Şimdi Ara

''metal fırtına'' amerikamı yazdırdı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum kalitesiz bir nesil yetişti sana katılıyorum, özellikle büyük şehirlerde alkolden uyuşturucunun her türlüsüne gençlik kendini gitgide daha da kaptırıyor klüp müzikleri laylaylom takılan bir nesil boş & saçma gereksiz tv programları maşalıktan öteye geçemeyen gazeteler, okumayan bir gençlik.. ancak 20 yıl öncesinin nesli hala dimdik ayakta ve yapılabilecek çok şey var , amerika değil Türkiye'ye İran a savaş açarsa bu kendisinin "süper güç" sıfatını o kdr yıpratır ki buna gücü yetmez.
    biz de boş durmamalı her şekilde gelişmeye bakmalıyız, zira TSK da dahi kaliteli eleman sıkıntısı çekildiğini biliyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hieroglyphics

amerika iran'a nukleer programin var diye baski uyguluyor, suriyeye terorizme destek ve lubnanda askerin var diye baski uyguluyor. peki ya turkiyeye hangi kilifi uyduracak? turkiyedeki amerika ve bati karsitligi burda amerikanin imdadina yetisiyor. amerikadan nefret eden bir turkiye, turkiyeyi karsisinda gormek isteyecek amerikanin isine cok gelecektir. bu kitap da tuz biber eker. savasci bir irkiz meselesine gelince, belki bu eskiden dogruydu. gelin-kaynana programlarina kilitlenmis, tvnin esiri olmus bir kitle var. cevremde gordugum insanlar degil cephede savasmak, ayakta durmaya mecali yok. cok kalitesiz bir nesil yetisti. saygilar sevgiler.

• Ulen Waryaaa Fetullah Hocaya usa uşağı diyorsunuz yaaa açıkcası şaşırıyorum haaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: #crackbaba

Ulen Waryaaa Fetullah Hocaya usa uşağı diyorsunuz yaaa açıkcası şaşırıyorum haaa

bunda şaşılacak ne var. geçmiş olayları araştırırsan sende fark edersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sae_jox

Bu kitap bi nurcu kitabıdır!!!!
    Arkasında F:gülen ARANABİLİR

• quote:

Orjinalden alıntı: #crackbaba

Ulen Waryaaa Fetullah Hocaya usa uşağı diyorsunuz yaaa açıkcası şaşırıyorum haaa

Olmadığını nerden biliyosun herkese bu kadar güvenme kimin ne olduğu belli değil

• Olmadığını nerden biliyosun herkese bu kadar güvenme kimin ne olduğu belli değil

çok doğru burası.

geçmişte kimlere güvendik...
  • adamın ne kadar kitabını okudunuz ki..
  • Metal Fırtına bence türk halkının suratına bir tokat gibi patlaması gereken ve kendimize gelmemize yardımcı olacak bir kitaptır. Ülke olarak kendimiz dev aynasıında görürüz yıllardır. Çocukluğumuzdan itibaren süper güç olabileceğimizi söyler dururuz.Peki tüm bu hayeller içinde veya kendi dünyamızda yaşarken dışarıda neler olduğunu nereden bilebiliriz.

Zaman teknoloji çağı, ultra gelişmiş makinelerin çağı, bilgisayarların çağı. Senaryo ne kadar komplo teorisi olarak görünsede savaşlar artık bu şekilde yapılıyor. Eskinin bilek gücüne, yiğitliğine kalabalık insanlarına gerek yok artık.. 4 uçak gemisi ve bir kaç hayalet uçak dünyanın en merkezi şehirlerini harabeye çevirebilir nerede olursa olsun.

Bu kitap gerçekçi bir komplo teorisidir. Kimin yazdırdığı ve ya kimin nerenin uşağı olduğu önemli değil önemli olan yazılanlar ve yazılacak olanlardır.

