Şimdi Ara

MetaL Fırtınayı Okumamak EksikLik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kadar yorum yapıLdı bu kitap üzerine.Hatta 2. side cıkmıs kitabın.Sizce bu kitabı okumamak eksikLikmi??

• hayır eksiklik değil bence çünkü edebi değeri yok. ama güncel bi kitap bi topluma girdiğin zaman bu kitap hakkında bilgin olması güzel.
  • Kafam karıstı simdi..Okusan bi türLü okumasan iki turLu oLuyo biras dedigin
  • Okuma çok salakça bi şey malesef okudum. Milleti gaza getirmek ve ABD düşmanı yapmak için yazılmış faşist kitabı
  • quote:

Orjinalden alıntı: kim_bu_yakisikli

Kafam karıstı simdi..Okusan bi türLü okumasan iki turLu oLuyo biras dedigin

kısacası oku entellektüel kişiliğin gelişir

• kardes sen iyimisin??ya oku dicen ya da okuma ok
  • Okusan da pek birşey farketmez okumazsan da... (Bence)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlginc bi kitap niteligi tasıyor o zaman bu kitap.Herkes aynı yorumu yapıyor.Okusanda olur okumasanda.Anlayamadım.En iyisi satın almak
  • quote:

kardes sen iyimisin??ya oku dicen ya da okuma ok

oku
  • quote:

Orjinalden alıntı: pamukprenses

quote:

kardes sen iyimisin??ya oku dicen ya da okuma ok

oku

BaslAdım biLe kardes saOLun.Cok yardımCı oLdunuz
  • kurgusu zayıf edebi degeri yok okumaya degmez. Okudukca saçmalaşıyor. Onun yerine Dan Brownnın kitaplarını oku.
  • harry potter sana ne veriyorsa bu da sana onu verecek
  • Saçma sapan...Zaten genelde okumayı sevmeyen populist kesimin ellerinde süs diye gezdirdiği bir kitap
  • Şöyle arka kapağını okudum;hiç ilgimi çekmedi.Kitap dediğin bişeyler kazandırmalı insana.Edebi değerleri olmalı...
  • kesinnikle haıyr
  • okumadım..hiçbi eksiklikte hissetmiyorum..bu kitabı okumamanın eksiklik olabileceği duygusuna nerden kapıldın,okunmaya değer birçok kitap varken...
  • eksiklik değil tabiki
  • walla ben okumadım bizim sınıftakiler okumus biraz anlattılar.Cok aptalca...
  • ben de okunmamasının bır kayıp olduğunu düşünmüyorum!!
  • Bence sen yorumları dikkate alma çünkü herkesin kitap hakkında abuk subuk fikirleri var.Dediğim gibi onların düşünceleri bir işe yaramaz sen oku sonrada sevdim veya sevmedim dersin.Ayrıca şunu söylemek istiyorum(biraz aşırı olacak ama...)Kitabı okumayanlar yorum yapmasın genelde her kitabı okumayan kişi ''güzel değil'', ''okuma'' gibisinden laflar ediyor, bana göre o küçük beyinlerine bu büyük kitabı sığdıramadıkları için böyle diyorlar ve kendilerini ezilmiş hissetmemek için boole ileri geri konuşuyorlar.
    Benim fikrimi sorarsan gayet güzel bir politik-kurgu kitabı.Sen kimsenin düşüncelerine aldırmadan kitabı oku çünkü sen özelsin kimse senini düşündüğünü düşünemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirdeniz -- 20 Kasım 2005, 15:53:19 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.