Şimdi Ara

MetaL Fırtınayı Okumamak EksikLik mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sen bırak metal fırtına yı bir kenarı da eğer hala okumadıysan() bence kesinlike "ŞU ÇILGIN TÜRKLER"i oku!!!türküm diyen her insanın mutlaka okuması gereken bir kitap..700 sayfa olmasına rağmen, insan kitabın bitmesini istemiyor...ortaokul-lise tarih kitaplarında 2-3 sayfa okuduğunuz "kurtuluş savaşı"nın nasıl kazanıldığını(bizden asker sayısı olarak 2, silah gücü olarak 4 kat güçlü yunan ordusunu+ingilizleri+italyanları+rumları+vahidettini"son padişahtır kendisi, ama ruhunu ve vücudunu ingilizlere satmış bir şerefsizin tekidir"+ve en önemlisi de içimizdeki düşmanları nasıl dize getirdiğimizi) bilmeniz, okumanız, anlamanız, öğrenmeniz gerekiyor..ki ben bir sayısal öğrencisi olmama, tarih kitaplarından nefret etmeme rağmen bu kitabı elimden düşüremedim...son söz:BU KİTABI OKUMADAN TÜRKLÜĞÜNÜZÜ BİLEMEZSİNİZ!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: kim_bu_yakisikli

Kafam karıstı simdi..Okusan bi türLü okumasan iki turLu oLuyo biras dedigin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 6 Aralık 2005, 12:37:53 >

• arkadaşım politik-kurgu okumayı seviyorsan yada meraklıysan büyük bir eksiklik diyebilirim. ben metal fırtına zamanında çıkan bütün politik-kurgu ları okudum içlerinde en iyi kurgulanmış kitap metal fırtına.
    Burak TURNA ve Orkun UÇAR ın emeklerine sağlık
  • bir anda böyle birşey oluyor herkesi onu yapıyor ( eğer bu bir kitapsa onu okuyor) bence saçma sapan bir kitap...ama amerika kompleksi olanlar varsa okusun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahill -- 6 Aralık 2005, 17:20:14 >
  • hepimiz bir çok yabancı yazarın kitabında veya filminde bir şeylerin propagandasının yapıldığına şahit oluyoruz hristiyanlık milliyetçilik faşizm sadistlik vb. ee bizdende iki türk yazmış bu kitabı bişeyleri anlatıyorlar okusan fenamı olur demi bi eksiklik olduğu kanısında değilim bende ama onca saçma sapan şeyden daha iyidir demi
  • kesinlikle değil
  • Ya sonuçta bir kitap ben okudum hepsini ve sonuçta bundan haz aldım. Dediğim gibi bu sadace kitap gerçek değil
    Herkeze tavsiye ederim bütün serilerini zevkle okudum
  • Kendi capinda iyi bir deneme ben sadece 1.kitabi okudum. Biraz fazla reklam ve abarti var ama neticede guzel bir kitap okumamak cok eksiklik degil.
  • okusan iyi olur
    ben üçünü de okudum şahsen
    güzel kitaplar
    fena değiller
  • BENCE TAMAMEN SENIN ZEVKINLE ALAKALI.
    Mesela kitap gibi değil tamam sacmalıkta var ama bır yerden sürüklüyor. başlamamla bitirmem sadece 2 günümü aldı.Sonra Metal fırtına 2 çıktı onuda okudum .Şimdi arasıra 3.dünya savaşını okuyorum.Bazen kitap hiç bitmeyecekmiş gibi oluyor.Bazende anlamyıyorsun kac sayfa okumussun.Garip bir tür bence oku!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcat81 -- 4 Ocak 2006 13:32:45 >
  • okusanda okumasanda bünyende bir değişikliğe sebebiyet vermiyor.aldım,okudum attım koltuğun üstüne o günden beride görmüyorum.madem merak var komplo teorilerine dan brown oku en azından aç karına dokunmuyor.
  • okumasakta olur o kadar güzel bi kitap değil
  • kitap cok onemli okunması gerekilen birsey degil.kafana gore takıl
  • Kitap hakkında hiç ii yorumlar duymadım ama bu okumamalıyız anlamına gelmez ii yada kötü olması kişiden kişiye değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aristoncc -- 6 Ocak 2006 20:06:12 >
  • Orjinalden alıntı: aristoncc

Orjinalden alıntı: pirate_1905

Okuma çok salakça bi şey malesef okudum. Milleti gaza getirmek ve ABD düşmanı yapmak için yazılmış faşist kitabı
    [/quote

Halk zaten ABD düşmanı yapmasına gerek yok dünyaya bakınca bunu anlamak ta zor değil. Kitabı okumadım amafaşis olabileceği konusundada tereddütlüyüm . milli duygular içere bilir ama bu faşis olacağını tetiklemez.Kitabı okumadığım için yinede yorum yapmayayım. Sadece konusunu biliyorum. topi açan arkadaş sende kitap gündemde diye yada herkes okuyor diye okuma merak ediyosan yorum yapmak istiyosan oku .Okuman birşey kazandırmaz belki fakat bir şeyde kaybettirmez .Okumanın zararı olmaz.
  • oKUNMAsı gereken bir kitaP
  • Ben okuyamadım eksikliğini büyük ölçüde duyuyorum. Ben felaket komplo kurabiliyorum. ama bu kitaplar daha felaket ve tabikide okumak istiyorum ekitap olarak bulmam lazım bulimde okiyim bari.
  • okumayanlar için erdem bence ben okudum keşke okumasaydım bu forumdakilerin %80'i aynı kitabı yazar...
  • Tamamen pompa, gaz verici, eğitim kültür düzeyi düşük geniş kitleleri gaza getirmek için gündemden yararlanılmış bir kitap, alıp elime okumadım, bazı bölümlerini okudum, genel bir fikir edinmeme yetti, edebi değeri yoktur.
  • Milletimiz hiç geleceği düşünmeyen her zaman şimdiki gibi yaşayabileceğini düşünen artist bir havalarda kendini geçmişini bilmez insafsız ne yapıcağını bilmez ne bilim nasıl anlatim sonumuzu allah hayır eylesin.

Dip not: Amerika gibi bir canavarla savaşa girerseniz yapabilecekleriniz o kitapta anlatılandan daha az bunu bilerek yaşayın.
  • bence eksiklik değil okumayı düşünmüyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.