• Kitabı ne okudum nede gördüm.Tek söyleyeceğim bırakalım artık şunu Amerika nın haberi olmadan ,izni olmadan,desteği olmadan ,parası olmadan.......yok bilmem neyi olmadan birşeyelr olamaz gibi bir mantığın silinmesi gerekir .Bush un ayağı kayıp düşse adamlar planlı,yok düşmese ayğını kaydığı yol düzeltilmeyecekti,borsayı dengeye getirmek için BİLEREK düştü,cia adamın düşmesine engel olabilrdi ama olmadı böylece .....filan falan diye amerikayı büyüte büyüte adamları da kendimizide halden hale sokuyoz.
    Zamanında (şimdide nerdeyse) İngiltere süper güçtü yok ondan habersiz birşey olamaz,herşeye ,heryere kolu uzanır deniliyordu ama bugünkü Türkiye başaracağına inanan ve korkmayanlar sayesinde kurulmadı mı o yenilmez ordular perişan edilmedi mi?Ayrıca bu kahramanlar kendini süper güç görenlerce küçümsenmedi mi?
    Kabul amerikanın çoğu şeyde parmağı vardır ama asla biz bunu yapmayalım amerika nasıl olsa engel olur yok istemez gibi mantığa kapılmak büyük hata olur.İlkelerden,amaçlardan vazgeçmek,ödün vermek işte asıl teslimiyet budur.
    Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşundan bu yana ilkeleri ve dünyaya karşı benimsediği politika bellidir.Amerikanın da şu an ilkeleri ve politikası bellidir.Bu kadar zıtlık içerisinde müttefiklik(!) nereye kadar gider artık.. siz karar verin.

• quote:

Orjinalden alıntı: atemel

Metal Fırtına bence türk halkının suratına bir tokat gibi patlaması gereken ve kendimize gelmemize yardımcı olacak bir kitaptır. Ülke olarak kendimiz dev aynasıında görürüz yıllardır. Çocukluğumuzdan itibaren süper güç olabileceğimizi söyler dururuz.Peki tüm bu hayeller içinde veya kendi dünyamızda yaşarken dışarıda neler olduğunu nereden bilebiliriz.

Zaman teknoloji çağı, ultra gelişmiş makinelerin çağı, bilgisayarların çağı. Senaryo ne kadar komplo teorisi olarak görünsede savaşlar artık bu şekilde yapılıyor. Eskinin bilek gücüne, yiğitliğine kalabalık insanlarına gerek yok artık.. 4 uçak gemisi ve bir kaç hayalet uçak dünyanın en merkezi şehirlerini harabeye çevirebilir nerede olursa olsun.

Bu kitap gerçekçi bir komplo teorisidir. Kimin yazdırdığı ve ya kimin nerenin uşağı olduğu önemli değil önemli olan yazılanlar ve yazılacak olanlardır.

Askeri açıdan kendimize gelecek bir yön göremiyorum bu işler öyle basit değil kardeş öyle 3 uçak gemisi 5füzyle bu işler bitmiyor Türkiyeylen kimse savaşmaya cesaret edemez havadan bombalamaklan savaş kazanılmıyor kara savaşında kim çıkabilir bizim karşımıza.sana soruyorum sen türkiyenin 17günde işgal edilebileceğine inanıyormusun akıl var mantık var şu kitabı burda savunuyosunuz ya helal olsun türk halkı hiçbişeyde uyanmadı diyosunki bu kitapla uyansın

• savas la olcak is deil bu... yok onlar bizi havagucunde yener ,,,,,,yok bizde onlari karada yeneriz(imkansiz),,,,, tek bir gercek var biz onlari sadece futbolda yenebiliriz.......maalesef arkadaslar bunun disinda ne spor olay larin da ne etnik bicimde ne siyasette nede askeri gucte onlara karsi hic sansimiz yok...koskoca avrupanin butcesi amerikanin butcesinin yuzde 70-80 lik kismini olusturuyo.....ve adamlar yildiz savaslari ayagina silahlan dikca silahlanniyo( teknik silahlar)... biz amerikanin karsinda duramayiz bu aci bir gercek ama cok normal amerikanin karsisinda tekbasina kimse duramaz... bosuna super guc demiyolar adamlara.....tabi onlarla aramizda kitapta anlatildii gibi bir savas ciksa memlekitim insanlari (tabii ben de )üstüne düsen gorevi yerine getirecektir hic supem yok buda baska bir gercek....
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_axis

savas la olcak is deil bu... yok onlar bizi havagucunde yener ,,,,,,yok bizde onlari karada yeneriz(imkansiz),,,,, tek bir gercek var biz onlari sadece futbolda yenebiliriz.......maalesef arkadaslar bunun disinda ne spor olay larin da ne etnik bicimde ne siyasette nede askeri gucte onlara karsi hic sansimiz yok...koskoca avrupanin butcesi amerikanin butcesinin yuzde 70-80 lik kismini olusturuyo.....ve adamlar yildiz savaslari ayagina silahlan dikca silahlanniyo( teknik silahlar)... biz amerikanin karsinda duramayiz bu aci bir gercek ama cok normal amerikanin karsisinda tekbasina kimse duramaz... bosuna super guc demiyolar adamlara.....tabi onlarla aramizda kitapta anlatildii gibi bir savas ciksa memlekitim insanlari (tabii ben de )üstüne düsen gorevi yerine getirecektir hic supem yok buda baska bir gercek....

