Şimdi Ara

MetaL Fırtınayı Okumamak EksikLik mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bana göre kesinlikle bir eksiklik değil.Hatta yerine edebi değer taşıyan bir kitap alır okursan yararı olur.Hiç kitap okumayan,daha sonra bu kitabı okuyup kendini entellektüel havalara sokan bazı arkadaşlarımı gördüğümden kesinliklede okumayacağım kitap.Fıs,gaz,milleyetçilik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: demon

Bana göre kesinlikle bir eksiklik değil.Hatta yerine edebi değer taşıyan bir kitap alır okursan yararı olur.Hiç kitap okumayan,daha sonra bu kitabı okuyup kendini entellektüel havalara sokan bazı arkadaşlarımı gördüğümden kesinliklede okumayacağım kitap.Fıs,gaz,milleyetçilik.

Aynen, faşizan milliyetçilik. Türkiyeye en zararlı şeylerden biri.
  • İlk 50 sayfasını okuyabildim oda zorla sonra verdim birine gitti al güzel kitap oku diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: C. Lipton

quote:

Bana göre kesinlikle bir eksiklik değil.Hatta yerine edebi değer taşıyan bir kitap alır okursan yararı olur.Hiç kitap okumayan,daha sonra bu kitabı okuyup kendini entellektüel havalara sokan bazı arkadaşlarımı gördüğümden kesinliklede okumayacağım kitap.Fıs,gaz,milleyetçilik.

Birde bazı dar kafalar anlayabilse.
  • quote:

Orjinalden alıntı: C. Lipton

quote:

Faşist ayrı şey milliyetçilik ayrı şey

Faşistlik yapanlar .................
    Milliyetçilik yapanlar .................

Bu şekilde ikiye ayrılır. Milliyetcilik sizce Faşizanlık ise onu bilemiyorum sizin görüşleriniz.

• Herkes neyin ne olduğunu çok iyi biliyor merak etme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pamukprenses

hayır eksiklik değil bence çünkü edebi değeri yok. ama güncel bi kitap bi topluma girdiğin zaman bu kitap hakkında bilgin olması güzel.

Pamukprenses bence en doğru yorumu yapmış.Sadece konu hakkında bilgi sahibi olmak adına okunacak (Allahtan ince :D ) saçma sapan yazılmış,
    Yazım tekniği şu:
    "Fıstık gibi bir konu yakaladık,zamanlaması da şaaane,hemen bişeyler yazıştırak da piyasaya sürek,sonra gelsin paralar...Lan oolum çabuk ol la kaptırmayak konuyu, yarısını sen yaz yarısını ben,yayınevci aabi birleştirir nasolsa"
  • quote:

Orjinalden alıntı: bobita

quote:

hayır eksiklik değil bence çünkü edebi değeri yok. ama güncel bi kitap bi topluma girdiğin zaman bu kitap hakkında bilgin olması güzel.

Pamukprenses bence en doğru yorumu yapmış.Sadece konu hakkında bilgi sahibi olmak adına okunacak (Allahtan ince :D ) saçma sapan yazılmış,
    Yazım tekniği şu:
    "Fıstık gibi bir konu yakaladık,zamanlaması da şaaane,hemen bişeyler yazıştırak da piyasaya sürek,sonra gelsin paralar...Lan oolum çabuk ol la kaptırmayak konuyu, yarısını sen yaz yarısını ben,yayınevci aabi birleştirir nasolsa"

Topluma girdiğinde bilgin olsun diye kitap okunmaz.Popüler olduğu için hiç okunmaz.Bana göre en doğru yorum senin.Ticari bir kitap.

• abi ne alaka yaa nie eksiklik olsun ki ben okumadım sahsen cünkü savas vs içerikli kitapları okumuyorum sevmiyorum ama kitap okumayı da severim yani o tercih meselesidir eksiklik olarak görme...
  • quote:

ya aynı pamukcuk düşüncelerime tercüman olmuş aynı şekilde düşünüyorum

diğer iki devam kitabınıda okudum pek bişy kaznadırmasada tavsiye ederim onlarıda okumanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: cHe_GuaverA

quote:

ya aynı pamukcuk düşüncelerime tercüman olmuş aynı şekilde düşünüyorum

diğer iki devam kitabınıda okudum pek bişy kaznadırmasada tavsiye ederim onlarıda okumanı

• Bu kitabı okuyupta ben bu kitaptan şunu şunu öğrendim diyen varsa.böyle saçma sapan kitapları okumaya devam etsin.
  • ben de okumadım .
  • Ben kitaba 2 gün önce başladım bugün bitti.

Okumak eksiklik değil ama okumuş olmak bence bir artı.

Kitaba gelince çok edebi bir kitap değil ama insanlara bir bakış sunması açısından olumlu yönleri var. Kitaptaki senaryo olmayacak bir senaryo değil, ama kitabın önemi bence edebi bir değer ortaya koymaktan çok senaryosu gereği insanlara değişik bir pencere açması, bu arada kitapta satranç gibi diplomasi ve istihbarat taktiklerine de ucundan rastlıyorsunuz.
  • okumadım okumayacağımda...
  • okumadım, kendimi eksik de hissetmiyorum zevk meselesi...
  • ben okudum ve herhangi bir edebi değeri olmayan bir kitap çok karmaşık ve saçma,okumanıza gerek yok
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.