Şimdi Ara

metal gear online download (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkesin sorusu havada kalmış ben cevap vereyim. Arkadaşlar hepiniz müsterih olun gereken yapılacaktır bunda herhangi birinizin bir şüphesi olmasın

Edit: Çok politik olmuş yawww
  • Yaa biraz okudum da ( okumayı yeni öğrendim de)

Az önce denedim, şu anda KONAMI ID almak mümkün görünmüyor. Saçma sapan bir mesaj çıkıyor.

Bi de yanlış okumadıysam (ki okumadım sanırım), online demo download için 17'sinden itibaren hazır yazıyor ancak test için 21 Nisan - 5 Mayıs arasına tarih vermişler.

Edit: 6'sına kadarmış yalan olmasın:
    http://uk.games.konami-europe.com/news.do;jsessionid=2393657DE956E77387B31D0426C7AC92?idNews=312

Ayrıca daha önce görmediyseniz şuna da bir göz atın:
    http://www.konami.jp/gs/game/mgs4_inte/en/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OffLineR -- 16 Nisan 2008; 17:16:55 >

• Yaaa zaten oyun 21 inde aktif oluyor.Suanda aktif degil,calismiyor yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: insom

Yaaa zaten oyun 21 inde aktif oluyor.Suanda aktif degil,calismiyor yani.

Heh işte ben de onu demeye çalıştım önceki mesajımda ama çok da başarılı olamadım sanırım
  • arkadaşlar ben mgs4 pc indirdim (demosunu) kurdum oyunu seçtiğimde şu hatayı veriyor 80029513

indirdiğim link

Japan
    MGO Beta [741MB]:
    http://zeus.dl.playstation.net/cdn/JP0101/NPJB90090_00/XcRWcB7YDTaTsBgJCgm1DYvGL6eKUUTEVRHhahFQSIYmOau2UfxUyMbvXObF26N0YcaBdrBWwIPWHjq7R6K3vQlW4EubEWkcYJHx7.pkg?product=0084&country=jp

daha önce konamiden 12 haneli bir şifrede almıştım bunu nerde kullanacağız veya oyunu indirip kuranlar hangi siteyi kullandılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: wewwee

arkadaşlar ben mgs4 pc indirdim (demosunu) kurdum oyunu seçtiğimde şu hatayı veriyor 80029513

indirdiğim link

Japan
    MGO Beta [741MB]:
    http://zeus.dl.playstation.net/cdn/JP0101/NPJB90090_00/XcRWcB7YDTaTsBgJCgm1DYvGL6eKUUTEVRHhahFQSIYmOau2UfxUyMbvXObF26N0YcaBdrBWwIPWHjq7R6K3vQlW4EubEWkcYJHx7.pkg?product=0084&country=jp

daha önce konamiden 12 haneli bir şifrede almıştım bunu nerde kullanacağız veya oyunu indirip kuranlar hangi siteyi kullandılar.

Ben buradan hep demoları indiriyordum ve şimdiye kadar bir problem yaşamadım. Bunuda indiriyorum şu an bakalım ne olacak? 12 haneli kodumda var. Bir türlü Japon PSN alamadım. Japon PSN almak için ne yapmalıyım?

• Japon PSN aldım şimdi indiriyorum betayı ve bayağı hızlı iniyor
  • Betayı yükledim. Hemen update istedi çok yavaş indiriyordu bende iptal ettim yatmadan öcne başlatıcam update'i. sabaha biter heralde.
  • usa ve uk PSn e bugün gelmiyormuydu bu ,yok
  • Betayı indirdim updateide yaptım ama konami id mi girmemi istiyo. oda japonca. nasıl yazacam ben bu id mi ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: omer1990

Betayı indirdim updateide yaptım ama konami id mi girmemi istiyo. oda japonca. nasıl yazacam ben bu id mi ya

Yeni ID al
  • quote:

Orjinalden alıntı: OffLineR

quote:

Orjinalden alıntı: omer1990

Betayı indirdim updateide yaptım ama konami id mi girmemi istiyo. oda japonca. nasıl yazacam ben bu id mi ya

Yeni ID al

Yeni ID almak için ID protala giriyorum ama bom boş bir sayfa çıkıyor. Bir şey alamıyorum. Sinir oldum

• id alcam alamiyorum system is very busy deyor gıccık oldum
  • peki avrupa ve amerikaya düştümü yoksa japon psn açmaya gerek var mı şuan arkdşlar?
  • İd ile falan uğraşmayın bugün Eu da beta gelecek.
  • o zaman bekliym ben pc ye çekmiym şimdi.... ama benm eu accountumda yok londradaki evime bi account açiym bn bare
  • http://www.konami.jp/mgo/en/index.html

quote:

The beta phase features two maps, four gameplay modes, the SOP System that encourages up to 16 players to team up and share information, and deep skill-customization. Also equipped with auto-matching and training modes, the game offers players a sneak peak of this totally new approach to console-based competitive gaming.

War ya acayip sabırsızlanıyorum oynamak için.

@Matherman
    Bana yine de KONAMI ID sorabilir gibime geliyor.

Ayrıca dün Konamiye mail attım. Dedim Konami ID almak istiyorum alamıyorum çünkü listede Türkiye yok.
    Bakalım ne cevap verecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OffLineR -- 17 Nisan 2008; 11:13:24 >

• Mutlaka ID istiyor arkadaşlar. Merak etmeyin. Oyuna giriyorsunuz ve Game ID ile şifrenizi soruyor. Alttada Eğer ID'niz yok ise KOnami ID alın yazıyor. Ben daha önce almıştım ama japonca yazıyor. Yeni bir tane almak istiyorum ama site açılmıyor. EU PSN'ye gelsede aynı durumla karşı karşıyayız. Bİlgisayardan bile Konami ID'ye giremiyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.