senin gibiler olursa duramayız tabi bu işler öyle silahla milahla olmaz görüyoruz ırakta işte sünni mahallelerinde çeteler bile amerikan askerilerine neler çektiriyor.. senini gibilerde fazla yok allahtan türkiyede bu vatan çok yürükli asker çıkartır rahat olun savaş olsunda bakın neler oluyor çanakkale savaşı sırasındada bazı dangalaklar dünyanın en büyük armadası geliyor kimse karşı çıkamaz demişti o zaman dünyanın en güçlü devletleri en güçlü silahlarıyla zırhlılarıyla geldiler ne oldu ne çabuk unuttunuz hani silahları vardı çok iyi çanakkaleden geçebildilermi bu işler yürek ister kurşunun üstüne gidebilmek ister aslanım rahat olun bu vatan çanakkalede,korede,kıbrısta nasıl yürekli askerler çıkardıysa abd ile savaştada çıkarır bizi kimsenin yıkmaya gücü yetmez.

• quote:

savas la olcak is deil bu... yok onlar bizi havagucunde yener ,,,,,,yok bizde onlari karada yeneriz(imkansiz),,,,, tek bir gercek var biz onlari sadece futbolda yenebiliriz.......maalesef arkadaslar bunun disinda ne spor olay larin da ne etnik bicimde ne siyasette nede askeri gucte onlara karsi hic sansimiz yok...koskoca avrupanin butcesi amerikanin butcesinin yuzde 70-80 lik kismini olusturuyo.....ve adamlar yildiz savaslari ayagina silahlan dikca silahlanniyo( teknik silahlar)... biz amerikanin karsinda duramayiz bu aci bir gercek ama cok normal amerikanin karsisinda tekbasina kimse duramaz... bosuna super guc demiyolar adamlara.....tabi onlarla aramizda kitapta anlatildii gibi bir savas ciksa memlekitim insanlari (tabii ben de )üstüne düsen gorevi yerine getirecektir hic supem yok buda baska bir gercek....

Gücümüze inanmayan sen bile karşıkoyarım diyorsan.Amerika Torosları bile aşamaz(Bu sözü bir oturumda eski bir Paşa söyledi.Amerika Torosları bile aşamaz).Bu ülkenin %99u ölüme hazır savaşa gider.Şu an buna inanmıyan bile savaşta gırtlak keser.Öyle makineyle bitmiyor bu iş.Kaç kişi öldürecekler makineyle 70 milyonumu, kanımızda boğarız onları.Ulu önderin izinden çıkmayalım,Yaradana inancımızı koruyalım bize yeter.

UNUTMAYIN:MUHTAÇ OLDUĞUNUZ KUDRET,DAMARLARINIZDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olc -- 17 Mart 2005, 13:34:56 >

• MUHTAÇ OLDUĞUNUZ KUDRET,DAMARLARINIZDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
  • Teknoloji, toplumların yaşamlarını üst sıralara taşımak için vardır, Ama yaşamın kendisini daha onursal bir hayata yeğleyen ve bunun için feda edebilecek yüzbinlerin karşısında da hiç bir değer ifade etmediğini edemeyeceğini belirtmek isterim.

Kısaca sen vatanın için ölmeyi göze almışsan, teknojinin başında oturan paralı askerin yapacağı son iş olması gerektiği yere gitmek. son olarak vietnam
  • turkiye hicbir zaman icinde bulunduu durumu anlayamadi....avrupada türkiye hasta adam olarak tanimlaniyo... ülkemiz tabiki icinde bulunduuu durumdan kurtulabilir... ama bunun icin kendi ile ilgili gercekleri gorebilmesi ve bunun icinde bir takim tedbirler almasi gerekmektedir...bende türkiyenin tarihini azcok biliyorum... kurtulus savasini ve özellikle canakkalede geri püskürtülen o güclü ülkelerin donanmalarini bilyorum...belki bi onceki(size gore) mesajimda biraz yipratici elestiride bulumus olabilirim ama tabii oyle bi niyetim yok sadece memleketimin kendinde bulunan potansiyel gücü fark etmesini istiyorum...SIZLER DIYOSUNUZKI ULKEMIZE DAHA ONCE DE SALDIRDILAR VE HICKIMSE BI CIKAR SAGLAYAMADI VE SIMDIDE SALDIRSALAR YINE BI CIKAR SAGLAYAMAZLAR CUNKU OGUN NASIL MEMLEKETIMIZE SAHIP CIKTIYSAK SIMDIDE CIKARIZ... PEKI SON 80 YILDIR SIZINGIBI MEMLEKETINE SAHIP CIKAN INSANLAR NERDEYDILER.....bir cok kez ekonomik kriz gorduk hicbir zaman istikrar saglayamadik... kimse sesini cikarmadi... her devlet kurumumuzda ayri ayri yolsuzluk yapildi skandallar cikti kimse sesini cikarmadi...vergi üstüne vergi bindi kimse sesini cikarmadi... ecevit zamaninda ülke bir gecede %30 fakirlesti kimse sesini cikarmadi... siz bana kiziyosunuz ama beni tanimladiginiz karakterden farkli deilsiniz bide gelmis biz memleketimizi kurtaririz ona sahip cikariz gibi laflar ediyosunuz ..SENIN GIBILER ALLAHTAN YOK DIYOSUNUZ... ama maalesef sizlerde yoksunuz.......

