Şimdi Ara

''metal fırtına'' amerikamı yazdırdı. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: x_axis

savas la olcak is deil bu... yok onlar bizi havagucunde yener ,,,,,,yok bizde onlari karada yeneriz(imkansiz),,,,, tek bir gercek var biz onlari sadece futbolda yenebiliriz.......maalesef arkadaslar bunun disinda ne spor olay larin da ne etnik bicimde ne siyasette nede askeri gucte onlara karsi hic sansimiz yok...koskoca avrupanin butcesi amerikanin butcesinin yuzde 70-80 lik kismini olusturuyo.....ve adamlar yildiz savaslari ayagina silahlan dikca silahlanniyo( teknik silahlar)... biz amerikanin karsinda duramayiz bu aci bir gercek ama cok normal amerikanin karsisinda tekbasina kimse duramaz... bosuna super guc demiyolar adamlara.....tabi onlarla aramizda kitapta anlatildii gibi bir savas ciksa memlekitim insanlari (tabii ben de )üstüne düsen gorevi yerine getirecektir hic supem yok buda baska bir gercek....

bu mu vatanseverlik??
    resmen milletinin ruhuna güvenmiyorsun.yenemezmişiz bal gibide yeneriz.
    ayrıca sende beyin varda bişi yarıyormu olsa nolur olmasa nolur sen beynini bence kadavra olarak bi universiteye ver bari bişeye yarasın hiç bi silah iman gücüne karsı duramaz bunu böyle bil....ayrıca saygılar degil...ayrıca senin gibilerin zaaflarını inceler tutturmusun bir amerika amerika adamların nufusunun 5 de 1 i evsiz be daha adamlar bunalrla başa cıkamıyorlar...ayrıca nettesini bırak hayatında duymadıgın sözler ederimsana bunuda aklından cıkarma

• ''''''''''bu mu vatanseverlik??
    resmen milletinin ruhuna güvenmiyorsun.yenemezmişiz bal gibide yeneriz. ''''''''''(diablo666)......

iyi git yen ozaman.... amerika seni bekliyo....unutma arkanda 70 milyon var......korkma.....
  • insan bozulunca laf bulamıyor ne yaparsın işte...ben öyle iddia edmiyorum anlama kapasiten bukadr heralde,laf ben degilim bütün millet tamammı?aman kime laf anlatiyorum....
  • siz ne kavgasi yapiyorsunuz yaa ..nerde kalmis canakkale ? ? ? nerde kalmis 1910 yili ...

beyler kendinize gelin 2005 deyiz ..ne degisti coooooooook sey degisti 1900 lu yilllarda insanlarla makinalar yani teknoloji arasinda fark yoktu(vardi ama bu derece degildi )evet belki iman gucu yada turk gucu yada nasi nitelendiriseniz o vardi ki halada var ama su anki guc bunlar degil su an guc TEKNOLOJİ ve bu dunyadaki en buyuk teknolojik guc USA kim ne derse desin.kilometrelerce oteden avrupayi yok edecek gucu var senin iman gucun emin ol gidebilecegin en iyi yer denizin kiyisidir cunku iman gucu denizi gecemez.

boyle mantiksiz tartismalar yapmayin yaa

yill 2005 ...1900 degil ....

teknoloji guc ve paradir
  • eevt ondan irakta bisuru asker yitiyorlar hala etkisiz hale getiremediler ondan vietnamda yenildiler zaten
  • sence USA orayi istese yerle bir edemez mi ?

sence istese USA orda 1 kayip bile vermeden geri donemez mi ? tek bombaya tek tuşa bakar dostum sen ne diyorsun.sadece olay biraz daha insani kaliplara uydurmak.
    cunku tek basina USA bu dunyada yok...

eger bunu kullanirsa yani tek tuş olayini o zaman gelsin 3. dunya savaşı

ha bu arada o elindeki tek tuşuda kullanırsa turkiyede zarar gorur o yuzden bu daha iyi

atom bombasindan bahsettimi herhalde anlamissindir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighEND -- 19 Mart 2005, 0:47:37 >
  • herkez istedigi zman atom kullansaydi dunyada insan kalmazdi amerika en guclu ulke kabul ediyorum ama atom bombasi farkli bir durum ben cephedeki savaslardan bahsediyorum zaten atom bombasi en kesin cozumdur bi tusla yerle bir ama yiyosa gelsinler daglarda cephelerde kapissinlar delikanli olsunlar ama yemez iste
  • artik kimseyi bisi yemiyor artik kimse oyle savasmiyor 1900 ler bittiiii...ve geri gelmeyecek....bu olayi bi benimse ..artik Canakkale olmiyacak hic bir zaman...

turk askerini dunyada kabul ediyor supper diye ama sadece yurek olarak yada disiplin olarak...ve elinde ne varsa bu bukadrdir ne eksik ne fazla ama sende biliyorsun ki USA da coook fazlasi var ve dağıtır...

asker olmasa bile dagitir...

sozun ozu...malesef USA 1 NUMARA malesef TUKİYE 3. dunya ülkesi ve malasef dünya gidişatı bu düzzende iyi degil...

tartişma benim icin bitmiştir.

SAVAŞSIZ VE KANSIZ DÜNYA
  • bırakın şu işleri be kardeşim savaş oldumu savaşacak çok aslan parçaları çıkar rahat olun boş muhabbetlere geek yok kimse türkiyeye bişey yapamaz Türklerler kim başaçıkablmiş şimdiye kadar şimdiden sonra çıkacak kim gelirse geldiği gibi gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: bLacKdatRoN

bırakın şu işleri be kardeşim savaş oldumu savaşacak çok aslan parçaları çıkar rahat olun boş muhabbetlere geek yok kimse türkiyeye bişey yapamaz Türklerler kim başaçıkablmiş şimdiye kadar şimdiden sonra çıkacak kim gelirse geldiği gibi gider

İnanmazsanız açıp bakın tarih kitaplarına.
    USA battığı çamurdan çıkarsın kendini önce....
  • bu çok bilmiş arkadaşlar acaba F.G'nin kaç kitap yazdığını veya bunların an azından bir kaçını ismini biliyormu da hemen zıplıyorlar böylelikle bari bi işe yarayıp başkalarının hesaplarına olumlu katkıda bulunuyorlar bence
  • o kıtabı bende yenı buldum ve okumaya başladım bi bitereyim yorum yapcam bende çok surukleyici bi kitap uzun zamandır böle kitap okumamıştım.
  • haberim yoktu teşekkür ederimalcaktım almam
  • Şu yorum yapmak lazım " Metal Fırtınayı Amerikalılar mı Yazdırdı "diyenleri Amerikalılar mı yönlendiriyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.