Şimdi Ara

Metal Gear serisine giriş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocalar Metal Gear oynamak istiyorum. Daha önce ilk oyun olan mg ve solid serisinin ilk oyunu olan mgs'den biraz oynadım. Konusunu az çol biliyorum. Seriye hiç tam olarak giriş yapamamıştım. Şimdi niyetlendim. Hangimoyunla başlamalıyım? Mgs'ye mi gireyim yoksa önce başka oyunlarını oynasam daha mı iyi? Mgs oynarken 1,2,3,4,5 mi yapayım yoksa ara oyunları var mı? Kısaca Metal Gear'a dalıyorum, nasıl dalayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MGS1: Solid Snake PS1
    MGS2: Solid Snake-Rayden PS2
    MGS3: Naked Snake PS2
    MGS PW: Naked Snake PS3
    MGS4: Solid Snake PS3
    MGS5: Naked Snake PS3

Solid in hikayeleri yakın zamanda geçiyor, Naked in hikayeleri soğuk savaş sıralarında. Old snake/Venom snake vs mevcut ama spolier olmasın diye detay yazmıyorum.

PS3 alarak tüm oyunlara erişebilirsin. Ps3 te 2-3 ve PW oyununu remasterları mevcuttur. 4 ve 5. oyunlarda PS3 te mevcut.

Grafik takıntın yoksa sıra ile gitmen mantıklı. 1. Oyun hariç hepsi hd remaster mevcut. Ama 1. Oyun şart. Oynamasan bile tam bitirilmiş videosunu izlemen gerek. Hikayeye hakim olmak için.

NES zamanından Metal Gear 1-2 (Metal Gear Solid değil) mevcut ama onLARA girmen şart değil. Yan oyunlardan Metal Gear Revengance, psplere çıkmış metal gear PW hariç oyunlarda şart değil.

Dediğim sıra ile giderseniz sıkıntınyaşanazsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: indicavia

MGS1: Solid Snake PS1
    MGS2: Solid Snake-Rayden PS2
    MGS3: Naked Snake PS2
    MGS PW: Naked Snake PS3
    MGS4: Solid Snake PS3
    MGS5: Naked Snake PS3

Solid in hikayeleri yakın zamanda geçiyor, Naked in hikayeleri soğuk savaş sıralarında. Old snake/Venom snake vs mevcut ama spolier olmasın diye detay yazmıyorum.

PS3 alarak tüm oyunlara erişebilirsin. Ps3 te 2-3 ve PW oyununu remasterları mevcuttur. 4 ve 5. oyunlarda PS3 te mevcut.

Grafik takıntın yoksa sıra ile gitmen mantıklı. 1. Oyun hariç hepsi hd remaster mevcut. Ama 1. Oyun şart. Oynamasan bile tam bitirilmiş videosunu izlemen gerek. Hikayeye hakim olmak için.

NES zamanından Metal Gear 1-2 (Metal Gear Solid değil) mevcut ama onLARA girmen şart değil. Yan oyunlardan Metal Gear Revengance, psplere çıkmış metal gear PW hariç oyunlarda şart değil.

Dediğim sıra ile giderseniz sıkıntınyaşanazsınız.
    Sağ olun hocam. Grafik mühim değil. Hikayeye önem veririm eksik oyun kalsın istemem. Ben mgs ve mgs 2 oyunlarını pc'de emulatör yoluyla oynayabiliyorum. Diğerlerini ps3 emülatörlerinde oynayabilecek miyim diye test edeceğim. Son oyunun ise pc sürümü vardı yanılmıyorsam. Bir de ground zeros vardı kısa bir oyundu 5'in tanıtımı havasında. Onu oynamak bir şey katar mı?

• Emulatör var ise 1. Oyun için nintendo gamecube için remaster yapılmıştı. Metal Gear solid Twinsnakes diye. Gamecube emulatörü ile Onu tavsiye ederim. Ps2 ps3 arası grafikleri. Grafik sıkıntısı yaşamazsın o zaman. Diğer ps2/ps3 emulatörleri hakkında bilgim yok maalesef.

Mgs5 ve GZ PC için mevcut evet. Ama oynanılabilirlik tavan yapmışken hikaye bazında çoooook boşlar. Mgs4 e kadar gelirsen el mahkum oynayacaksın zaten ne kadar boş olsa da o oyunları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: indicavia

Emulatör var ise 1. Oyun için nintendo gamecube için remaster yapılmıştı. Metal Gear solid Twinsnakes diye. Gamecube emulatörü ile Onu tavsiye ederim. Ps2 ps3 arası grafikleri. Grafik sıkıntısı yaşamazsın o zaman. Diğer ps2/ps3 emulatörleri hakkında bilgim yok maalesef.

Mgs5 ve GZ PC için mevcut evet. Ama oynanılabilirlik tavan yapmışken hikaye bazında çoooook boşlar. Mgs4 e kadar gelirsen el mahkum oynayacaksın zaten ne kadar boş olsa da o oyunları.
    Mgs4'ü çalıştıran bir emutalör bulacağmdan şüpheliyim aslında ama onu diğer oyunları oynadıktan sonra düşünürüm.

• Emülatör buldunuz mu hocam pc için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Emülatör buldunuz mu hocam pc için
    Yok hocam maalesef bulamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.