• amerikanin gücüne inanmiyorsunuz ama size bir sey sunacagim amerikayla ne zaman bir polemik ya da bir tartisma ciktigi zaman egitim ucusu adi altinda bir ucag1miz düsüyor bu hic dikkatinizi cektimi bilmiyorum:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_axis

turkiye hicbir zaman icinde bulunduu durumu anlayamadi....avrupada türkiye hasta adam olarak tanimlaniyo... ülkemiz tabiki icinde bulunduuu durumdan kurtulabilir... ama bunun icin kendi ile ilgili gercekleri gorebilmesi ve bunun icinde bir takim tedbirler almasi gerekmektedir...bende türkiyenin tarihini azcok biliyorum... kurtulus savasini ve özellikle canakkalede geri püskürtülen o güclü ülkelerin donanmalarini bilyorum...belki bi onceki(size gore) mesajimda biraz yipratici elestiride bulumus olabilirim ama tabii oyle bi niyetim yok sadece memleketimin kendinde bulunan potansiyel gücü fark etmesini istiyorum...SIZLER DIYOSUNUZKI ULKEMIZE DAHA ONCE DE SALDIRDILAR VE HICKIMSE BI CIKAR SAGLAYAMADI VE SIMDIDE SALDIRSALAR YINE BI CIKAR SAGLAYAMAZLAR CUNKU OGUN NASIL MEMLEKETIMIZE SAHIP CIKTIYSAK SIMDIDE CIKARIZ... PEKI SON 80 YILDIR SIZINGIBI MEMLEKETINE SAHIP CIKAN INSANLAR NERDEYDILER.....bir cok kez ekonomik kriz gorduk hicbir zaman istikrar saglayamadik... kimse sesini cikarmadi... her devlet kurumumuzda ayri ayri yolsuzluk yapildi skandallar cikti kimse sesini cikarmadi...vergi üstüne vergi bindi kimse sesini cikarmadi... ecevit zamaninda ülke bir gecede %30 fakirlesti kimse sesini cikarmadi... siz bana kiziyosunuz ama beni tanimladiginiz karakterden farkli deilsiniz bide gelmis biz memleketimizi kurtaririz ona sahip cikariz gibi laflar ediyosunuz ..SENIN GIBILER ALLAHTAN YOK DIYOSUNUZ... ama maalesef sizlerde yoksunuz.......

Ekonomik konuda haklısın aslına bakarsan birçok konuda kimse kılını kıpırdatmıyor buna bizlerde dahiliz ama iş vatan savunmasına geldiği zaman herkes varını yoğunu ortaya koyar bizim milletimiz birbirine bağlı millettir deprem senesi olan kenetlenmeyi yardımlaşmayı bütün dünya ibretle izledi ama bu birleşme seninde dediği gibi keşke her zaman olsaydıda başka ülkelerin baskılarına bağun eğmek zorunda kalmasaydık benim bi tarih hocam vardı Türkiyenin durumunu Kafesene Kapatılmış bir aslan olarak tanımlardı en iyi tanımlamada bence bu..

• çanakkale savasi sirasinda müttefikimiz olan almanya bize cok yardimlari oldu bize destek cikti (mesala silahgücü alman subaylarin ordumuzu egitimesi ) suan müttefikimiz gibi görünen abd ile düsman olursak arkamizda kim olacak ve bize kim destek verecek avrupa mi?, yeni kurulan türk dünyasi mi?yoksa bizi 1.dünya savasinda satan araplar mi?
    1. dünya savasi sonunda bir ilimiz olan izmir amiral bristow raporuyla bize birakildi eger siz böyle konusmaya devam ederseniz izmiri de kaybedecegiz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.