Şimdi Ara

metal gear online download (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DewilBurak

12 haneli kodu yazıyorum çalışmıyor

JP account ile yapıcaksın US - UK de kabul etmiyor.

Account M.gir 2. sıra tıkla sonra 2. sıra tıkla sonra kodu gir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haydoot -- 16 Nisan 2008; 15:51:33 >
  • denicem uk ve usda denedim onu denemedim şansa bak inşallah olur

edit:

oldu oh be çok saol indiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DewilBurak -- 16 Nisan 2008; 15:48:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pitrat

quote:

Orjinalden alıntı: Matherman

Uk accountuyla indirelecek diye biliyorum.Söz konusu Mgs yarını bekleyemezdim.

dostum ne haber update bitti mi?

Oyunu 1 sattee indirdik 2 saatir update bitmedi. %90 dayım.Yarın rahat rahat oynamak isteyenler şimdiden işe koyulsalar iyi olur.

• ahahha konamiden mail gelmiş bana :D silmişler benim id yi false informationdan dolayı

Thank you for using KONAMI ID. However, we regret to inform you that your KONAMI ID has been deleted due to the registration of false information. We would like to add that this is in direct breach of the KONAMI ID Basic Terms and Conditions of Use clauses "2.4 Prohibited Conduct" as well as "2.2 Registrant Information". Your KONAMI ID will be deleted once you have read this mail. For more details on the Terms and Conditions of use, please refer to the below web address. https://id.konami.net/pc/agreement/agreement.jsp Should you have any further inquiries, please contact us from the below page.https://id.konami.net/pc/InquiryForm/index.jsp If you wish to take part in the "METAL GEAR ONLINE PREMIERE BETA" test, we would recommend that you obtain a KONAMI ID for the region you live in provided that the public beta test is open to you. Yours Sincerely KONAMI ID services

• Kim false değilki :)

Hepimiz salladık üye olduk işte... seni gözlerine kestirmişler...
  • Aynı maili bende aldım.Kod çalışıyor önemli olanda o zaten.
  • Online a girerken kullanıcı adı ve şifre kullanıyosak yaş olur yanlız... bakim banada gelmişmi :)

Evet gelmiş... ulen boşa 2 saat uğraştırırsanız küfürü basarım konami he

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haydoot -- 16 Nisan 2008; 15:55:08 >
  • %95 teyim 10-15 dakikaya biter.O zaman tüm merak edilenleri cevaplayabilirim.
  • quote:

%95 teyim 10-15 dakikaya biter.O zaman tüm merak edilenleri cevaplayabilirim.

imkanın varsa görüntüler de isteriz ancak jp ye bağlanmak zor olacaktır herhalde
  • herkese geliyor heralde o mail
  • Update dosyası için bu kadar kastığına göre lagdan oynanmaz bir kaç screen alır çıkarım
  • bu saatte japan psn baya yoğun olacaktır ,sabaha karşı update yapın.
  • Bu da headset imiz

metal gear online download

metal gear online download

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pitrat -- 16 Nisan 2008; 16:09:30 >
  • quote:

Update dosyası için bu kadar kastığına göre lagdan oynanmaz bir kaç screen alır çıkarım

Heyecanla bekliyoruz
  • Konami id istiyor bizim id ler silindiği için giriş mümkün görünmüyor malesef artık yarını bekleyeceğiz
  • quote:

Konami id istiyor bizim id ler silindiği için giriş mümkün görünmüyor malesef artık yarını bekleyeceğiz

yapma ya bosuna kastık o zaman o kadar ıd ıcın keske farklı bir adres fln yazsaydık

yeni id al 2 dk da belki olur hemen silemezler ne de olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamman115 -- 16 Nisan 2008; 16:22:10 >
  • id yi direk banlıyolar.indirdikten sonra 1 kez oynarsın sonra gene silerler.1 gün beklicez ya cok degil
  • quote:

Konami id istiyor bizim id ler silindiği için giriş mümkün görünmüyor malesef artık yarını bekleyeceğiz

Tüh be adamlara bak ya bıraksalar ne olacak ki yarın eu serverlarda oynarız artık
  • şimdi yarın uk psnden kodsuz fln indirebilick miyiz??
  • simdi bu kodla indirsek yarın eu serverlara girebilir miyiz?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.