlar.O yüzden rahat olalım diyemiyecem.Yinede tedbiri elden bırakmamak lazım.Ulu Önderin söylediği gibi,

+1
    şu an bizi savaşarak yenemezler ama Türklük özelliklerimizi kaybettirmeyi başarırlarsa işimiz zor bunun için uğraşıyorlar

• quote:

Orjinalden alıntı: psionic

quote:

Orjinalden alıntı: olc

+1
    şu an bizi savaşarak yenemezler ama Türklük özelliklerimizi kaybettirmeyi başarırlarsa işimiz zor bunun için uğraşıyorlar

+1 asimilasyondur bu ve amerika bunu hep yapiyo...

• psikolojik savaş diye bir kavram vardır işte o bu
  • quote:

Doğu Perinçek buralarda mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: coxackie

quote:

Biraz araştırsan görürsün kimse rüyasında görüp konuşmuyor bi araştır bakalım mehmet ali birand ve fettullah gülen kimmiş forumlarda bulamazssın kitap oku araştır biraz
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: coxackie

quote:

Biraz araştırsan görürsün kimse rüyasında görüp konuşmuyor bi araştır bakalım mehmet ali birand ve fettullah gülen kimmiş forumlarda bulamazssın kitap oku araştır biraz

Kitap ismi verir misin?

Merak ederim gerçekten..

• quote:

Orjinalden alıntı: psionic

quote:

Orjinalden alıntı: ensar

Derki.comdan son amerikalı yazarın yazdığıklarına ithafen yazılmış bir yazı

arkadaşlar herkes dikkat edin bu aralar şunu söylüyor TÜRKİYE nereye gidiyor...
    yukarıda yazmışsınız savaşçı bir toplumuz bizi yenmek kolay değil vb...
    arkadaşlar toplumumuz yozlaşıyor televizyondaki programlara bakın kızlar erkekler , erkekler kız peşinde
    bir kanal akşam ülkeyi kuratrıcı yayın yapıyor sabah "prenses prensini arıyor" gibi programlar
    hani nerede Çanakkale'de eşini annesini geride bırakarak savaşmaya değil ÖLMEYE giden
    dedelerimizin torunları ...
    inanın ben göremiyorum artık o savaşçı dediğiniz ahlaki ve milli değerlerine
    bağlı TÜRK toplumunu ...
    görenler banada göstersinler....
    aslında yazacak o kadar çok şey var ki ,

• quote:

Orjinalden alıntı: sewdali

arkadaşlar herkes dikkat edin bu aralar şunu söylüyor TÜRKİYE nereye gidiyor...
    yukarıda yazmışsınız savaşçı bir toplumuz bizi yenmek kolay değil vb...
    arkadaşlar toplumumuz yozlaşıyor televizyondaki programlara bakın kızlar erkekler , erkekler kız peşinde
    bir kanal akşam ülkeyi kuratrıcı yayın yapıyor sabah "prenses prensini arıyor" gibi programlar
    hani nerede Çanakkale'de eşini annesini geride bırakarak savaşmaya değil ÖLMEYE giden
    dedelerimizin torunları ...
    inanın ben göremiyorum artık o savaşçı dediğiniz ahlaki ve milli değerlerine
    bağlı TÜRK toplumunu ...
    görenler banada göstersinler....
    aslında yazacak o kadar çok şey var ki ,

yumurta g.te dayanınca çıkar o ruh merak etme
    ama dediğin gibi gidişhat vahim..

• amerika iran'a nukleer programin var diye baski uyguluyor, suriyeye terorizme destek ve lubnanda askerin var diye baski uyguluyor. peki ya turkiyeye hangi kilifi uyduracak? turkiyedeki amerika ve bati karsitligi burda amerikanin imdadina yetisiyor. amerikadan nefret eden bir turkiye, turkiyeyi karsisinda gormek isteyecek amerikanin isine cok gelecektir. bu kitap da tuz biber eker. savasci bir irkiz meselesine gelince, belki bu eskiden dogruydu. gelin-kaynana programlarina kilitlenmis, tvnin esiri olmus bir kitle var. cevremde gordugum insanlar degil cephede savasmak, ayakta durmaya mecali yok. cok kalitesiz bir nesil yetisti. saygilar sevgiler.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.